Op reis is het altijd leuk om de lokale gerechten te proeven. Ieder land heeft totaal andere gerechten en dat maakt het juist leuk. Zelf ben ik gek op de Amerikaanse keuken, hoewel veel mensen zeggen dat die niet eens bestaat. Tijdens mijn laatste reis naar Florida heb ik The Deck ontdekt, een super leuk restaurant in Fort Lauderdale. Vandaag vertel ik alles over dit restaurant en de prachtige locatie.

The Deck
The Deck

De locatie

Fort Lauderdale is een stad in het oosten van Florida, vlakbij Miami. Inmiddels is zijn de twee steden bijna aan elkaar gegroeid door de populariteit van beide steden. Zelf vind ik Fort Lauderdale een stuk gemoedelijker en fijner om te verblijven tijdens een reis naar Florida. Daarom ga ik ook op zoek naar restaurant in die omgeving. Vlakbij ons appartement Summerland Suites vind je het restaurant The Deck. Het ligt op een prachtige locatie aan de boulevard van Fort Lauderdale. Je hebt uitzicht over het strand en op straat gebeurt er altijd wel iets. Heerlijk om vanaf hier naar het leven en de omgeving te kijken.

The Deck
The Deck

Het eten & drinken

We worden vriendelijk ontvangen door de ober en krijgen meteen de kaart te zien. Er is enorm veel keus, qua eten maar ook qua drinken. Naast een restaurant is het namelijk ook een bar waar je allerlei cocktails en dergelijke kunt bestellen. Van pasta tot patat en van garnalen tot kippenvleugels, ze hebben het allemaal. De ober vertelt ons ook over het speciale dagmenu en beantwoordt onze vragen over het menu. We bestellen een patat bolognese, waarbij er op de patat spaghetti saus en heel veel kaas zit en een pizza. Het eten was heerlijk en we besluiten de volgende dag weer terug te komen.

Typisch Amerikaans

Alles in The Deck is typisch Amerikaans, je moet er van houden. De ober vraagt meteen hoe het met je gaat en als je wat drinken bestelt, dan vult de ober het constant bij. Verder is ook alles op de kaart Amerikaans georienteerd, veel vet en fastfood maar wel op een originele en leuke manier geserveerd. Helaas is het nadeel wel dat ze ook veel plastic gebruiken en dat dus niet erg goed is voor het milieu. Maar ook dat is helaas typisch Amerikaans. Alle andere gasten zitten gezellig te kletsen en de Amerikaanse muziek op de achtergrond maakt het helemaal af.

Praktische informatie The Deck:

  • Restaurant The Deck vind je op 619 North Fort Lauderdale Beach Boulevard Fort Lauderdale, Florida 33304
  • Het restaurant is dagelijks geopend van 07.00 tot 22.00 uur.
  • Je kunt via de website meer informatie vinden over de menu’s en andere speciale events die hier plaats vinden.
  • Voor een menu betaal je gemiddeld €10 euro.

Zou jij bij The Deck willen eten? Ben jij ook zo gek op het Amerikaanse eten? Laat het ons weten in de reacties!

Meer Florida?

~ Ultieme route door Florida

– Wat te doen in Key West?

~ Mooiste stranden van Florida

Bewaren op Pinterest?

2 gedachten over “The Deck – hotspot Fort Lauderdale in Florida”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge