Ik zag de allereerste vliegreis-tag bij Marcella en de bedenker van de tag Co. Het was zo leuk om te lezen dat ik besloot om deze tag ook zelf in te vullen.

Wanneer maakte jij je allereerste vliegreis?

Ik maakte mijn eerste vliegreis in oktober 1996, als je kunt rekenen betekent dit dat ik 1,5 jaar oud was. Je kunt begrijpen dat ik niet veel meer weet van mijn eerste vliegreis. Toch is het leuk om deze tag in te vullen, dus lees snel verder!

Vanaf welke luchthaven vertrok je?

We vertrokken vanaf Amsterdam Schiphol Airport, de makkelijkste keuze om naar Amerika te vliegen. We vlogen via Parijs Charles de Gaulle naar Houston in Texas, Amerika.

Met welke maatschappij vloog je?

We vlogen met de KLM naar Parijs en ook met de KLM van Parijs naar Houston. Het kan zijn dat de tweede vlucht werd uitgevoerd door een andere maatschappij maar omdat het zo lang geleden is weten we dat eigenlijk niet meer zeker (oeps).

allereerste vliegreis-tag

Vloog je alleen of met iemand anders?

Nee, ik vloog samen met mijn broer, vader en moeder! Het zou een beetje gek zijn als een peuter in haar eentje naar Amerika zou gaan, of niet?

Wat herinner je je nog van de vlucht?

Als ik eerlijk ben, herinner ik mij natuurlijk niets, want Ik was 1,5 jaar oud. Wel hebben mijn ouders verteld dat ik zelf geen stoel had en dus de gehele vlucht op schoot moest bij mijn ouders en dat dit af en toe lastig was. Ik was namelijk best een druk kind.

Op welke luchthaven kwam je aan?

Houston George Bush International Airport, de internationale luchthaven van de stad Houston in de staat Texas.

allereerste vliegreis-tag

Wat deed je op je (vakantie) bestemming?

Jarenlang woonden het gezin van den Beukel naast ons in Maasland. Ze verhuisden naar Houston, Texas en wij gingen als gezin op bezoek. We hebben een camper gehuurd en de staat ontdekt. We hebben ook natuurlijk tijd doorgebracht met onze oude buren. Ook hebben we in Amerika Halloween gevierd.

allereerste vliegreis-tag

Wanneer maakte je je tweede vlucht?

Het duurde zo’n 12 jaar voor ik weer vloog. Inmiddels was ik 13 jaar en besefte ik beter dat ik ging vliegen, ik vond het erg leuk! Ik vloog met Transavia van Amsterdam naar Kos, in de meivakantie. Je kunt ook aan mijn blije hoofd wel zien dat ik het geweldig vond!

Wil jij deze allereerste vliegreis-tag ook overnemen? Dat mag! Vermeld Co en je kunt deze tag overnemen. Wat was jouw eerste vliegreis?

Meer tags?

~ Kort maar krachtig tag

– De reisfotografie tag

~ De reistop 5 tag

10 gedachten over “Mijn allereerste vliegreis-tag: 1996 naar Amerika”

  1. Leuke tag en leuke foto’s! Ik kan me eigenlijk niet herinneren wat mijn eerste vlucht was. Ik weet wel dat ik ook heel klein was. Ik ga dit even aan mijn ouders vragen! haha.

  2. Wat een leuke tag! Ik vloog pas voor het eerst op mijn 19e … en sindsdien ben ik er niet meer mee gestopt. Ben er geen fan van, maar blijf er ook niet voor thuis. Altijd toch weer blij als ik met twee voeten op de grond sta.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge