Tijdens ons verblijf op Bali, ongeveer vier weken, moest ik helaas ook af en toe werken. Aangezien ik freelancer ben, kan het zijn dat er goede klussen binnenkomen en moet ik dus gewoon aan het werk. Verder zijn er natuurlijk altijd klusjes die gedaan kunnen worden. Een werkplek op Bali zoeken vond ik daarom belangrijk. Hier ben ik iedere week heen gegaan om mijn werk af te maken, dit vond ik erg fijn! Het was maar vijf minuten van ons hotel vandaan en daarom op een ideale locatie: Bali Bustle! Je vindt Bali Bustle in de regio van Legian en Kuta.

werkplek op Bali
werkplek op Bali

De werkruimtes

Er zijn verschillende soorten ruimtes waar je kunt werken, zelf vond ik de grote zaal het fijnst. Hier heb je meerdere bureaus waar je gewoon kunt werken. Hier is ook een kleine keuken waar je thee/koffie kunt pakken en koud water kunt gebruiken, erg fijn in de Balinese temperaturen. Alle werkplekken zijn voorzien van een fijne bureaustoel en meerdere stroompunten. Ook heeft iedereen die bij Bali Bustle werkt, toegang tot super snelle Wi-Fi. Zelf heb ik ook gebruik gemaakt van de lockers waar je waardevolle spullen in kunt stoppen. Je kunt ook gebruikmaken van een kleine werkruimte, waar je in stilte kunt werken en dus bijvoorbeeld een Skypemeeting kunt hebben. Er zijn ook schommels, zitzakken en andere alternatieve plekken om te werken.

werkplek op Bali

Ontspanning – zwembad

Tijdens het werken is ontspanning ook belangrijk, daarom vind ik deze werkplek op Bali zo fijn, er is een zwembad. Buiten kun je gebruik maken van het zwembad en de zonnebedden, heerlijk. Een fijne pauze door even een paar baantjes te gaan zwemmen en je hoofd even leeg te maken. Vervolgens kun je ook in de zon verder werken, het is aan jou. Zelfs mensen die gewoon zin hebben om de hele dag aan het zwembad te liggen zijn welkom in Bali Bustle.

Workout – fitness

Boven in het gebouw is ook nog een fitness gedeelte. Hier kun je ook even je hoofd leeg maken en ondertussen nog actief bezig zijn. Een hele dag op kantoor zitten is natuurlijk niet goed dus beweging tussendoor is altijd welkom. Naast de fitness zaal heb je ook een mooi dakterras waar je heerlijk kunt relaxen of zelfs wat werk verrichten. Je hebt namelijk door het hele gebouw bereik, zelfs op het dakterras. De fitness plek vind ik echt een toegevoegde waarde. Beneden heb je ook douches dus je kunt gewoon na het sporten douchen en vervolgens weer verder werken.

Praktische informatie over deze werkplek op Bali

  • De entreekosten voor één dag zijn €7,50 per persoon. Voor dit bedrag heb je toegang tot het internet, alle werkruimtes, fitness en het zwembad.
  • Als je een abonnement voor een week, maand of jaar afsluit dan worden de kosten steeds minder per keer dat je komt.
  • Je kunt online eenvoudig aanmelden wanneer je wilt komen, er is een limiet aan mensen aangezien het anders te druk wordt.
  • Ik was in november hier en was altijd alleen of met max twee andere aan het werk.
  • Het adres is: Bali Bustle, Jl. Dewi Sri II No.23, Legian, Kuta, Kabupaten Badung, Bali 80361, Indonesië

Zou jij deze werkplek op Bali gebruiken als je er een langere tijd verblijft? Ben jij wel eens op Bali geweest? Laat het ons weten in de reacties!

Meer Bali?

~ 45 tips op Bali

~ Hotel in Legian

Bewaren op Pinterest?

6 gedachten over “Werkplek op Bali – Bali Bustle: met zwembad en fitness”

  1. Yes! Diverse malen (zo’n 5/6 keer uit mijn hoofd). Wij verbleven altijd in hotel Santika Beach in Tuban. Helaas heeft de moderne tijd ervoor gezorgd dat dit prachtige laagbouw hotel met echt geweldige personeelsleden weg is gehaald. Wij deden dat voorheen niet, maar ‘when in Bali’, dan gingen we altijd naar Santika Beach. Heel handig van de werkplekken. In de toekomst (want nu is Bali ‘dicht’ volgens mij en los daarvan krijg je mij nu niet een vliegtuig in) hoop ik met kind en familie naar Noord-Bali te gaan en een huis te huren.
    Rory onlangs geplaatst…Er zit iets ergs verpakt in verzachtende woordenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge