GlobeGirl bestaat 1 jaar! Vandaag precies een jaar geleden begon ik GlobeGirl. Nadat ik al een tijdje blogs schreef voor WeAreTravellers ben ik mijn eigen website begonnen. Ik wilde zelf bepalen hoe de website eruit kwam te zien en ook zelf bepalen wat er op kwam te staan. Na een tijdje nadenken en brainstormen over de naam kwam ik op GlobeGirl.

Dit bericht schrijf ik met grote trots! Ik ben namelijk erg trots op mijn website en wat ik ermee bereikt heb in het afgelopen jaar. In dit blog blik ik samen met jullie terug op het afgelopen jaar. Eerst een aantal mooie cijfertjes van het afgelopen blogjaar!

Er kwamen maar liefst 141 blogs online op GlobeGirl. Op al die blogs kwamen er maar liefst 265 reacties! Heeft GlobeGirl 395 volgers op Twitter, 163 likes op Facebook en maar liefst 572 volgers op Instagram behaald. Werden twee van mijn blogs verkozen tot reisblog van de week door Expedia. Bezocht ik twee nieuwe landen, Ghana & Italië. Kwamen er maar liefst 5 samenwerkingen online op GlobeGirl. Van al die getallen word je misschien wat duizelig, daarom snel verder met een lijstje met de nummers #1 van het afgelopen jaar.

Mijn #1 reisblog waar ik het meest trots op ben!

Het meest trots ben ik op mijn reisblog over Praag; wat te doen in Praag (10x). Afgelopen juni was ik samen met mijn vriend een weekend naar Praag en hebben we samen de prachtigste plekken bezocht en de mooiste foto’s gemaakt. Eenmaal thuis gekomen heb ik veel tijd gestoken in dit blogbericht. Helemaal leuk is het om te zien dat dit blog erg vaak is gelezen en bekeken, altijd fijn als je er zelf trots op bent!

Mijn #1 pagina die het meest bezocht werd!

GlobeGirl bestaat 1 jaar

De pagina met paklijsten kwam pas rond februari op GlobeGirl. Ik merkte dat veel mensen daar behoefte aan hadden en speelde daar op in. De reislijstjes pagina is de meest bekeken pagina op GlobeGirl. Af en toe komt er een nieuw lijstje bij, soms op verzoek van een bezoeker, soms omdat ik het zelf nodig heb. Dus is er een reislijstje dat jij nodig hebt of mist!\? Laat het ons weten en deze zal toegevoegd worden!

Mijn #1 Instagram foto met de meeste likes!

GlobeGirl bestaat 1 jaar
545

Deze foto heeft maar liefst 182 likes! Deze eland fotografeerde ik in Slottskogen, een dierenpark in Göteborg. Deze eland bezorgde mij in het afgelopen jaar de meeste likes op Instagram! Volg jij GlobeGirl al op Instagram? Dan zul je dit soort prachtige foto’s nooit meer missen!

Dankwoordje

GlobeGirl bestaat 1 jaar en dat heb ik niet alleen gedaan. Daarom wil ik enorm veel mensen bedanken die mij steunen in mijn hobby. Ik wil Sam, mijn vriend, bedanken omdat hij altijd mijn blogs checkt en altijd overal foto’s moet maken. Ik wil Rick, mijn techneut, bedanken omdat hij mij altijd helpt als ik ergens niet uit kom. Verder wil ik iedereen bedanken die het afgelopen jaar voor GlobeGirl heeft geschreven. Ik hoop op nog vele geweldige blog jaren!

GlobeGirl bestaat 1 jaar! Wat vond jij de leukste blog van het afgelopen jaar? Laat het ons weten in de reacties!

Meer GlobeGirl?

~ Studeren in het buitenland

– Alles over Zweden

~ Alles over Florida

6 gedachten over “GlobeGirl bestaat 1 jaar! Hoogtepunten op een rijtje”

  1. Gefeliciteerd Gabriëlle! Ik kan mij je eerste stappen nog goed herinneren. Volgens mij ook een blog over wintersport in Noorwegen of zoiets? Ik heb mijn reisblog een paar weken voor jou opgericht. Gelukkig hebben we beide het eerste jaar overleeft 😉 Nu op naar een extra jaar vol nieuwe avonturen en reisverhalen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge