Winactie GlobeGirl bestaat twee jaar inmiddels gesloten

GlobeGirl bestaat twee jaar en dat moet gevierd worden! Ik zal een opsomming geven van de afgelopen twee jaar, te beginnen met een aantal mooie cijfertjes van de afgelopen twee jaar. Verder neem ik jullie mee langs de hoogtepunten van de afgelopen twee jaar en sluit ik af met een leuke winactie, want wie jarig is, trakteert!

Twee jaar GlobeGirl in cijfers!

 • Er kwamen 266 artikelen online op GlobeGirl.
 • Op al die blogs kwamen er 2.365 reacties!
 • GlobeGirl heeft 913 volgers op Twitter, 548 likes op Facebook en maar liefst 1.250 volgers op Instagram.
 • Ik ging op 4 persreizen binnen Nederland en op 1 persreis buiten Europa.
 • Er kwamen er 32 samenwerkingen online op GlobeGirl

Hoogtepunt: Inschrijving KvK

De meeste bloggers zullen het wel herkennen, als je begint krijg je af en toe een aanvraag voor een samenwerking, maar hoe langer je bezig bent des te meer aanvragen er binnen komen. Begin oktober kwam het op een punt waarbij ik dacht, zonder officiële inschrijving werkt het niet meer. Toen ben ik naar de Kamer van Koophandel gegaan en nu ben ik officieel eigenaresse van GlobeGirl, hoe vet is dat? Zeker een hoogtepuntje uit de afgelopen twee jaar.

Hoogtepunt: Eerste persreis buiten Europa

Ik begon met GlobeGirl om mijn passie voor reizen te delen met de mensen om mij heen. Al snel kom je erachter dat er meer mensen lezen dan mijn buurvrouw, oma en moeder. Er ging dan ook een wereld voor mij open toen ik hoorde over persreizen en andere blogtrips. Mijn eerste persreis buiten Europa was echt geweldig! Ik vertrok samen met Helena van IndoRotterdammert naar West-Kalimantan en nogmaals, het was geweldig. Het is echt een hoogtepunt voor mijn blog en mij persoonlijk geweest. Ik voelde mij heel erg speciaal dat ik dit mocht doen doordat ik mijn passie deel over reizen.

Dankwoordje

GlobeGirl bestaat 2 jaar en dat heb ik niet alleen gedaan. Daarom wil ik enorm veel mensen bedanken die mij steunen in mijn hobby. Ik wil Sam, mijn vriend, bedanken omdat hij altijd mijn blogs checkt en altijd overal helpt met foto’s maken. Ik wil Helena van IndoRotterdammert bedanken die altijd goede raad geeft. En niet te vergeten mijn moeder, die naast financieel adviseur ook als spellingchecker fungeert. En Yu Check, die het afgelopen jaar een aantal opdrachten voor GlobeGirl vol passie heeft uitgevoerd. Verder wil ik iedereen bedanken die in de afgelopen twee jaar voor GlobeGirl heeft geschreven. Ik hoop op nog vele geweldige blog jaren!

Winactie!

Winactie

Hoe maak je kans op een leuk dagje weg?

 • Tag degene waarmee jij een dagje weg zou willen in het Facebook bericht.
 • Like GlobeGirl op Facebook.
 • Deel het bericht op Facebook.
 • Een reactie achterlaten op dit artikel zorgt ook voor extra kans.

Je kunt meedoen tot vrijdag 24 november 2017. 

GlobeGirl bestaat twee jaar! Wat vond jij de leukste blog van de afgelopen twee jaar? Laat het ons weten in de reacties!

Meer GlobeGirl?

~ Alles over Zweden

– Blogs over Schiedam

~ Alles over Florida

18 gedachten over “GlobeGirl bestaat twee jaar! + winactie!”

 1. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag 😀 Super dat je al een persreis buiten Europa hebt mogen doen! Wij zijn nu bijna 4 maanden bezig en hebben net ons eerste aanbod voor een persreis naar Griekenland gekregen. Kan me helemaal voorstellen hoe blij je geweest zal zijn met eentje buiten Europa!
  Keep up the good work! 😀

 2. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Leuk dat je er al 4 persreizen in NL en 1 buiten Europa erop hebt zitten. Verstandig van je om je in te schrijven bij de KvK. Nog veel succesvolle blogjaren toegewenst.

 3. Leuke blog geweldig dat reizen wat is er nou mooier lekker zo door blijven bloggen I like.
  En ik doe ook zeker mee aan je winactie helemaal leuk met mijn man dagje weg even.zonder kids

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge