Vandaag geen reisblog maar wel leuke reisinspiratie, namelijk een wereldkaart in huis! Iedereen die gek is op reizen herkent het vast wel, je kunt altijd wegdromen bij een wereldkaart. Als ik een wereldkaart zie hangen, dan verschijnt er meteen een glimlach op mijn gezicht en denk ik terug aan mooie reizen. Ook omdat ik Aardrijkskunde heb gestudeerd vind ik een wereldkaart altijd leuk om te bekijken. Een wereldkaart in huis mag bij mij dus absoluut niet ontbreken!

wereldkaart in huis

Op Wereldkaarten.nl vind je de gaafste wereldkaarten voor reisinspiratie in huis. Toen ik een kaart mocht reviewen, was ik dan ook meteen enthousiast. Ik heb op mijn slaapkamer al een wereldkaart maar in de woonkamer kunnen wij er ook wel één gebruiken. Het was erg lastig om een wereldkaart uit te kiezen aangezien er gigantisch veel keuze is.

wereldkaart in huis

Na veel wikken en wegen kwam ik bij deze wereldkaart, genaamd ‘deze blauw-groene gekleurde wereldkaart uit het assortiment‘. Ik ben sowieso gek op groen en het past ook mooi bij onze woonkamer. Het is niet te opvallend met veel poespas en daar houd ik wel van. De wereldkaart bestellen ging erg gemakkelijk en ik verwachtte dan ook snel mijn wereldkaart aan de muur te kunnen hangen. Helaas ging er iets mis met de bestelling waardoor deze iets langer op zich heeft laten wachten.

De wereldkaart werd door DHL netjes aan de deur gebracht en het canvas was goed verpakt. Er zaten geen beschadigingen of iets dergelijks op omdat het canvas gewoonweg goed verpakt was. Ik was meteen enthousiast en heb daarom meteen het canvas opgehangen. Ook mijn vriend was enthousiast en nu hangt de wereldkaart in huis, lekker boven de bank. Ik vind het heerlijk om lekker weg te dromen bij een wereldkaart, een bestemming waar ik ooit heen wil of terugdenkend aan een mooie reis.

Totale beoordeling:
Snelheid levering
Gebruiksgemak
Snelheid ophangen
Kwaliteit product
Prijs

Disclaimer: Dit product heb ik ontvangen om te reviewen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Zou jij deze gave wereldkaart in huis willen? Of heb jij zelf al een wereldkaart? Laat het ons weten in de reacties!

Meer Reistips?

~ Posters in huis

~ Reisfoto’s in huis

14 gedachten over “Wereldkaart in huis, laat je even wegdromen [Review]”

  1. Mooi hoor! Ik vind het best inspirerend, de wereldkaart bij ons thuis. Ik sta er regelmatig even voor om te kijken waar we nu precies heen gaan op vakantie of om even lekker weg te dromen bij nieuwe bestemmingen.

  2. Sinds de afgelopen feestdagen is hier de muur (ook) gesierd met een wereldkaart, ik kreeg een ouderwetse met van die stokken zoals vroeger op de lagere school, die van jou is ook tof.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge