Een plek waar je helemaal tot rust kunt komen is camping/vakantiepark Schouwenduin. Camping Schouwenduin ligt in Burgh Haamstede, Zeeland en is goed te bereiken. Vandaag deel ik waarom ik deze plek heerlijk vind en waarom jij er ook eens naartoe moet!

Camping Schouwenduin

Het makkelijkst is om met de auto te komen, maar je kunt ook kiezen voor een motor, fiets of scooter. Vanuit Schiedam is het ongeveer een uurtje rijden en dus ben je er zo. Verder kun je ook met het openbaar vervoer komen, het makkelijkst is dan om naar Zierikzee te reizen en daarna via Renesse. Verder kun je fietsen huren op het park, dus kun je nadat je bent aangekomen, je auto lekker met rust laten. De omgeving is namelijk prachtig en supergoed per fiets te ontdekken.

Schouwenduin heeft niet alleen campingplekken maar ook stacaravans te huur. Maar in deze blog richt ik mij vooral op het campinggedeelte. De plekken zijn namelijk erg ruim en omgeven door groen. Je kunt dus niet zien wat er bij de buren op tafel staat, en zij niet bij jou, fijn toch? Alle plekken zijn ook voorzien van elektra dus je kunt nog altijd alles delen op sociale media. Je bent altijd aan drie kanten omgeven door groen, dus je hebt echt privacy.

Camping Schouwenduin

Als je gaat kamperen is het natuurlijk belangrijk dat je geen uren in de rij hoeft te staan voor de wc of voor de douches. Ik kan je vertellen, dat is op camping Schouwenduin absoluut niet het geval! Het sanitair wordt iedere dag goed schoongemaakt en je hoeft bijna nooit in de rij te staan. Het sanitairgebouw bevindt zich in het midden van de camping dus je hoeft ook niet ver te lopen.

De hele camping is ruim opgezet en er is ook genoeg te doen voor kinderen. De speeltuin ligt in het midden van de camping en is altijd gezellig druk. Ook worden er activiteiten georganiseerd voor jong & oud. Van koekjes bakken voor de kleinsten tot volleyballen voor de ouderen. De hele zomer door kun je jezelf hier dus goed vermaken.

Nog een voordeel is de kantine, hier zit ook een eeterij in. Je kunt gewoon frietjes en snacks halen, maar ook genieten van een uitgebreide maaltijd. En ik kan je vertellen, dat is keer op keer heerlijk. En ook nog eens goed qua prijs!

Leuk is ook dat de camping een geweldige ligging heeft, je bent binnen 1 minuut in het bos en na zo’n 10 minuten ben je op een prachtig strand. En dat is rustig, je wilt het niet weten! Dat is niet te vergelijken met Hoek van Holland of Scheveningen. Ook kun je naar Renesse gaan, een bruisend stadje op 20 minuten fietsen.

In het hoogseizoen verblijf je al vanaf €37,50 per nacht op camping Schouwenduin, inclusief elektra op basis van twee personen. Meer informatie vind je hier!

Zou jij naar camping Schouwenduin komen? Ben jij wel eens in Zeeland geweest? Laat het ons weten in de reacties!

Meer Zeeland?

~ Drie keer sportieve activiteiten in Zeeuws-Vlaanderen

– Beklim de toren van Zierikzee

~ Accommodatie tip Nieuwvliet-Bad

6 gedachten over “Kom tot rust op camping Schouwenduin [Zeeland]”

  1. Zeeland ik mooi en heerlijk om er te wandelen. Wij zijn er al meerdere keren geweest (Vrouwenpolder en Ellemeet). Beide keertjes op een camping, maar wij kiezen altijd voor de kleinere campings bij de boer. Ook altijd heerlijk rustig en ruimte genoeg. Wij missen geen restaurant of speeltuin op een camping. Maar als je met kinderen bent, dan zou ik ook voor een grote(re) camping kiezen met genoeg vermaak en vertier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge