Ben je op zoek naar een uniek weekendje of midweekje weg? Ga dan voor een combinatie van voetbal en stedentrip. Een wedstrijd in Barcelona kijken is een droom van veel voetballiefhebbers. Vandaag kun je alles lezen over de combinatie tussen deze twee. Zelfs voor mensen die geen voetballiefhebbers zijn, is het tof om een wedstrijd te bezoeken. Zulke voetbalreizen zijn ontzettend leuk om te maken met jouw partner, vrienden of familie.

Voetbal en stedentrip

Geniet van een voetbalwedstrijd

De sfeer in het station van FC Barcelona, Camp Nou, is altijd uitgelaten. Je kunt genieten van op voetbal op het hoogste niveau van de wereld. Hoewel de wedstrijd zelf natuurlijk maar 90 minuten duurt is de gezelligheid in het stadion, voor en na de wedstrijd, misschien wel het hoogtepunt. Voor iedereen, ook niet voetbalfans, is het een buitengewone ervaring om een avondje door te brengen in Camp Nou. Momenteel speelt natuurlijk onze Frenkie de Jong bij Barcelona dus misschien kun je hem wel zien shinen op het veld.

Ontdek de stad – voetbal en stedentrip

Naast de voetbalwedstrijd is er natuurlijk enorm veel te doen in Barcelona. De Sagrada Familia mag je natuurlijk niet overslaan tijdens een bezoek aan Barcelona. Maar ook het prachtige Park Güell met alle mozaïek en salamanders is echt een must om te bezichtigen tijdens een stedentrip in Barcelona.

Flaneren op La Rambla, genieten van de Spaanse zon en cultuur snuiven in het Picasso museum. Een kleine greep uit de mooie bezienswaardigheden en plekken die je in Barcelona kunt bezoeken.

Voetbal en stedentrip

Leuke ervaring met partner, vrienden of familie

De combinatie van voetbal en stedentrip is een goed idee voor met jouw partner, als één van de twee heel erg van voetbal houdt. Maar ook een vader-dochter of vader-zoon trip is een goed excuus om een stad zoals Barcelona. Over het algemeen voetbalt FC Barcelona op donderdag, zaterdag of zondag in eigen huis in Camp Nou. Het leukst is dus om een weekendje of midweek ervan te maken, zodat jullie natuurlijk ook van de stad kunnen genieten. Voor alle bezienswaardigheden buiten de voetbalwedstrijd om heb je in Barcelona wel twee tot vier dagen nodig.

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening

Zou jij een combinatie van voetbal en stedentrip leuk vinden? Wat is jouw favoriete buitenlandse club? Laat het ons weten in de reacties!

Meer Engeland?

~ Worthing in plaats van Brighton

~ Originele tips in Londen

Bewaren op Pinterest?

4 gedachten over “Goede combinatie voetbal en stedentrip in Barcelona”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge