Iets wat ik altijd inpak, zijn jurkjes. Het is voor mij heerlijk omdat het lekker luchtig is en je hoeft geen items bij elkaar te matchen. Het neemt minder ruimte in beslag dan een T-shirt en een broek. Mede daarom vertel ik vandaag over mijn jurkjes voor op reis. Waaronder allerlei soorten jurken die op reis echt goed van pas komen. Lees verder!

jurkjes voor op reis

Strandjurkjes

Om een dagje naar het strand te gaan, is een jurkje ideaal. Strandjurkjes doe je gewoon makkelijk over je bikini heen en zo kun je even naar een bezienswaardigheid of strandtent lopen. Zelf vind ik het niet fijn om in je bikini ergens naar binnen te gaan en daarbij mag het ook vaak niet. Voldoende jurkjes voor op reis zijn dan echt een must, zeker als je naar een warme zonnige plek gaat. Jurkjes van LASCANA zijn één van mijn favorieten, door de leuke prijs en goede kwaliteit.

Hang de jurkjes meteen op

Als ik aankom in het hotel of appartement dan pak ik meteen mijn koffer uit. De meeste jurkjes hebben dan al even in de koffer gezeten dus door ze op te hangen kun je ze mooi houden. Mocht het echt nodig zijn, dan kun je in veel hotels ook nog even strijken. Het is niet verstandig om jurkjes de gehele periode in je koffer te laten zitten. Dan komen er veel kreukels in en zien ze er natuurlijk veel minder mooi uit. Is er geen hanggedeelte in de kamer? Leg ze dan netjes naast elkaar in plaats van allemaal los in de koffer.

jurkjes voor op reis

Ga voor fijne kleuren

Zelf ben ik gek op jurkjes voor op reis die felle kleuren hebben. Dit geeft natuurlijk een vrolijk gevoel en zorgt ervoor dat je op een foto er echt uitspringt, wat ik leuk vind. Kijk maar eens naar de bovenstaande foto. Maar naast felle kleuren heb ik ook altijd rustige lichtere kleuren mee zodat ik goed kan afwisselen. Op een avondje uit eten vind ik het leuker om een rustige grijze jurk te dragen. Zo kun je met verschillende kleuren spelen en zo voor iedere gelegenheid iets in je koffer hebben.

Welke jurkjes voor op reis neem jij altijd mee? Ben jij ook dol op jurkjes? Laat het ons weten in de reacties!

Meer reistips?

~ Badmode op reis

~ Sportkleding op reis

2 gedachten over “Fijne jurkjes voor op reis: mijn ervaringen en tips”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge