Je gaat naar Zeeuws-Vlaanderen en zoekt naar een goede accommodatie. Dat is natuurlijk lastig, want er is zoveel keuze en alles lijkt gaaf. Vandaag deel ik mijn tip namelijk Landal Nieuwvliet-Bad. Dit ruim opgezette park is een perfecte uitvalsbasis om het prachtige Zeeuws-Vlaanderen te ontdekken, waarom? Dat deel ik vandaag in deze blog!

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid is goed! Je kunt hier met de auto makkelijk komen en ook stopt er een bus voor de deur. Als je vanuit de Randstad komt, is de auto toch het makkelijkst. De bus rijdt niet vaak en je moet vaak overstappen, met de auto ben je binnen 2 uur vanuit Rotterdam bij Landal Nieuwvliet-Bad. De bus is dus eigenlijk niet echt een optie als je van ver komt. Natuurlijk kun je de bus wel gebruiken als je in de omgeving op pad wilt. Ook kun je bij het park fietsen huren en zo de omgeving ontdekken.

De woningen

In het park vind je verschillende soorten woningen, van 4-persoonsboerderijen tot 12-persoonsboerderijen. Je kunt zelf een woning kiezen die bij jouw gezelschap en budget past. Wij verbleven in een 12-persoonsboerderij en het ontbrak ons aan niets. Beneden is een gigantische keuken en een mooie woonkamer. Ik sliep beneden en mijn kamer was ruim en netjes. De woning had twee badkamers, met 6 dames was dit geen overbodige luxe. We hadden zelfs een terras aan de achterkant waar je heerlijk van het zonnetje konden genieten. Kortom: er is absoluut niets mis met de woningen op dit park!

Het park

Het leuke vond ik aan dit park dat alle huisjes er anders uitzagen. De huisjes waren niet standaard en dat maakt het park levendig. Je hebt veel groen om je huisje heen en veel ruimte voor genoeg privacy. Verder vind je bij de receptie een kleine winkel en een restaurant. Voor de waterratten onder ons, ook een zwembad ontbreekt niet op dit park. Meer informatie over dit park vind je op de website van  Landal Nieuwvliet-Bad.

De omgeving

Hoe heerlijk is het om ’s ochtend lekker te gaan wandelen en de omgeving te ontdekken. Je bent binnen 10 minuten lopen al op het strand en kunt rond het park de mooiste wandelingen maken. Verder kun je naar Sluis, Brugge of Gent als je toe bent aan een dagje stad. Ben je meer van de rust? Ga lekker wandelen in ’t Zwin of maak een mooie fietstocht langs de fietsknooppunten. Na een heerlijke dag in de buitenlucht is het fijn om weer op de bank te ploffen in jouw woning in Landal Nieuwvliet-Bad.

Disclaimer: Ik bezocht Zeeland op uitnodiging van VVV Zeeland en Landal Nederland. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Ben jij wel eens in Zeeuws-Vlaanderen geweest? Zou jij willen verblijven in Landal Nieuwvliet-Bad? Laat het ons weten in de reacties!

Meer Zeeland?

~ Ik ben fan van Zeeland: 5x verliefd op Zeeland

– Drie sportieve activiteiten in Zeeland

~ Kom tot rust in Burgh Haamstede

10 gedachten over “Accommodatie tip: Landal Nieuwvliet-Bad”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge