Een telefoon op reis is natuurlijk echt een must anno 2019. Een echte aanrader is de Samsung S10, dit komt door verschillende goede kwaliteiten van het toestel. Vandaag ga ik die met jou bespreken en misschien ben je dan wel overtuigd. In mijn ogen is het echt een ideale telefoon om mee te nemen op reis.

telefoon gebruik - samsung s10

Snelle processor

Een snelle telefoon vind ik ontzettend belangrijk, soms moet je binnen een paar seconden iets vinden en kan het ontzettend uitmaken wat voor telefoon je hebt. De Samsung S10 bij KPN wordt daarnaast ook nog eens snel geleverd. Dat de telefoon snel is komt door de Qualcomm Snapdragon 855 processor, dit is één van de snelste processors die anno 2019 op de markt is. Hierdoor kan je zelfs live een uitzending bekijken tijdens het reizen of een game spelen zonder problemen. En wat ik zelf het handigst vind is dat je naast navigatie ook een weer-app, camera-app en mail open kunt hebben.

Strand Ambrela - samsung s10

Water- en stofbestendig

Een ander groot voordeel voor op reis is de water- en stofbestendigheid van de Samsung S10. Zo kun je gewoon foto’s maken in het water zonder dat je bang hoeft te zijn dat jouw telefoon nat wordt. Wat ik zelf erg fijn is dat je in een flinke tropische storm gewoon een belletje kunt plegen of even kunt kijken op Google Maps hoe je moet lopen. Ook stof kom je altijd wel tegen op reis, zoals tijdens een kamelentocht of in een oude tempel. Daarnaast kun je met een sim only tegenwoordig in de meeste landen gewoon gebruik maken van 3G internet.

Praktische informatie Nice

Prachtige camerakwaliteit van de Samsung S10

Wanneer je op reis bent, is het natuurlijk leuk om mooie foto’s te kunnen maken. Die je vervolgens kunt delen met vrienden, familie en natuurlijk sociale media. De Samsung S10 heeft maar liefst 4 camerasystemen die allemaal minimaal 10 megapixels hebben. Hierdoor kun je in een handomdraai een prachtige foto maken en vervolgens binnen enkele seconden delen met de hele wereld. Zelfs de selfiecamera is ontzettend goed en kan daardoor de leukste vakantiefoto’s maken. Die zijn zelfs goed genoeg om in een fotoboek te plaatsen.

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks waar ik niet achter sta.

Een telefoon op reis, welke gebruik jij? Zou jij de Samsung S10 ook willen gebruiken op reis? Laat het ons weten in de reacties!

Meer reistips?

~ Elektronica op reis

~ File apps tijdens vakantie

Bewaren op Pinterest?

4 gedachten over “Telefoon op reis: Samsung S10 is een aanrader!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge