De winactie is gesloten, de winnaar heeft bericht ontvangen.

Het is vandaag 15 november en dat betekent dat GlobeGirl jarig is. GlobeGirl bestaat 3 jaar en dat mag natuurlijk gevierd worden. Allereerst deel ik een aantal cijfers om te laten zien hoe het er nu voor staat met mijn website.

Globegirl bestaat 3 jaar

Drie jaar GlobeGirl in cijfers!

 • Er kwamen 431 artikelen online op GlobeGirl
 • Daarop kwamen 4.566 reacties
 • GlobeGirl heeft 950 volgers op Twitter, 815 likes op Facebook en maar liefst 1.610 volgers op Instragram.
 • Ik Bezocht 31 landen
Sintra

Hoogtepunt: Fulltime aan de slag

Sinds 1 januari 2018 ben ik fulltime aan de slag gegaan met mijn hobby bloggen. Ik blog natuurlijk voor mijn eigen website maar daarnaast ook voor een aantal externe reiswebsites. Ik ben supertrots dat ik die stap heb kunnen maken, nadat ik mijn opleiding heb afgerond heb ik de sprong in het diepe gewaagd. Achteraf ben ik daar superblij mee want mijn website is er alleen maar beter van geworden door de extra tijd en aandacht die ik er nu voor heb. Het is echt een heerlijke baan en door de vrijheid kan ik meer reizen en dus meer interessante artikelen publiceren. Vanaf dat moment ben ik ook meteen drie keer per week gaan publiceren en dat bevalt goed!

Bahia Honda State Park

Dankwoord

Natuurlijk ben ik zelf veel bezig met mijn website maar ik had het absoluut nooit alleen kunnen doen. Daarom wil ik een aantal mensen bedanken, allereerst mijn vriend Sam. Hij controleert al mijn artikelen op de taal voordat ze online komen. Daarnaast is hij er altijd om advies aan te vragen en mij te helpen met alle zaken rond de website. Verder is ook mijn moeder erg betrokken en altijd alert op taalfouten en bereid om te helpen met het maken van foto’s en dergelijke. Ook blogger Yu Check die altijd bereid is om te helpen en met veel enthousiasme verslag uitbrengt van de reizen die hij maakt. Als laatste mijn technische ondersteuning Rick, die ik af en toe in paniek opbel wanneer er een error of andere fout in mijn website zit.

Globegirl bestaat 3 jaar

Winactie!

Wie jarig is trakteert, dus je kunt kans maken op deze gave koffer van SuitSuit. Ik reis zelf al jarenlang graag met zo’n zelfde koffer en ben erg tevreden. GlobeGirl bestaat 3 jaar en dat wordt gevierd met de verloting.

Globegirl bestaat 3 jaar

Hoe maak je kans op een deze gave koffer?

 • Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief.
 • Laat in een reactie onder het artikel weten waar jij de koffer mee naartoe zou nemen.

Meer kans maken?

GlobeGirl bestaat 3 jaar en dat moet gevierd worden! Doe jij ook mee aan de winactie? Laat het ons weten in de reacties!

Meer GlobeGirl?

~ GlobeGirl bestaat 2 jaar 

~ GlobeGirl is één geworden!

50 gedachten over “GlobeGirl bestaat 3 jaar + toffe WINACTIE”

 1. Super gaaf ! Gefeliciteerd ? Wij zouden de koffer meenemen naar onze reis naar Londen aankomende kerst en naar Amerika aankomende maart ? wij zijn momenteel hard op zoek naar een goede koffer dus dit zou perfect uitkomen ?

 2. Gefeliciteerd! Deze koffer zou ideaal zijn om mee te nemen naar Portugal. De koffer die ik nu gebruik heeft een hele slechte rits die tijdens mijn laatste vlucht kapot is gesprongen, heel onhandig.?

 3. Gefeliciteerd! Alweer 3 jaar je eigen blog. Ik lees ze elke keer weer met veel plezier! En als ik op vakantie ga check ik altijd even of je nog goede tips hebt voor mijn reis.

  Ik zou de koffer overal mee naartoe willen nemen, ik leen altijd die van mijn zus, maar dat is zo onhandig elke keer. Voor nu nog geen bestemming op de planning helaas, maar met zo’n mooie koffer komt die vast snel. Blauw is mijn lievelingskleur ?

 4. Super trots!!

  Bij een nieuw jaar hoort eigenlijk ook wel een nieuwe koffer! De tripjes moeten nog gepland worden maar die gaan er zeker komen ?. Daarbij zou deze toffe koffer wel goed van pas komen

 5. Gefeliciteerd! Ik vind het altijd super tof je ervaringen op reis te lezen en zien. Daarnaast zou ik super graag de koffer mee willen nemen op cruise langs de bahamas in maart. Degene die ik nu heb is de rits van gesprongen tijdens de laatste reis.. Niet erg handig dus.
  Geniet van vandaag!

 6. Gefeliciteerd! Altijd leuk om te lezen en te zien waar je naar op reis bent geweest ? ik zou de koffer aan m’n zus geven, die kan hem goed gebruiken.

 7. Aaah zo trots op je Gabje!! Je bent een topper ga zo door ? ik zou de koffer graag meenemen naar Dublin, want ik vond het zo leuk de vorige keer met jou, dat ik graag nog een keertje zou willen gaan ? xx

 8. Van harte gefeliciteerd met je 3de blogverjaardag! Dat is zeker een leuk koffertje, natuurlijk zou ik overal mee naar toe nemen, maar het eerste tripje zal waarschijnlijk Londen worden. Zin in!

 9. Gefeliciteerd! Je blogs zijn altijd erg leuk en staan vol met praktische tips.
  En wat een gave koffer! Op mijn bucketlist staat een stedentrip naar Praag. Dan zou deze koffer erg handig zijn!

 10. Allereerst: gefeliciteerd! Ik lees je blogs heel erg graag (was dan ook al geabonneerd op de nieuwsbrief) en hoop dat je nog vele mooie jaren blogs mag schrijven!

  Ik heb een cadeaubon voor een verrassingsreis: die zou ik graag maken met deze prachtige koffer !

 11. Gefeliciteerd! Je blog lees ik heel graag. Krijg ik reiskriebels van. Ik ben in bezit van een grote SuitSuit koffer en nu wil ook een kleine koffer hebben voor een citytrip. Hoe leuk is om via deze weg kans te maken. Het is een fijne koffer. Mijn volgende trip is Lille. Dat is echt een leuke stad. Niet zo duur als Parijs. Ik ga het bericht delen op Facebook.

 12. Als eerst gefeliciteerd. Ik zou graag voor mijn moeder willen winnen en dan weet ik zeker dat de geweldige koffer als eerst naar een betoverende plaats gaat, namelijk Disneyland Parijs

 13. Echt leuk Gaab! Je foto’s zijn ook echt heel tof. Ik heb eigenlijk geen idee waar ik de koffer mee naar toe zou nemen, want ik heb nog helemaal geen vakantie geboekt. Zou dus een soort surprise me tripje worden voor de koffer 😉 overigens is de kleur van de koffer (en de wieltjes!) echt heel nice (:

 14. Wel, zo’n kleine koffer komt steeds van pas! We gaan binnenkort nog een weekendje naar Centerparcs. Ideaal! We houden ontzettend van citytrips, dus waarom niet?

  Ik deel met plezier je bericht op mijn Instagram @aboutloveandtravel!

 15. Gefeliciteerd met het driejarig bestaan van Globegirl! En wat een super toffe koffer! Ik vertrek binnenkort naar Warschau en Manchester en dan zou de koffer beide keren goed van pas komen! Ik deel her berichtje ook even op FB!

  Geniet van je jubileum en blij zo doorgaan!

 16. Gefeliciteerd zeg met het drie jarig bestaan van je blog!! Wat een toffe winactie zeg.. Ik doe graag mee en als ik die te gekke koffer win dan neem ik ‘m van de Kerst mee naar New-York. Want zeg nou zelf, een city-trip New-York is toch geen echte city-trip zonder hippe koffer..

 17. Gefeliciteerd!! Wat leuk en wat gaat de tijd snel. Ik vind je fotos op instagram altijd superleuk om te zien. Vind zelf reizen ook zó leuk tegenwoordig.
  Ik zou het echt supertof vinden om de koffer te winnen? Als eerste gaat die mee naar Sevilla in januari en daarna naar Duitsland en Frankrijk, in mei gaat die mee naar Madrid en in augustus hoop ik naar Brazilië. Hij zou dus super goed van pas komen!! En hopelijk voor nog veel meer reizen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge