Deze winactie is gesloten

Als je op reis bent dan zijn er veel dingen belangrijk maar tegenwoordig ga ik nooit meer op reis zonder mijn powerbank. Vandaag vertel ik waarom ik altijd een powerbank op reis meeneem en omdat ik gisteren jarig was, maak jij kans op shoptegoed voor een eigen powerbank!

Een powerbank tijdens lange vluchten

Wanneer je een lange vlucht maakt heb je niet altijd de beschikking over een stopcontact. Tijdens een lange vlucht zit je vaak lekker veel op je telefoon voor muziek, filmpjes of spelletjes. Maar dat kunnen de meeste telefoons niet volhouden als je een vlucht van 10 uur hebt. Het meenemen van een powerbank tijdens lange vluchten is dan ook noodzakelijk. Je kunt er alle elektronische apparaten die je hebt mee opladen en zo nog veel langer genieten van alle muziek, filmpjes en spelletjes. Het zou natuurlijk zonde zijn om halverwege dat spannende level niet meer verder te kunnen. Ook heb ik vaak dat ik aankom bij een hotel of appartement en dat je de reservering via jouw telefoon moet laten zien. Als je dan met een lege telefoon aankomt is dat natuurlijk niet handig.

Een powerbank in een noodsituatie

Natuurlijk gebruik je een powerbank niet alleen voor de spelletjes en filmpjes. Tijdens een reis kan het zomaar eens zijn dat je ergens terecht komt met een lege telefoon. Als je in een noodsituatie bent dan is het altijd handig om een powerbank bij je te hebben. Je kunt dan op dat moment je telefoon aan de powerbank leggen en je kunt meteen bellen of berichten. Heb jij wel eens een moment gehad dat je eigenlijk “gered” bent door een powerbank?

Belang telefoon op reis

De winactie:

Gisteren was ik jarig en daarom heb ik voor mijn lezers een leuke winactie geregeld.

Wat kun je winnen? Je kunt €25 shoptegoed bij Powerbankcenter.nl winnen!

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Laat een reactie achter met een geldig e-mailadres en vermeld dat je mee doet.
 • Like de Facebookpagina van Powerbankcenter.
 • Like de Facebookpagina van GlobeGirl

Tot wanneer kun je meedoen? Tot vrijdag 16 maart 2018 kun je meedoen.

Disclaimer: Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Powerbankcenter.nl. Ik deel echter niets anders dan mijn persoonlijke mening.

Gebruik jij ook graag een powerbank op reis? Doe jij ook mee aan de winactie? Laat het ons weten in de reacties!

Meer reistips?

~Het belang van een telefoon op reis

~ Goede wandelschoenen op reis

~ Cadeaus voor iedere reizigers

22 gedachten over “Het nut van een powerbank op reis + WINACTIE”

 1. Als eerste nog gefeliciteerd met je verjaardag en ik doe graag mee met deze leuke winactie! Een powerbank heeft nog nooit me leven moeten redden, maar ik ben al wel een tijdje aan het kijken voor een goede en fijne powerbank! Deze fijne cadeaubon zou daarbij goed van pas komen!

 2. Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Hopelijk heb je er een hele leuke dag aan over gehouden 😀
  Ik kan ook niet meer zonder powerbank hoor, ik merk wel dat ik de telefoon steeds vaker moet gebruiken en dan wil je inderdaad niet dat je opeens met een lege accu zit.

  ps. ik waag graag een kansje ^_^

 3. Ik heb heel lang zonder powerbank gekund, maar er waren situaties dat ik ‘m wel kneep of dat ik mijn camera tussendoor steeds ergens moest opladen. Niet handig. Toevallig heb ik er pas eentje voor mijn verjaardag gehad, eentje die ook op mijn snellader werkt én waar mijn telefoon maar liefst 4x volledig opgeladen kan worden. Een superpowerbank dus, ik ga zo vast nooit meer met een lege telefoon zitten 😉

  1. Ja inderdaad, het is ook niet fijn om in ieder café te vragen naar een stopcontact 😛 Zoo dat is helemaal een goede powerbank, nee je zult nu nooit meer een lege telefoon hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge