Je hoeft natuurlijk niet altijd een reismaatje te hebben om mee op pad te gaan. Misschien wil iedereen van jouw leeftijd iets anders doen of zijn er geen vrienden in jouw omgeving die dezelfde liefde voor reizen hebben als jij. Daarom is het leuk om als single op pad te gaan met een groepsreis. Je hoeft daarvoor natuurlijk geen single te zijn maar je kunt ook als reiziger alleen kiezen voor een gezellige groepsreis.

single op pad

De voordelen van een groepsreis

Wanneer je op groepsreis gaat, hoef je nooit alleen te zijn. Je kunt de mooie momenten met elkaar delen en de herinneringen blijven. Het is super gezellig om gezamenlijk met leeftijdsgenoten een mooie reis te maken. Daarnaast is het ook niet nodig om zelf praktische zaken uit te zoeken want dat kun je overlaten aan de reisleiding. Het reizen met een groepsreis heeft ook als voordeel dat je altijd reisleiding bij je hebt. Op die manier leer je een stuk meer over een bestemming. Zelf vind ik het leukst nog dat je nieuwe mensen leert kennen bij single reizen. Mensen die gelijkgestemd zijn omdat ze ook alleen reizen en omdat ze dezelfde leeftijd hebben. Daarnaast heeft iedereen natuurlijk een liefde voor reizen of voor de bestemming waar je heen gaat.

Je zult dus vol enthousiasme en nieuwe informatie terug komen van deze geweldige reis. Er zijn verschillende mogelijkheden als je als single op pad wilt met een groepsreis. Hieronder vind je meer over gave bestemmingen en mogelijkheden.

kos

Leuke bestemmingen voor singles

Het kan ook vaak een reden zijn, dat je alleen wilt reizen. De bestemming! Niemand uit je omgeving wil naar dezelfde plek en je bent dus op jezelf aangewezen. Maar met een superleuke groepsreis kun je als single op pad gaan met mensen die dezelfde bestemming leuk vinden als jij. Zoals singles vakanties naar Canada, Nederland, Griekenland, Italië, Oostenrijk, Portugal en Spanje. Zo hoef je niet meer na te denken over de bestemming maar kun je geheel zelf bepalen waar je heen wilt en wanneer je de reis wilt gaan uitvoeren. Naast mooie bestemmingen in de zomer kun je ook kiezen voor een groepsreis wintersport. Op deze manier kun je kennis maken met wintersport of kun je doorgaan met de avonturen die je al eerder op wintersport hebt beleefd.

Gastblog geschreven door: Tom 

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Ben jij wel eens als single op pad geweest? Zou jij voor een groep kiezen? Laat  het ons weten in de reacties!

Meer reistips?

~ De voor- en nadelen van een groepsreis

– Wishlist een rondreis door Canada

~ De beste reistijd voor een bestemming

Bewaren op Pinterest?

6 gedachten over “Ga als alleen reiziger of single op pad met een groepsreis”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge