Het is eindelijk zover, de versoepelingen komen er langzaam aan en de grenzen gaan open. De kans is dus steeds groter dat we de zomer in het buitenland mogen doorbrengen. Daar zitten we natuurlijk allemaal op te wachten maar dan moeten we wel nieuwe zwemkleding hebben om goed voor de dag te komen. Daarom vind je de leukste tips voor mooie badkleding voor de zomer van 2021.

Nieuwe zwemkleding

De leukste badpakken

Hoewel er jarenlang niemand met een badpak rondliep, is het badpak sinds een jaar of twee weer helemaal terug gekomen. Een badpak voor dames vind ik voornamelijk fijn omdat het stevig zit en veel bescherming biedt. Een dagje op het water? Dan ga ik meteen voor een badpak! Gelukkig is een badpak al lang niet meer een standaard pak maar heb je veel mooie soorten en maten. Zelf vind ik het voornamelijk erg leuk als het badpak kleurrijk is en ben ik dol op streepjes of stipjes. Maar ook de dierenprint zijn in om als badpak te dragen.

Bahama's vanuit Fort Lauderdale - Nieuwe zwemkleding

Mooie bikini’s

Het dragen van een bikini geeft mij meteen een vakantie gevoel, iets waar we het laatste jaar helaas weinig van hebben gehad. De Brazialian bikini draag ik graag wanneer ik bruin ben, er is namelijk veel huid zichtbaar. Belangrijk is daarbij wel dat het een stevig bikinibroekje is want anders kun je voor nare verrassingen komen te staan. Mijn persoonlijke favoriete is Hunkemöller, een goed betrouwbaar merk. De bikini’s zijn altijd van hoge kwaliteit en gaan meerdere jaren mee. Op een vakantie in het buitenland kan een fijne bikini natuurlijk niet ontbreken deze zomer.

gratis doen op Ibiza

Toffe bestemming om de nieuwe zwemkleding te dragen

Dit jaar kunnen we gelukkig weer gaan reizen in een gedeelte van Europa. Een belangrijk thema zal zijn eilanden. De meeste eilanden gaan open doordat zij het corona virus goed kunnen handhaven. De meeste bestemmingen om de nieuwe zwemkleding te gaan showen deze zomer zullen dus eilanden zijn. Een groot gedeelte van de Griekse eilanden zijn open waaronder Rhodos, Lesbos, Samos en Kos. Hier kun je heerlijk van de fijne temperaturen genieten van het strand. Maar ook de Spaanse eilanden Ibiza, Menorca, Mallorca en Formentera zijn deze zomer toegankelijk voor de Nederlanders.

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Welke nieuwe zwemkleding spreekt jou het meeste aan? Badpakken of bikini’s? Laat het ons weten in de reacties!

Meer inspiratie?

~ Gratis tips voor Ibiza

~ Leukste activiteiten Mallorca

Bewaren op Pinterest?

10 gedachten over “Nieuwe zwemkleding aanschaffen: zomer in het buitenland”

  1. Ik had die van Hunkemöller al gezien en de nieuwe collectie van My Jewellery ook, erg tof! Vooral ’t streepje zie ik veel terug komen. Zelf draag ik beide.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge