Toen wij van plan waren om een aantal dagen te gaan wandelen in de Eifel, was het zoeken naar een leuke hotel tip Eifel begonnen. Via Vakantieveilingen kwamen we terecht bij het Wolffhotel en besloten we ervoor te gaan. We boekten zelf een extra nacht bij en het avontuur kon beginnen.

Hotel tip Eifel

Bereikbaarheid

De Eifel is een regio die over het algemeen erg goed te bereiken is vanuit Nederland. Vanaf Utrecht ben je binnen vier uur bij het hotel, heerlijk. De route is makkelijk en wanneer je in het dorpje Kopp aankomt, staat het hotel overal duidelijk aangegeven. Bij het hotel is er genoeg parkeergelegenheid voor alle gasten. Daarnaast kun je vanuit het hotel de regio goed ontdekken, je kunt zelfs wandelingen maken die vanuit het hotel beginnen. Een ideale hotel tip Eifel dus voor een wandelvakantie in deze regio.

Hotel tip Eifel

De kamer

Bij binnenkomst was ik meteen verrast, de kamers waren enorm groot. Een stuk groter dan ik online had gezien. Je kunt makkelijk met vijf koffers in de kamer gaan en nog steeds ruimte hebben om te lopen. Ook heeft de kamer een leuk balkon, waarop je kunt zitten en genieten van de rust. Op de kamer heb je ook een waterkoker voor een lekker kopje thee. Er is voldoende kastruimte en de bedden zijn lekker breed. De kamer is ook geschikt voor wintersport mogelijkheden.

De badkamer

De badkamer is zoals de kamer ook, erg ruim en netjes. Misschien zou je het gedateerd kunnen noemen, maar ik vind het altijd wel een leuke sfeer hebben. En wanneer het allemaal spik en span is, is het voor mij geen probleem. Een douche, toilet en een wasbak maken de badkamer compleet en rustig.

Hotel tip Eifel

Het hotel

Als je een typisch Duits hotel verwacht, dan zit je goed. Niet alleen de buitenkant maar ook de binnenkant is op en top Duits. Ik vind dat echt superleuk maar het moet wel je smaak zijn. In het hotel is ook een restaurant te vinden waar ze typische Duitse gerechten serveren. Het eten is echt ontzettend lekker en de prijzen zijn goed. Ik zou daarom ook aanrader om gewoon iedere avond in het Wolff hotel te gaan eten. Verder is iedereen erg gastvrij en is het ontbijt heerlijk. Helaas spreken de meeste dames geen Engels maar dat is in veel gebieden in Duitsland zeer normaal.

De omgeving van deze hotel tip Eifel

De Eifel is een prachtige omgeving in Duitsland, deze hotel tip Eifel ligt dan ook midden in dit mooie gebied. Je kunt vanaf hier mooie wandelingen maken maar ook mooie steden zoals Trier bezoeken. Ook andere sportieve activiteiten zoals mountainbiken of kajakken kun je hier goed doen. De dames van de receptie zijn erg vriendelijk en willen graag helpen met het plannen van leuke activiteiten. Handig is dat Gerolstein op maar 10 minuten rijden liggen en er vanuit hier veel mooie wandelingen te maken zijn.

Prijs voor twee personen inclusief ontbijt per nacht: vanaf €90 euro.

Disclaimer: In dit artikel heb ik affiliatie links geplaatst. Als je boekt via zo’n link, krijgt GlobeGirl daar een kleine bedrag voor. Dit gaat niet ten koste van de prijs die jij betaalt. Zo kan GlobeGirl zich blijven ontwikkelen.

Zou jij de hotel tip Eifel opvolgen en het hotel boeken? Ben jij wel eens in dit gedeelte van Duitsland geweest? Laat het ons weten in de reacties!

Meer Eifel?

~ Felsenpad – Gerolstein

– Mountainbiken in de Eifel

~ Stedentrip Trier

Bewaren op Pinterest?

2 gedachten over “Hotel tip Eifel: Wolffhotel in Kopp [Duitsland]”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge