Het is half november geweest, dus de kerststemming komt bij veel mensen al naar boven. Maar naast alle leuke dingen van kerst is er toch altijd die druk van een goed kerstcadeau kopen, stress! Vandaag deel ik een paar leuke ideeën voor kerstcadeaus voor de vrouwelijke reiziger.

Laptop onderzetter van hout €20-30

Tegenwoordig zitten de meeste reizigers op veel sociale media, delen ze mooiste reisfoto’s op Instagram of, net zoals ik, delen ze reisverhalen op een blog. Elke vrouwelijke reiziger heeft wel een laptop en wil af en toe op de hotelkamer mailtjes beantwoorden of even werken. Deze laptop onderzetter van hout is daarvoor ideaal, je kunt heel gemakkelijk op een zachte ondergrond met jouw laptop werken. Het is natuurlijk niet handig om mee te nemen in het vliegtuig, maar tijdens een roadtrip kun je hem makkelijk in de auto meenemen.

Flessenlamp €5-10

Een tool die leuk is voor de avontuurlijke vrouwelijke reizigers onder ons is een flessenlamp. Deze dop voor op iedere fles kun je namelijk gebruiken als lamp. Als je aan het wildkamperen bent en je hebt geen lamp bij je, dan kun je in een handomdraai jouw fles omtoveren tot een lamp. Super leuk en handig al zeg ik het zelf! Bij de flessenlamp worden batterijen meegeleverd, die tot wel 75 uur voor licht kunnen zorgen! Je zit voorlopig dus nog niet in het donker. Deze kleine tool kun je ook makkelijk in het vliegtuig meenemen, dus is het handig voor iedere vrouwelijke reiziger!

Anti-stress kleurboek €5-10

Op reis vind ik het heerlijk om helemaal tot rust te komen tijdens het kleuren. Ik ga dan ook niet vaak op reis zonder mijn kleurpotloden en kleurboeken. Ik heb meerdere leuke kleurboeken gebruikt, maar dit anti-stress kleurboek is echt leuk voor de vrouwelijke reizigers die lekker tot rust willen komen. Is jouw moeder, vriendin, zus of oma echt toe aan een rustmomentje? Geef haar dan dit anti-stress kleurboek voor kerst!

De webshop Radbag!

Al deze leuke kerstcadeaus voor de vrouwelijke reiziger komen van Radbag.nl. Dit is een super leuke webshop vol cadeautjes, gadgets en accessoires. Zijn de bovenstaande cadeaus net niet perfect voor jouw moeder, zus of buurvrouw? Kijk dan even op de webshop want ze hebben nog veel meer leuke kerstcadeaus voor haar. Persoonlijk kan ik urenlang rondstruinen op dit soort webshops, heerlijk. Heb jij inspiratie opgedaan voor een leuk kerstcadeau voor de vrouwen in jouw omgeving?

Disclaimer: Dit blogbericht is ontstaan in samenwerking met Radbag.nl. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Weet jij nog leuke kerstcadeaus voor de vrouwelijke reiziger? Wat zou jij zelf willen krijgen? Laat het ons weten in de reacties!

Meer reistips?

~ Hoe overleef je de winter?

– Vijf elektronica die ik altijd meeneem op reis

~ Auto huren in het buitenland? Mijn tips!

8 gedachten over “Kerstcadeaus voor de vrouwelijke reiziger!”

  1. Ik ben een van de weinige mensen zonder laptop ? Ik heb er eentje op mijn werk, maar die neem ik nooit mee.

    Een lampje op een fles is handig. Nu grijp ik vaak naar mijn telefoon.

  2. Net als Jenny heb ik ook geen laptop, behalve van mijn werk. Wel een tablet, maar die neem ik ook nooit mee op reis. Lekker zen 😉 Die lamp voor die fles vind ik erg leuk! Hoewel ik een zaklamp heb een e-reader met licht, is zo’n fleslampje wel leuk om bij te kletsen op de camping als we ergens zonder stroom staan… en het is handig klein. Originele kado’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge