De feestdagen staan alweer voor de deur. Helaas mogen we dit jaar niet echt op reis met de kerst dus zitten we met zijn alle thuis. Daarom heb ik een leuk artikel met kerstcadeaus voor thuiszittende reizigers. Inspiratie voor een kerstcadeau zoeken is ieder jaar weer lastig. Wat ga je geven? Welk cadeau is het leukst en welke past echt perfect bij jouw zus, partner, oom, opa of neef.

kerstcadeaus

RVS rietjes – duurzame kerstcadeaus

Cadeaus voor kerst hoeven niet groot of duur te zijn maar kunnen ook klein maar fijn zijn zoals deze RVS rietjes. Nu we allemaal thuis zitten door de corona crisis, hebben we meer tijd om na te denken. Veel mensen in Nederland worden bewuster van duurzaamheid. Het gebruiken van RVS rietjes is dan een goede keus. Als je beseft hoeveel plastic rietjes er dagelijks weg worden gegooid is dat echt zonde. Daarom is dit een handig kerstcadeau. Zo kun je (hopelijk) volgend jaar als we weer mogen reizen deze RVS rietjes overal mee naartoe nemen. Deze RVS rietjes kun je als cadeau voor je vriendin geven.

Kerstkoekjes bakken

Rond de kerstperiode vind ik het altijd heerlijk dat het overal op reis naar speculaas ruikt. De meeste restaurants en cafés verkopen lekker kerstkoekjes en het liefst in combinatie met een lekkere kop warme chocolademelk of thee. Dat zijn altijd de leukste stops tijdens reisjes die rond de kerstperiode plaatsvinden. Daarom is het hartstikke leuk om als kerstcadeau dit setje voor het bakken van 3D kerstkoekjes te geven. Je kunt het natuurlijk ook aan jezelf geven, een aantal dagen voor kerst, zodat je ze op kerst zelf kunt bakken.

kerstcadeaus

Magneet snoer voor reisfoto’s

Een magneetsnoer voor reisfoto’s is een erg leuk cadeau. Het is helemaal leuk als je er ook nog een aantal leuke reisfoto’s van jullie bij doet. Zo heb je meteen een heel compleet cadeau voor jouw geliefde. Zelf vind ik het leuk om dit in huis op een prominente plek te hangen, zodat je geregeld herinnert wordt aan de mooie reizen die je al gemaakt hebt. En natuurlijk moet er nog plek zijn voor de reizen die (hopelijk) snel weer gaan komen.

winactie SuitSuit koffer

Kerstcadeaus – een handige koffer

Als je iets meer te besteden hebt, dan is een nieuwe koffer voor kerst een goed cadeau. Zo is diegene meteen helemaal klaar voor nieuwe reizen (als het weer mag). Ik ben helemaal gek op SuitSuit koffers, super praktisch en tegelijkertijd ook erg fashionable. Een fijne koffer is een goede investering omdat de koffer erg lang mee gaat. Zelf heb ik mijn koffers al minimaal vier jaar en na veelvuldig gebruik zijn ze nog steeds heel fijn en netjes. Je vrouw, vriendin of moeder vind het vast een leuk cadeau voor de kerst.

kerstcadeaus

Letterbord voor inspirerende quotes

Een letterbord in zwart of wit, is hartstikke leuk om in huis te hebben. Je kunt er met letters zelf leuke quotes op zetten maar voor ons reizigers natuurlijk nog leuker om er landen van je bucketlist op te zetten. Landen die je zou willen bezoeken als het allemaal weer kan en de grenzen weer open gaan. Dat is natuurlijk super leuk en inspirerend. Je kunt het bord plaatsen waar je wilt; in de wc, badkamer of in de slaapkamer. Zelf vind ik de toilet een fijne plek, zo word je meerdere keren per dag herinnert aan jouw dromen.

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Welke kerstcadeaus zou jij willen geven of ontvangen? Heb jij nog leuke inspiratie voor kerstcadeaus? Laat het ons weten in de reacties!

Meer cadeautips?

~ Cadeautips voor reizende mannen

~ Cadeautips voor vrouwen

4 gedachten over “Kerstcadeaus voor thuiszittende reizigers”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge