Het is vandaag 15 november en dat betekent dat GlobeGirl jarig is. GlobeGirl bestaat 4 jaar en dat mag natuurlijk gevierd worden. Allereerst deel ik een aantal cijfers om te laten zien hoe het er nu voor staat met mijn website.

Vier jaar Globegirl in cijfers!

 • Er kwamen 608 artikelen online op GlobeGirl
 • Daarop kwamen 5.601 reactie
 • GlobeGirl heeft 939 volgers op Twitter, 833 likes op Facebook en 1.600 volgers op Instagram
 • Ik bezocht 36 landen
rondreis door Nepal - wat te doen in Pokhara

Mijn leven als reisblogger

Inmiddels ben ik al helemaal gewend aan het leven als reisblogger. Soms staat er weinig op de planning en andere periode ben ik een aantal weken achter elkaar op reis. Het leven als reisblogger vind ik nog steeds te gek. Ik ben echt ongelofelijk blij dat ik dit kan en mag doen. Daarnaast vind ik het te gek om mensen te inspireren en schrijf ik daarom ook steeds vaker over mijn leven als reisblogger. Vandaag de dag bestaat GlobeGirl alweer vier jaar en dat is natuurlijk ontzettend gaaf!

spitsbergen in de winter

Bedankt allemaal

Zoals ieder jaar zijn er natuurlijk mensen die ik wil bedanken voor de steun en hulp. Logischerwijs beginnen we weer met mijn moeder die regelmatig mijn mail checkt als ik in het buitenland ben zonder Wifi, mijn Facebook berichten aanpast en natuurlijk controleert op taal. Daarnaast Sam, mijn vriend, die altijd enthousiast is als ik weer op reis mag/ga en ook vaak helpt met taal en andere zakelijke punten. Als laatste gaat ook dit jaar weer een bedankje naar Rick, die mij altijd helpt met ICT problemen rondom mijn website.

GlobeGirl 4 jaar

Win een nachtje weg!

Wie jarig is trakteert, dus je kunt kans maken op een nachtje weg voor twee personen. Het nachtje weg kun je zelf besteden in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Marokko, Spanje of Zwitserland. GlobeGirl bestaat 4 jaar en dat wordt gevierd met deze winactie! Je kunt het nachtje weg zelf besteden waar je wilt, de bon moet binnen twee jaar besteedt worden.

Hoe maak je kans op?

 • Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief.
 • Laat in een reactie onder het artikel weten waar jij naartoe zou gaan en met wie!

Meedoen kan tot en met: zondag 1 december 2019.

Meer kans maken?

 • Deel het bericht op Facebook & like de pagina
 • Retweet het bericht op Twitter & volg GlobeGirl
 • Deel het bericht op Instagram & volg GlobeGirl

Meld je aan voor de nieuwsbrief

* indicates required

GlobeGirl bestaat 4 jaar en dat moet gevierd worden! Doe jij ook mee aan de winactie? Laat het ons weten in de reacties!

Meer GlobeGirl?

~ GlobeGirl bestaat 3 jaar

~ GlobeGirl bestaat 2 jaar 

81 gedachten over “GlobeGirl 4 jaar + win een nachtje weg! [Winactie]”

 1. Gefeliciteerd!! Je maakt mooie reizen en ik vind het leuk je te volgen!
  Ik zou mijn vriendin Lizzie meenemen. Zij reist ook super veel en ik ben fotograaf. We willen komend jaar een stedentrip maken naar een toffe bestemming en hier natuurlijk een mooi (foto)verslag van maken 😀

 2. Gefeliciteerd en wauw 36 landen bezocht, ik ben jaloers 🙂 Ik zou wel een nachtje weg willen met de man, we blijven dan in Nederland aangezien onze kinderen met een ziekte zitten en wel een nachtje uit logeren kunnen, maar dan wil ik niet te ver weg zijn.

  1. Jeeej gefeliciteerd! ? Ik zou heel graag mn vriend mee willen nemen naar Rome (Italië) voor een weekend! Ik ben daar zelf met school geweest, maar we hebben het er altijd nog over om samen een keer te gaan.

 3. Gefeliciteerd! Ik zou graag naar Duitsland willen met mijn man. Alweer lang geleden dat we samen weg zijn geweest. Quality time met elkaar doorbrengen is belangrijk dus waag ik graag een kans.

 4. ik zou wel met mijn reismattie anita heijkants weg willen. is alnweer veel te lang geleden, maakt niet uit waarheen, we hebben overal lol??

 5. Jaaa supergoed, al 4 jaar! De tijd gaat snel en het is zó leuk om je belevenissen te volgen. Trots op jou!
  Zéker zou het erg leuk zijn om Miranda mee te nemen. Lekker naar Nice, waar jij het ook erg leuk had. Kijkend naar je foto’s heb je gelijk zin om te gaan!
  Hoe dan ook, ga door met alle leuke reizen, lieve groetjes voor je moeder en jou!

 6. Gefeliciteerd met je 4e blogverjaardag! Leuke actie! Er even uit met z’n tweetjes klinkt wel erg fijn.
  Waarheen? Daar wil ik graag nog even over nadenken samen met mijn man. Een van de eilanden of aan zee lijkt me wel wat.

 7. Gefeliciteerd met je 4-jarig bestaan! Mooie mijlpaal en dat er nog maar vele achteraan mogen komen 😀

  Ik zou graag met mijn man weggaan. Omdat het om een nachtje gaat, blijven we waarschijnlijk in Nederland, of België of Duitsland. Sowieso heerlijk om er weer even uit te zijn!

 8. Gefeliciteerd! En wat een mooie resultaten qua statistieken! Goed gedaan en ik zeg: ga zo door :-). Het doet mij eraan herinneren dat ik moet uitzoeken wanneer ik ben begonnen met mijn fotografie (ik bedoel voor een onkostenvergoeding). Ik ga het straks opzoeken en ergens noteren. Volgens mij was het augustus 2018…
  Q-time samen lijkt mij een goede reden om een nachtje weg te gaan. Meestal word je geleefd en dan is het lekker als je er even tussenuit kan.

 9. Gefeliciteerd! Ga zo door!
  Ik zou graag met mijn lief een nachtje weg gaan. Misschien naar Zweden…?! Dat land missen we wel een beetje.

 10. Gefeliciteerd! Leuk jubileum en een leuke prijs! Ik doe graag mee en zou graag een weekend weg gaan met mijn vriend samen. Voor een nachtje weg zou ik graag eens richting België of Duitsland gaan! Of misschien gewoon Nederland, er is nog genoeg wat ik nog niet ontdekt heb 🙂

 11. Ik zou heel graag een nachtje weg gaan in eigen land. Na een reis naar Iran en Turkije deze zomer hebben we gezinsuitbreiding aanstaande lente. Nog even een nachtje weg zonder kindjes zou heerlijk zijn! En de hele wereld is fantastisch, maar Nederland heeft ook genoeg hoekjes die wij nog niet hebben gezien!

 12. Gefeliciteerd! Ga je het zelf ook vieren met een nachtje weg? ? zowel Brugge als Groningen staan nog hoog op mijn lijstje. Ik ben ook fan van Maastricht of Brussel. Genoeg opties dus. Ga hem ook even delen op Twitter en Instagram ? Fijn weekend!

 13. Gefeliciteerd! Hopelijk mogen er nog vele blogposts volgen.

  Ik zou graag een nachtje weg gaan met mijn man, het liefst naar Lille.
  Leuke stad, lekker eten en goed shoppen!
  Duimen maar!

 14. We zouden zou graag naar een Waddeneiland willen! Of een nachtje naar het prachtige Brabantse land. We zijn onlangs getrouwd maar nog niet echt op huwelijksreis geweest… zou tof zijn !

 15. Super leuke winactie! Ik zou graag met mijn beste vriendin een nachtje weg willen. De laatste tijd ga ik namelijk door een erg lastige periode en ze steunt me hier ontzettend in. Nu wil ik laten merken dat ik het erg waardeer en veel om haar geef. Het leek me een mooie manier om dit te laten zien, door middel met deze winactie. Spanje lijkt me echt gezellig, even een meidenweekendje weg❤️

 16. Wat een ontzettend leuke winactie en gefeliciteerd met het 4-jarig bestaan! Ik zou heel graag naar Italië willen gaan, omdat dit een droom is van mijn moeder maar zij nooit het geld heeft gehad om de reis met mij te maken. Ik ben zelf nog een student, maar ik zou heel erg graag naar deze zonnige bestemming willen gaan met haar!

 17. Oh wat leuk!! Van harte gefeliciteerd. Wat heb je al veel bereikt, en echt veel landen bezocht. Ik doe graag mee en ik zou met mijn vriend naar Nederland of Duitsland gaan, we gaan nooit weg eigenlijk dus dichtbij beginnen lijkt me fijn, hoop voor jou nog veel fijne blog jaren <3

 18. Dan zou ik gaan voor een nachtje weg in eigen land samen met mijn vriend omdat we weel te weinig weggaan in eigen land, althans wat een nachtje weg of vakantie betreft en in het kader van mijn Project Nederland sluit het natuurlijk ontzettend goed aan om dan een nachtje weg te gaan in bijvoorbeeld een provincie als Brabant waar we nog nooit langer dan een middagje zijn geweest.

 19. samen met de allerliefste man van de wereld, die toevallig de mijne is, een nachtje slapen in Hotel New York in Rotterdam, de plek waar zo veel mensen op de boot naar Amerika stapte om een nieuw leven te beginnen

 20. Ik ga voor Italië, en heb geen voorkeur voor een stad of regio. Graag zou ik mijn vrouw meenemen, ze is druk met haar werk, de kinderen en haar hobby. Er e en uit zou haar goed doen en gun ik haar van harte.

  Wie weet een leuk Sint of kerstkado;-)?
  Ik heb me aangemeld voor je nieuwsbrief en doe een rondje Insta en FB

 21. Wow alweer 4 jaar! Wat ontzettend tof! Gefeliciteerd 🙂 Ik lees altijd met veel plezier jouw blogs en als ik ergens naartoe wil/ga dan is het eerste wat ik doe, een blog van jou over die stad of dat land opzoeken voor tips. Leon en ik willen graag nog eens naar Venetië, Italië, echter zie ik hierover geen tips op jouw blog.. ga ik er dan eerder heen dan jij? Of heb je er gewoon nog niets over geschreven haha 😉

  Ik hoop dat ik nog lang van jouw stukjes mag genieten! Veel succes en op naar de 10 jaar!
  Dikke knuffel van Yo

 22. Ik zou een weekendje Gent doen samen met mijn vriend. We hebben een jaar met ups en downs gehad en willen al heel lang deze mooie stad eens bezoeken. Dus ik zou geen moment twijfelen en eindelijk deze romantische trip waarheid maken,

 23. Een nachtje weg met mijn moedertje. Lijkt me geweldig. Duurt nog wel even voordat dat weer gaat lukken. Volgende week krijgt ze een nieuwe heup. Maar hopelijk kan ze daarna weer van alles genieten zonder pijn.

 24. Voor 1 nachtje zou ik in Nederland blijven. We hebben nog genoeg wensen, maar willen graag terug naar Schoorl. Daar hebben we erg mooie herinneringen aan. Het mooie strand, de prachtige duinen. We hebben er veel gemountainbiked, gewandeld en heerlijk op terrassen gezeten.
  Zowel in de zomer en winter een hele fijne plek om te zijn. We hadden het er afgelopen weekend nog over.
  Ik zou mijn man er graag mee willen verrassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge