Al eerder schreef ik over een fijn hotel in Praag maar inmiddels heb ik er meer getest en ben ik daar ook blij mee. Deze hotel tip Praag gaat namelijk over het EA Aparthotel Melantrich.

Bereikbaarheid

Het hotel ligt op ongeveer 35 minuten rijden vanaf het vliegveld van Praag. Je kunt hier ook met het openbaar vervoer heel eenvoudig komen. Wij zijn in 40 minuten met het openbaar vervoer van het vliegveld naar het hotel gereisd. Je neemt eerst de bus naar Nadrazi Veleslavin en vanaf daar stap je op het metronetwerk van Praag. De metrohalte Mustek ligt op één minuut lopen vanaf het EA Hotel.

Hotel tip Praag

De kamer

De kamer in het EA Aparthotel is enorm groot. Je zou het bijna een balzaal kunnen noemen, met 31m2 is dat niet gek. De stijl is modern en strak, iets wat ik altijd fijn vind in een hotel. Wij hadden de Superoir zonder keuken, de rest van de kamers heeft allemaal een eigen keuken. Gelukkig is er wel een koelkast aanwezig en een waterkoker om wat thee te zetten. De kamer is ruim en heb ik niks op aan te merken. Helena vond het jammer dat er geen airco was!

De badkamer

Dan de badkamer, het is een mooie moderne badkamer in zwart-wit. Je kunt hier heerlijk douchen, er is genoeg waterdruk. Er zijn genoeg handdoeken aanwezig en er is ook shampoo, douchegel en dergelijke aanwezig. Altijd fijn, dat geeft een luxe gevoel. Het is een kleine maar fijne badkamer, waar niks op aan te merken is.

De omgeving van deze hotel tip Praag

Het is een mooie omgeving, vlakbij deze hotel tip Praag. Op nog geen honderd meter vind je het Nationaal museum, het opera gebouw en veel winkels om te shoppen. Doordat de metro op maar één minuut ligt ben je eigenlijk overal in Praag binnen 20 minuten. De wereldberoemde Karls brug is maar 15 minuten wandelen of 10 minuten met de metro. Kortom, je zit op een geweldige locatie. Ook het treinstation ligt op maar tien minuten lopen, zodat je meer van Tsjechië of andere omliggende landen kunt ontdekken.

Prijs voor twee personen inclusief ontbijt per nacht: vanaf €84 euro.

Disclaimer: In dit artikel heb ik affiliatie links geplaatst. Als je boekt via zo’n link, krijgt GlobeGirl daar een kleine bedrag voor. Dit gaat niet ten koste van de prijs die jij betaalt. Zo kan GlobeGirl zich blijven ontwikkelen.

Zou jij in deze hotel tip Praag willen overnachten? Wat vind jij belangrijk bij een hotel kiezen? Laat het ons weten in de reacties!

Meer Praag?

~ Wat te doen in Praag?

~ Praktische info Praag

Bewaren op Pinterest?

2 gedachten over “Hotel tip Praag: EA Aparthotel Melantrich”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge