Op reis gaan is meer dan leuke bestemming uitzoeken, een goede outfit op reis kan namelijk je reis een stuk leuker maken. Een vervelende onderbroek kan je de hele dag irriteren en dat is natuurlijk niet fijn op vakantie. Daarom deel ik vandaag mijn tips voor goede onderkleding van onder andere LASCANA.

Goede onderkleding: BH’s

Een goede BH is misschien wel het belangrijkste van onderkleding. Ontzettend veel vrouwen dragen namelijk de verkeerde maat van een BH en daar kun je op vakantie erg veel last van hebben. Andere mensen kunnen je BH zien maar het kan ook zijn dat je er zelf last van hebt. Daarom is een goede BH essentieel! Je kunt je het beste laten opmeten zodat je zeker weet dat je de goede maat draagt. Verder is het een kwestie van verschillende soorten proberen voordat je merkt wat voor jou een fijne BH is. Zelf draag ik het liefst een beugel BH of een T-shirt BH. Wat is jouw favoriete pasvorm? Verder is het belangrijk om rekening te houden met het soort shirt wat je draagt. Zoals op de foto hierboven, het is niet de bedoeling dat iedereen je BH ziet. Dus in zo’n geval moet je eigenlijk voor een strapless BH kiezen.

Slips

Het volgende onderdeel van goede onderkleding zijn slips. Ook een belangrijk punt en voor mij ook een punt van aandacht. Geregeld loop ik met een oude oma onderbroek onder een hip jurkje en merk ik dat het eigenlijk niet kan. Zeker op reis, pak ik vaak praktisch in en vergeet ik daardoor dat soort items. Dit is dan ook een reminder aan mezelf. Een mooie jurk blijft alleen mooi als je ook daadwerkelijk de goede onderkleding er onder draagt. En dat is over ter wereld hetzelfde, dus denk er aan bij het inpakken van jouw koffer! Zijn jullie altijd goed voorbereid op het dragen van jurken op reis?

Wat te doen op Malta - goede onderkleding

Badkleding

Onderkleding is meer dan alleen een BH, ook badkleding is een vorm van onderkleding. Zelf merk ik vaak op reis, dat je ’s morgens al je badkleding aandoet om dan ’s middags ergens te gaan zwemmen. Het is dan dus vervelend als je de hele dag met een vervelend topje of broekje zit. Ook bij badkleding is het belangrijk dat je de goede maat hebt. Zelf vind ik het altijd fijn om verschillende soorten badkleding mee te nemen, een kleine bikini waarin je lekker kunt zonnen maar ook een strak badpak waar je goed in kunt zwemmen. Een goed badpak is echt een investering waard! Het is wel belangrijk dat je echt voor badkleding gaat die ook comfortabel zit, als het er alleen gaaf uit ziet, dan ga je het uiteindelijk toch niet vaak dragen.

Denk jij tijdens het pakken aan goede onderkleding? Of gaat het je vooral om leuke outfits? Laat het ons weten in de reacties!

Meer reistips?

~ Leuke zomeroutfits

~ Handige wintersportkleding

2 gedachten over “Goede onderkleding voor op reis: BH’s, badkleding en meer”

  1. Wat goed dat je hier een artikel hebt geschreven! hmm ik moet juist weer nieuwe dingen hebben die lekker zitten. Ik heb vooral veel kant en ik vind juist het naadloze ondergoed super fijn zitten. Het is niet sexy, maar comfort gaat voor alles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge