Op zoek naar mooie sieraden voor op reis? Dan ben je hier op het juiste adres. Ik ben gek op sieraden en vind het dan ook heerlijk om ze ook op reis om te hebben. Het merk Finaste kwam ik online tegen en was meteen favoriet. Ze hebben namelijk echt prachtige sieraden die precies mijn stijl zijn. Ik deel vandaag mijn favorieten!

Gegraveerde ketting

Een gepersonaliseerde ketting is natuurlijk altijd tof. Je kunt zelf bepalen welke tekst je laat graveren op de sieraden van Finaste. Ik koos voor de tekst XOXO omdat ik dat gewoon leuk en schattig vind. Maar je kunt ook voor jouw eigen naam, travel of een ander leuk reiswoord. De ketting is van goede kwaliteit en wordt geleverd in een mooi doosje. Er zijn verschillende lengtes hoe je hem kunt laten hangen. Vooral de mooie verfijnde figuren vind ik erg mooi. Vaak duurt het erg lang om gegraveerde producten te bestellen maar bij Finaste niet. Voor 17:00 uur besteld is zelfs de volgende dag in huis!

sieraden voor op reis

Prachtig armbandje

Naast persoonlijke kettingen hebben ze ook toffe armbanden. Dit verfijnde armbandje vind ik ontzettend gaaf. Daarnaast is ook de kwaliteit erg goed. Het armbandje is stevig maar ziet er klassiek uit. Ook hier heb je verschillende mogelijkheden qua lengte, voor iedere pols dus een goede maat. Zelf vind ik het leuk om dit soort armbanden te combineren met soortgenoten, mooie fijne armbandjes. Het liefst hangt mijn hele pols vol!

sieraden voor op reis

Oorbellen met strand vibes

Sinds deze oorbellen binnen zijn gekomen, heb ik ze niet meer uitgedaan. De parels geven mij echt een strand gevoel en zeker in combinatie met het goud vind ik het erg mooi. Ik kan niet wachten om deze oorbellen mee te nemen op mijn volgende trip. Zelf heb ik aan allebei mijn oren drie gaatjes dus ik denk dat ik nog meer van deze soort oorbellen ga aanschaffen om zo een hele toffe look te creëren in mijn oren.

isla holbox

Sieraden voor op reis

Ik vind het wel belangrijk om nog even iets aan te halen. Sieraden voor op reis zijn namelijk niet in ieder land verstandig. Soms is het handig om niet te koop te lopen met gouden armbanden, ringen of oorbellen. In sommige landen is het dus verstandig om de sieraden even thuis te laten. Lees je hier dus altijd goed over in, voordat je op reis gaat. Zelf doe ik dit altijd door middel van Nederland Wereldwijd en via andere blogs. Natuurlijk zijn sieraden geweldig maar zorg niet dat je iets uitlokt op reis. Wees verstandig en doe die sieraden dan na twee weken thuis weer om.

Disclaimer: Deze producten heb ik ontvangen om te reviewen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Draag jij sieraden op reis? Welke stijl heeft jouw voorkeur? Laat het ons weten in de reacties!

Meer cadeautips?

~ Wereldreizigers webshop

~ Fotoboek maken

Bewaren op Pinterest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge