Ik ben gek op muziek, als ik thuis aan het werken ben heb ik altijd muziek op staan. Erg afhankelijk van mijn mood welke playlist natuurlijk maar er is altijd wel een muziekje te horen. Zeker nu de feestdagen voor de deur staan, hoor je constant christmas hits door de boxen. Een speaker op reis neem ik eigenlijk ook altijd mee. Vandaag review ik de Huawei Honor AM51, één van de nieuwste bluetooth speakers.

Een speaker voor onderweg

Ik vind het heerlijk wanneer je zelf met de auto op pad gaat, om lekker muziek te luisteren. Vaak valt de radio op een gegeven moment weg en is het fijn om een speaker bij je te hebben. Zo kun je de hele rit lekker naar eigen muziek luisteren. Draadloze speakers zijn daarbij het makkelijkst, aangezien die geen stroom nodig hebben. Zo kun je dus ook gewoon in de auto genieten van muziek. Je moet er natuurlijk wel voor zorgen dat de box is opgeladen voordat je op weg gaat.

speaker op reis

Waterbestendig – handig bij het zwembad

Je kunt de Huawei Honor AM51 speaker nu tijdelijk voor €109,00 kopen bij de Bluetoothspeakercenter.nl. En zelf vind ik het grootste voordeel dat die waterbestendig is. Je kunt hem namelijk ook gewoon meenemen naar het strand of het zwembad. Zo hoef je niet bang te zijn dat die nat wordt. Hoewel ik het wel eng vind om hem echt mee te nemen in het water. Dus tot nu toe heb ik hem alleen laten ervaren met spatwater maar daar kan de speaker goed tegen.

speaker op reis

Langere tijd onderweg

Nu was ik afgelopen maand november, de hele maand weg. En dan is het fijn om een goede muziek box mee te nemen. Je kunt lekker tijdens het koken of afwassen genieten van leuke liedjes. Verder vind ik het dan ook fijn dat je dus altijd Nederlandse muziek bij je hebt. Ik vind het heerlijk om langere tijd in het buitenland te zijn maar Nederlandse muziek vind ik wel echt genieten. Dus ik vind het heerlijk om een fijne box te hebben.

speaker op reis

Totale review van de speaker op reis:

Ik kreeg de draagbare speaker opgestuurd om te beoordelen. Over het algemeen ben ik erg tevreden. De speaker gaat lang mee en kun je gemakkelijk via USB opladen. Alleen duurde het ongeveer vier weken voordat de speaker geleverd werd. Dit is dus niet erg snel, als je hem bijvoorbeeld nodig hebt wanneer je op reis gaat. De kwaliteit van het geluid is mooi en het is fijn dat die waterbestendig is.

Snelheid levering 
Gebruiksgemak 
Kwaliteit geluid 
Speelduur batterij 
Prijs

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Neem jij wel eens een speaker op reis mee? Zo ja heb jij een favoriet? Laat het ons weten in de reacties!

Meer reistips?

~ Packing cubes & kabel organizer

– Studeren in het buitenland

~ Zes tips voor een roadtrip

Bewaren op Pinterest?

Eén gedachte over “Een bluetooth speaker op reis [Huawei Honor AM51]”

  1. Greetings,
    I read your article and found it informative and very helpful. Keep writing informative and useful content.
    Thanks again for providing us a great information.
    Regards

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge