Na een mooie vakantie wil je het liefst die herinneringen altijd bij je dragen. Vaak maak je honderden foto’s maar kijk je er later vrijwel nooit op terug. In mijn geval is dat natuurlijk anders en gebruik ik nog dagelijks de foto’s van mooie reizen. In mijn huis wil ik dan ook graag de herinneringen levendig houden. Vandaar dat ik op zoek was naar een nieuwe canvas voor in huis. Ik ga daarom vandaag een review geven over BesteCanvas.nl.

Review

Uitzoeken & levering

Misschien wel het moeilijkste gedeelte in mijn ogen is het uitzoeken. Welke foto is nou perfect voor zo’n grote canvas? Zelf vind ik het niet echt fijn om zelf op de foto te staan als het zo groot in mijn huis komt te hangen. Dus al snel was besloten dat ik voor een foto wilde gaan waar geen personen op stonden. Onze reis door Marokko van afgelopen zomer heeft veel indruk bij ons achtergelaten dus we besloten een typisch Marokkaans landschap te kiezen. Na het uitzoeken, bestelde ik de canvas foto op donderdag.

Monteren

Het monteren is ontzettend gemakkelijk, bij het uitzoeken van het canvas kun je ook een ophangsysteem aanschaffen, echt een aanrader. Hoewel wij schuine muren hebben, hebben we het alsnog eenvoudig kunnen monteren dus dat zegt een hoop. Wel een klein beetje hulp van schoonvaders nodig geweest maar dat is voornamelijk omdat wij geen boor hebben. Mocht je zelf een boor hebben dan kun je het eenvoudig zelf monteren.

Review
Review

Kwaliteit review

De kwaliteit van de foto is echt een stuk beter dan verwacht. De foto is echt haarscherp en de kwaliteit van het canvas is erg goed. Alle details op de foto zijn mooi zichtbaar. Zelf heb ik natuurlijk ook de foto gemaakt met een mooie camera en was de foto scherp. Dat is natuurlijk ook belangrijk. Een foto met een smartphone zal een stuk minder scherp zijn. Ik heb wel eens vaker een canvas besteld en deze is verreweg de mooist kwaliteit van allemaal. Een positieve noot in deze review dus!

Review

Mijn reisfoto

De reisfoto die ik uiteindelijk heb gekozen is deze foto van Aït-Ben-Haddou. Het is een middeleeuwse vestingsstad is het binnenland van Marokko. Het stadje is met name bekend door de bijzondere kasba’s die tegen de heuvels zijn aangebouwd. Het is een locatie die voor veel films is gebruikt die over de Arabische wereld gaat. En helemaal van bovenop de heuvel van het stadje heb ik deze foto gemaakt. Het is zo mooi door het contrast met de woestijn en de oase rond de rivierbedding.

Shop gratis MixPix foto’s

Bij BesteCanvas.nl kun je ook Fototegels bestellen, verschillende leuke foto’s gemixt met elkaar. Met mijn code GLOBEGIRLMIXPIX kun je tot wel vijf foto’s gratis krijgen. Hoe meer MixPix tegels jij besteld, hoe meer jij er ook gratis krijgt. Hoe leuk? Zo kun je een leuke collage maken in jouw woonkamer!

Disclaimer: Dit product heb ik ontvangen om te reviewen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Heb jij iets gehad aan deze review? Welke reisfoto zou jij op een canvas willen hebben? Laat het ons weten in de reacties!

Meer review?

~ Koffer aanrader

~ Drone

Bewaren op Pinterest?

4 gedachten over “Review: reisherinnering op canvas in huis”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge