Afgelopen meivakantie ging ik naar Orlando en bezocht ik natuurlijk verschillende pretparken en ik ging op zoek naar krokodillen. Maar er is iets anders waar Amerikaanse steden om bekend staan: hun skyline. De meeste Amerikaanse steden hebben een prachtige skyline. Vaak is het moeilijk om de skyline geheel op de foto te krijgen, zo was het ook in Orlando even zoeken. Tot wij bij Lake Eola Park terecht kwamen, alwaar we de skyline Orlando prachtig op de foto konden zetten.

512 E Washington St, Orlando, FL 32801, Verenigde Staten

Source: Google
Source: Google

Het is een beetje lastig om een parkeerplek te vinden omdat alles in de stad Orlando eenrichtingsverkeer is. Als je niet op tijd afslaat blijf je rondjes rijden rond de blokken.

Nadat we een paar rondjes hadden gereden, vonden we een parkeerplek. Het parkeren is ’s avonds gewoon gratis dus dat is geen probleem. Een local sprak ons wel aan, ik had de auto net buiten het vak geparkeerd. Hij vertelde ons dat als je maar op de witte lijn staat, de politie je al een boete geeft. Let dus goed op dat je echt 100% binnen het parkeervak staat!

Het park kun je vanuit verschillende kanten betreden maar het belangrijkste is… de skyline! In het midden van het park heb je een vlonder waar vandaan je het mooiste uitzicht hebt.

skyline orlando
IMG_6523
IMG_6526
skyline orlando

Verder kun je een lekker hapje eten in het restaurant aan het meer en kun je heerlijk wandelen rondom het meer. Wij waren rond een uur of tien ’s avonds bij het Lake Eola Park maar het was nog erg levendig. Veel mensen waren er aan het hardlopen, de hond aan het uitlaten of yoga aan het doen. Ik vond het verbazingwekkend dat we eigenlijk geen andere toeristen zagen die hier kwamen voor het uitzicht. Dus echt een lokale spot waar je vanaf moet weten!

Zou jij de skyline Orlando eens in het echt willen zien? Laat het ons weten in de reacties!

Meer Florida?

~ The Keys

– Krokodillen spotten

~ Universal Studios

9 gedachten over “Skyline Orlando vanuit het Lake Eola Park in Florida”

  1. Prachtig die plaatjes in de schemering! Ik ben nog nooit in Amerika geweest, maar die skylines lijken me zo indrukwekkend… of lekker tussen die enorme gebouwen lopen en je nek verrekken omdat je alleen maar naar boven kijkt. Zo stel ik me dat dan voor, haha.

  2. Orlando trekt me niet, wilde ik zeggen. Maar terwijl ik het opschrijf bedenk ik me dat ik het zelf ook altijd irritant vind als mensen zeggen dat iets ze niet trekt wat ik wél mooi vind, en waar ze zelf nog niet eens geweest zijn (of het nou Spanje, Egypte, Turkije, Marokko, Tunesië, Thailand, Cuba of West-Afrika is, ik heb het bij allemaal wel eens gehoord), dus misschien weet ik er gewoon niet genoeg van. 😉 De 2e foto van onder vind ik in elk geval heel mooi!

  3. Ik ben ooit in Orlando geweest omdat een vriendin van mij daar stage liep maar heb downtown nooit gezien, ze woonde in een appartement vlak naar Seaworld, waar we bijna dagelijks waren. Het was mijn eerste verre reis ooit en zou nooit meer terug gaan, maar het was wel een bijzondere ervaring 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge