Een mooie vakantie is altijd goed, maar als je een drukke baan in Nederland hebt, dan kan een all inclusive helemaal een uitkomst zijn. Het is voor mij namelijk de ultieme manier van vakantie vieren omdat je nergens rekening mee hoeft te houden. Bij mij is vooral de Caraïben een favoriet gebied als het gaat om mogelijkheden voor all inclusive vakanties 2023. Dus lees snel verder!

stranden op Curaçao - All inclusive vakanties

Het genieten van een all inclusive vakantie

Voorheen was ik een beetje terughoudend over het idee van een all inclusive. Ik wist niet of het iets voor mij was maar inmiddels heb ik het een aantal keer gedaan en ben ik enthousiast. Het gevoel dat je nergens over na hoeft te denken is heerlijk. Je hebt tegenwoordig ook de mogelijkheid voor het boeken van Adults only. Een geweldige optie waar ik altijd blij van word. Zo heb je geen last van gillende kinderen bij het zwembad of bij het buffet. Uiteraard is het voor mensen met kinderen anders. Maar als je alleen met je partner of vrienden gaat, dan is Adults only een goede uitkomst.

Cuba

Een mooie bestemming in het Caribisch gebied is Cuba. Het land van Fidel Castro en Che Guevara, waar je ook heerlijk aan het strand kunt liggen. Vooral de omgeving van Varadero, is een fijne bestemming voor een all inclusive vakantie. Er is veel te doen zoals snorkelen, kerken bezoeken en natuurlijk de hoofdstad Havana. Je kunt op Cuba goed een auto huren en zelf op pad gaan, de wegen zijn over het algemeen vrij goed.

stranden op Curaçao

Curaçao

Genieten van de Antillen kan op Curaçao! Het eiland is geschikt voor allerlei soorten reizigers. Je kunt namelijk stevige wandelingen maken, uren op het strand hangen of dansen in de cafes. Daarom is het een goede bestemming voor all inclusive. Ideaal is het ook dat je gewoon Nederlands kunt praten en er iedere dag een rechtstreeks vlucht naartoe gaat. Het hoogtepunt van Curaçao is de wandeling naar de Christoffelberg, met als beloning een mooi uitzicht.

Naast Cuba en Curaçao zijn er natuurlijk nog meer mooie bestemmingen zoals Egypte, Jamaica, Mexico en Mauritius. Maar ook bestemmingen in Europa zijn fijn om all inclusive te bezoeken zoals Portugal, Spanje en Turkije.

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Ben jij ook gek op all inclusive vakanties? Welke bestemmingen vind jij leuk om te bezoeken? Laat het ons weten in de reacties!

Meer Caraïben?

~ Stranden op Curaçao

~ Paardrijden op Cuba

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge