Ik vind het heerlijk om mijn koffer dagen van te voren in te pakken, een deel van de voorpret. Maar helaas heeft mijn koffertje het de laatste tijd steeds meer begeven en was ik toe aan een nieuwe. Het merk American Tourister is altijd al favoriet. En toen ik de Handbagage American Tourister Herolite Super Light Spinner 55 zag, was ik meteen verkocht. Een mooie ruime koffer, een strakke uitstraling en een goed merk. Persoonlijk vind ik het echt een aanrader en ik zal jullie vandaag vertellen waarom.

Handbagage American Tourister

De uitstraling van de koffer

Zelf heb ik de koffer gekozen in de kleur ´Volcanic Black´, erg bij passend voor mijn eerste tripje waarbij die meegaat, naar IJsland. Maar je hebt hem ook in de kleuren: donkerblauw, rood en lichtblauw. De uitstraling van de koffer is mooi en ik vind hem er goed afgewerkt uitzien. Het model is misschien een beetje voor zakenmannen, maar de vrolijke details maken dat gevoel minder. Daarnaast vind ik het erg leuk dat de binnenkant lekker een felle kleur heeft en dus een vrolijke uitstraling.

Handbagage American Tourister

De afmetingen van de koffer

De koffer is 55 x 35 x 20 centimeter en dat betekent dat je hem bij alle luchtvaartmaatschappijen als handbagage mee mag nemen. Vroeger vond ik voornamelijk de afmetingen belangrijk maar eigenlijk is de inhoud belangrijker. De koffer heeft 38 liter inhoudt en doordat hij ‘expendable’ is kun je hem uitbreiden tot 43 liter. Dat is echt optimaal voor een handbagage koffer, ik heb eigenlijk nooit een handbagage koffer gezien met meer dan 43 liter inhoud.

Handbagage American Tourister

Mijn mening: heel erg praktisch!

Als je veel op reis bent is een handbagage koffer onmisbaar. Vaak met stedentrips of korte reizen neem ik mijn handbagage koffer mee. Je kunt er veel in kwijt en bent geen extra geld kwijt aan ruimbagage. De handbagage American Tourister Herolite is naar mijn mening echt een goede keuze. Hij is misschien aan de prijzige kant maar je krijgt wel echt optimale kwaliteit voor wat je betaalt. Daarnaast heb je ook nog eens 3 jaar garantie op de koffer en kun je dus altijd terecht met problemen. Tijdens mijn eerste reisje ben ik echt positief verrast geraakt door de koffer. Hij rijdt heel soepel en de ritsen gaan ook soepel open. Doordat je het vak groter kunt maken, kun je een stuk meer meenemen dan bij een normale handbagage koffer. Kortom, ik ben meer dan positief en zou de koffer aan iedereen aanraden.

De totale score van de handbagage American Tourister:

Snelheid levering 
Gebruiksgemak 
Ruimte in koffer 
Kwaliteit product 
Prijs

Wat vind jij van de handbagage American Tourister Herolite? Welke koffer gebruik jij voor handbagage? Laat het ons weten in een reactie!

Meer reistips?

~ Zo pak je snel in

-Reislijstjes zodat je niets vergeet

~ Het nut van een powerbank

Bewaren op Pinterest?

10 gedachten over “Review Handbagage American Tourister Herolite”

  1. Handige koffer! Ik heb ooit een koffer van American tourister gewonnen, ook in handbagage formaat. Die van mij is alleen echt de maximale afmetingen, waardoor hij niet bij elke maatschappij mee mag. In het vervolg wil ik een iets kleinere, want hoe fijn ik hem ook vind, ik moet nu af en toe ineens een vervangende tas of koffer regelen, voor die 5 cm die niet bij elke maatschappij kan.
    Linda | travellersoftheworld onlangs geplaatst…Door deze tips boek je zeker níét dat goedkope vliegticket!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge