Op reis gaan is heerlijk en ik kan echt genieten van het georganiseerd doen. Dan heb ik het over het compleet uitstippelen van mijn route, hotels en vervoer maar ook mijn koffer lekker georganiseerd inpakken. Natuurlijk heb ik de paklijstjes op mijn website die ik daar altijd bij gebruik. Maar daarbij vragen veel mensen hoe ik het nou daadwerkelijk doe en daar is het antwoord op: packing cubes & kabel organizer. Ik ben er helemaal gek van en vandaag vertel ik je er alles over!

packing cubes & kabel organizer

Wat zijn packing cubes?

Het zijn eigenlijk simpelweg verschillende zakken waarin je jouw kleding en andere spullen op reis kunt organiseren in jouw koffer of backpack. Zelf vind ik het vooral fijn om één cube met T-shirts te vullen, eentje met broeken enzovoort. Dan hoef ik maar één cube te pakken wanneer ik iets nodig heb. Verder betekent dit dat ik niet altijd al mijn kleding overhoop hoef te halen. Je hebt ze in allerlei kleuren en dat maakt het ook makkelijk. Ik heb een andere kleur dan mijn vriend en zo kunnen we alles goed uit elkaar houden. Je koopt ze in sets, in dit geval van drie. Je hebt dan drie verschillende maten waardoor je alle kleding goed kunt scheiden.

Review – SunFlake Packing Cubes

Ik had eerder al packing cubes van een ander merk maar na drie keer gebruiken was de rits kapot. Hierdoor was ik erg benieuwd naar de Sunflake Packing cubes! De rits voelt goed aan en heeft mij na meerdere keren gebruiken gelukkig nog niet in de steek gelaten. Ook het materiaal van de cubes is goed en stevig. Je kunt hier veel kleding in kwijt en door het gaas kun je toch in één oogopslag zien wat erin zit. Het is niet zo dat je ze eerst open moet maken. De blauwe kleur die ik heb, vind ik superleuk! Verder werden de packing cubes & kabel organizer heel netjes geleverd en binnen twee dagen waren ze in huis!

Snelheid levering
Gebruiksgemak 
Kwaliteit rits 
Variatie 
Prijs

Wat is een Kabel Organizer?

Packing cubes zijn voornamelijk bedoeld voor kleding en dergelijke maar er is iets wat ik ook altijd meeneem en moeilijk te organiseren valt: kabels! Ik heb meestal een grote zak met al mijn elektronica en kabels bij me. Maar vaak zit ik dan iedere dag alle kabels uit de knoop te halen. Een kabel organizer is een superhandige opbergtas waarin je alle kabels, USB sticks, accu’s en SD kaarten kwijt kunt. Er zitten drie verschillende lagen in waardoor je alles goed gescheiden kunt houden. Nooit meer op zoek naar die ene kabel dus!

Review – SunFlake Kabel Organizer

Ik heb de Sunflake kabel organizer getest en hieronder vind je mijn mening over het product. Omdat ik de kabel organizer nog niet eerder heb gebruikt, vind ik het in het begin lastig om te bepalen waar wat moet komen. Ik heb wel wat video’s op YouTube gekeken en daar inspiratie vandaan gehaald. Toen had ik steeds meer het gevoel hoe ik de kabel organizer wilde indelen. Sindsdien gebruik ik hem altijd op reis, voornamelijk omdat ik tot op heden gewoon één grote zak gebruikte met al mijn kabels en elektronica en daardoor vaak alles in de knoop kwam te zitten.

Snelheid levering
Gebruiksgemak 
Kwaliteit rits 
Variatie 
Prijs
packing cubes & kabel organizer

Cadeautip voor reizigers: packing cubes & kabel organizer

Met de feestdagen voor de deur zijn packing cubes & kabel organizer een goede cadeautip voor reizigers. Je kunt ze onder de kerstboom leggen en jouw vriend of vriendin er superblij mee maken. Doordat ze in allerlei kleuren te koop zijn, is er vast wel een kleur die bij diegene past. Het is natuurlijk ook leuk om gewoon voor jezelf te kopen!

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Gebruik jij packing cubes en kabel organizer op reis? Ben jij ook zo gek op een georganiseerde koffer? Laat het ons weten in de reacties!

Meer reistips?

~Handige apps voor op reis

– Studeren in het buitenland

~ Een zakelijke rekening als digital nomad

Bewaren op Pinterest?

12 gedachten over “Must have: Packing Cubes & kabel organizer voor op reis”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge