Voor de meeste mensen is vakantie een momenteel van rust en stoppen alle dagelijkse bezigheden. Maar gelukkig zijn steeds meer mensen ook bezig met sporten op reis, ook ikzelf. Voor mij is het belangrijk om fit te blijven en dit ook op reis door te trekken. Sportkleding voor op reis is daarom iets wat bij mij altijd mee gaat in mijn koffer. In dit artikel kun je alles lezen over mijn favorieten items en de kleding die ik gebruik.

Fijn sportkleding motiveert

Wanneer je op een prachtige bestemming bent, is sporten misschien niet het eerste waar je aan denkt. Desondanks is het goed om fit te blijven, zeker op reis. Daarom is het aanschaffen van mooie sportkleding voor mij een goede motivatie om te gaan sporten op reis. De sportkleding heeft ruimte in genomen dus dan moet ik het ook gaan gebruiken. Daarnaast maakt mooie kleding mij blij en zeker als het daarnaast ook nog eens heerlijk zit. Veel sportkleding vind ik zo lekker zitten dat ik het ook voor andere activiteiten gebruik. LASCANA is één van mijn favoriete merken qua sportkleding.

Sportkleding voor op reis

Goede ondersteunende BH

Op reis vind ik springtouwen een fijne manier van in beweging blijven. Doordat je constant aan het springen ben, is het belangrijk dat mijn borsten goede ondersteuning krijgen. Daarom maak ik gebruik van een goede ondersteunende sport BH. Een beetje afhankelijk van de bestemming en het klimaat daar, draag ik over mijn sport BH niks of een T-shirt. Het is echt heel belangrijk om goede ondersteuning te hebben voor jouw borsten, anders kan het vervelende pijn veroorzaken.

sportieve activiteiten in Zweeds Lapland

Sportkleding voor op reis: on the road

Bij het gebruiken van sportkleding op reis is het verstandig om van te voren te bepalen wat voor soort sport je gaat doen. Soms heeft een hotel een fitnesszaal en maak ik daar gebruik van, als dit zo is hoef ik geen buitenkleding mee te nemen. Als deze mogelijkheid er niet is, is bijvoorbeeld hardlopen of fietsen een goede optie maar dan moet je echt warmere kleding meenemen. Denk dus voor vertrek goed na over het dragen van de sportkleding en welke sport(en) je wilt gaan uitvoeren op reis.

Welke sportkleding voor op reis gebruik jij? Ben jij dol op sporten of vind je het eigenlijk niet echt leuk? Laat het ons weten in de reacties!

Meer kleding?

~ BH en goede onderkleding

~ Leuke rokjes

2 gedachten over “Sportkleding voor op reis en thuis: mijn ervaring en tips”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge