In Nederland zijn er ontzettend veel leuke plekken om te overnachten. Maar veel zijn niet zo uniek als overnachten op Grevelingenstrand bij Qurios. Wij hebben hier in de kerstvakantie echt een heerlijke vakantie gehad en zouden graag nog eens in de zomermaanden terugkomen op deze fijne locatie.

Overnachten op Grevelingenstrand

Bereikbaarheid

De huisjes van Qurios staan direct langs het Grevelingenstrand en staan dus officieel in Zuid-Holland maar vanuit het huisje kun je Zeeland zien. Dus vanaf beide plekken is het een goed te bereiken locatie. Vanuit Rotterdam is het minder dan één uur rijden. Het grootste gedeelte van de route gaat over provinciale wegen. Kom je uit Middelburg dan is het maar veertig minuten rijden. Je kunt niet bij het huisje parkeren maar aan het begin van het park. Om alle bagage te brengen mag je wel met de auto naar het huisje rijden.

Overnachten op Grevelingenstrand

Het huisje op Grevelingenstrand

Het ECO huisje op Grevelingenstrand is een vier persoonshuisje. Toen wij aankwamen waren we meteen verbaasd, het was een stuk groter dan wij hadden gedacht. De indeling van het huis is praktisch. Je komt binnen in de woonkamer met compacte keuken. Hier heb je een trap naar boven waar twee volwaardige bedden staan, een bureau en twee stoelen. Beneden in de gang heb je het toilet en de douche! Aan de achterkant heb je een tweepersoonsbed met een televisie op de kamer.

Het huisje valt onder Roompot in Nederland

Wij hebben echt een ontzettend fijne periode gehad in het huisje. Het huis is van alle gemakken voorzien. Twee pitten om te koken, een koelkast en een regendouche. Wij waren ook erg verbaasd over de mogelijkheden van het huis.

Overnachten op Grevelingenstrand

De duurzaamheid tijdens het overnachten op Grevelingenstrand

Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel in het park, de huisjes heten niet voor niets Eco huisjes. Het toilet is een duurzaam toilet en de resten zijn dus geheel afbreekbaar. Verder heeft het huisje een douche die 10x zuiniger is dan een normale douche. Een normale douche verbruikt 10 liter per minuut en deze maar 1 liter. Ontzettend gaaf! Als laatste hebben alle huisjes zonnepanelen op het dak liggen. Wanneer het kan wordt de elektra dus op deze manier opgewekt.

De omgeving van het park

De omgeving van het Qurios Grevelingenstrand is prachtig. Je kunt vanaf het park meteen een mooie wandeling beginnen. Maar ook de omgeving heeft veel te bieden zoals leuke steden als Burgh-Haamstede, Zierikzee en Veere. Daarnaast heb je ook veel mooie plekken in de natuur zoals het Grevelingenmeer, de Brouwersdam en het strand bij Renesse. In deze omgeving kun je je echt makkelijk een week vermaken zonder je te vervelen. Zelfs met slecht weer is er veel te doen zoals Neeltje Jans op de Oosterscheldekering.

Zou jij willen overnachten op Grevelingenstrand bij Qurios? Zou jij ook constant lekker naar buiten willen kijken? Laat het ons weten in de reacties!

Meer Nederland?

~ Wandelen in de Groote Peel

~ Molenroute in Schiedam

Bewaren op Pinterest?

2 gedachten over “Overnachten op Grevelingenstrand: unieke ervaring!”

  1. • Wauw wat een mooi uitzicht van uit het huisje. Deze is echt iets voor me, vooral omdat ik van de zee hou.
    • En het huisje ziet er ook al zo mooi uit van binnen,.kan ik goed geloven dat je er terug heen wilt gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge