Ben je op zoek een echte Amerikaanse ervaring in het bruisende Key West? Dan moet je bij Pinchers gaan eten. Wij hebben echt genoten bij Pinchers Key West, één van de lekkerste maaltijden in Amerika naar mijn mening. Daarom deel ik in dit artikel alles over de locatie, sea food, vlees en mijn hele ervaring.

Pinchers Key West

De locatie

Midden in het centrum van het stadje Key West, ligt het restaurant. De stad in Florida, ligt helemaal in het zuiden, vlakbij Cuba. Key West is een bruisende stadje met veel Cubaanse invloeden, een leuke plek om te bezoeken dus. Pinchers ligt aan Duval Street, de hoofdstraat van de stad. Je kunt hier boven op het terras zitten en uitkijken over de straat. Vanaf de straatkant zie je het restaurant al liggen, je kunt via de trap naar boven in het restaurant komen. Het leukst is om een plekje buiten te krijgen, zo kun je lekker om je heen kijken.

Sea food

Key West is een eiland in de Caribische Zee, daarom staan ze hier bekend om de vis. Er is ontzettend veel lekkere vis te krijgen bij het restaurant. Wij hadden de dag ervoor al vis genomen dus gingen voor vlees. Echter zou ik de volgende keer wel voor vis gaan, aangezien dat de specialiteit is. Alles wordt vers gevangen, dus lekkerder dan dat kun je het niet krijgen. Als je dol bent op sea food dan moet je hier zeker weten gaan eten. Je kunt het hele menu zien via de website.

Vlees

Maar aan vlees ook geen gebrek, zelf ging ik voor de heerlijke spareribs. Zulke lekkere spareribs heb ik nog maar weinig geproefd in mijn leven. Wat een heerlijke BBQ marinade en het vlees is ontzettend mals. Ook andere gerechten zoals taco’s of burritos staan op de kaart. Het vlees is zoals je van Amerika verwacht, veel. Dus bestel niet te veel want wij Nederlanders kunnen niet zoveel eten als de meeste Amerikanen (over het algemeen).

Pinchers Key West

De hele ervaring bij Pinchers Key West

Het personeel is ontzettend vriendelijk, je wordt goed verwelkomt. Ze zijn bereid om te helpen, met het maken van een keuze. Verder heb je op het balkon ook ventilatoren hangen zodat het niet te heet is. De prijzen zijn goed en het geven van een fooi wordt gewaardeerd maar is niet verplicht zoals in sommige restaurants. zoals vrijwel overal in Amerika, is het bestellen van frisdrank op basis van refill en wordt het drinken dus constant bijgevuld. Een luxe die wij niet gewend zijn maar waar ik wel aan kan wennen.

Zeker tijdens het eten van een pittig gerecht is het fijn dat dit gebeurd. Daarnaast kwam er net toen wij weg gingen een band, dus op sommige dagen is er een live band tijdens het dineren, wat het extra leuk maakt. Kortom wij hebben hier een heerlijke ervaring gehad.

Zou jij ook bij Pinchers Key West willen eten? Wat zou jij dan bestellen? Laat het ons weten in de reacties!

Meer Key West?

~Leukste tips in Key West

~Hotel tip in Key West

2 gedachten over “Pinchers Key West: op en top Amerikaans restaurant”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge