De feestdagen staan weer voor de deur en iedereen is op zoek naar de leukste cadeaus voor jouw vrienden, familie en geliefden. Zelf vind ik het altijd super leuk om cadeaus te bedenken die bij iemand passen. Het is soms wel lastig omdat veel mensen aangeven geen wensen te hebben. Toch is er voor iedereen wel een perfect kerstcadeau. Daarom zet ik vandaag de leukste kerstcadeaus voor de mannelijke reiziger op een rijtje. 

Happy Socks

Iedere man vindt het leuk om mooie sokken aan zijn voeten te hebben. Tijdens het reizen wil je gewoon voorzien zijn van fijne en lekkere sokken. Daar heb ik een oplossing voor, namelijk Happy Socks. Deze super leuke sokken kun je kopen in een leuk verzamelpakketje. Met daarin vier paar sokken in de kleuren rood, wit en blauw. Ik vind alle ontwerpen super leuk en daarom vind ik het één van de leukste kerstcadeaus voor de mannelijke reiziger. Het staat helemaal gaaf als je het kunt combineren met een passend overhemd. Mooie overhemden zijn overigens ook altijd goed om een man cadeau te doen.  

Praktische portemonnee – kerstcadeaus voor de mannelijke reiziger

Tegenwoordig geven we steeds minder contant geld uit. Het gaat voornamelijk met pasjes en andere digitale betaalmiddelen. Daarom wordt het ook steeds overbodiger, om een vakje te hebben voor muntgeld. Deze Profumo portemonnee is daarom ideaal. Je kunt er allerlei pasjes in bewaren en het is een makkelijk model om op te bergen. Ik heb deze portemonnee een aantal weken cadeau gegeven aan mijn vriend en hij vindt het super fijn. Een ideaal cadeau dus met de aankomende kerst. 

packing cubes & kabel organizer

Packing cubes

Kerstcadeaus voor de mannelijke reiziger moeten natuurlijk ook wel te gebruiken zijn op reis. Daar zijn deze packing cubes ideaal voor. Je kunt ze gebruiken om jouw koffer of backpack te organiseren en zo een fijn overzicht te houden. Hoewel de meeste mannen het liefst gewoon alles in de koffer gooien, werkt het wel om ze deze zakken cadeau te doen. Ze vinden het toch wel fijn en gebruiken het uiteindelijk wel. Kies vooral een kleur die mannelijk is want met roze packing cubes willen ze niet rondlopen vermoed ik. 

cadeaus voor iedere reiziger - kerstcadeaus voor de mannelijke reiziger

Scratchmap

Hoe gaaf is het voor iedere reiziger om landen af te vinken? Vaak doe je dat al in je hoofd maar het is helemaal gaaf om het in het echt te doen. Dan is een scratchmap ideaal, ben je in een land geweest? Dan kun je hem uitkrassen en zo wordt (als het goed is) jouw kaart steeds kleurrijker. Er zijn verschillende soorten scratchmaps: donkere, lichte, grote of kleine, kies er eentje die bij de ontvanger past. Hoeveel landen zou jij al kunnen afstrepen? 

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Welke kerstcadeaus voor de mannelijke reiziger vind jij interessant? Welke zou jij kopen voor jouw vriend of man? Laat het ons weten in de reacties! 

Meer cadeautips?

~ Kerstcadeaus voor de vrouwelijke reiziger

  Ideale cadeaus voor reizigers 

~ Packing cubes & organizers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge