Nederland is een prachtig land dat ontzettend veel te bieden heeft, zoals de mooie Loosdrechtse plassen. Wij gingen overnachten in Loosdrecht bij Fletcher hotel Loosdrecht-Amsterdam, een hele fijne plek! De accommodatie is erg fijn en ik zou hier zo nog eens heen gaan.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid van dit hotel is met de auto goed, vanaf Amsterdam is het 30 minuten rijden en vanaf Rotterdam ongeveer 1 uur. Als je met het openbaar vervoer gaat is overnachten in Loosdrecht een stuk lastiger. Je zult dan met de trein naar Hilversum moeten komen en vervolgens nog 30 minuten in de bus naar het hotel. Dit is een bus die op weekend dagen maar één keer per uur gaat, dan moet je dus goed voorbereid zijn.

Per fiets is het een goed te bereiken plek, veel mensen fietsen hier naartoe vanuit Amsterdam (30 km) of Utrecht (25 km). Er is voldoende plek om de fiets ’s nachts te parkeren.

Benieuwd naar meer bijzondere overnachtingen? Bekijk de website van Tovernachting.

De kamer – overnachten in Loosdrecht

De kamer is erg ruim, er zijn twee grote eenpersoonsbedden, een zithoek, een bureau en een grote kledingkast. Het is een fijne plek om te overnachten in Loosdrecht omdat er veel ruimte is. Je kunt hier zonder problemen verschillende koffers neerleggen en uitstallen. Zelf vind ik tapijt altijd iets minder in een hotelkamer maar de kamers aan de voorkant van het hotel hebben geen tapijt maar laminaat.

Overnachten in Loosdrecht

Andre voordelen zijn wel lampjes bij het bed, een fijn nachtkastje en aan iedere kant van het bed een stopcontact. Verder heb je een balkon, wat natuurlijk erg fijn is.

De badkamer

Het grootste voordeel van de badkamer is het bad. Ik ben dol op badderen maar wij hebben thuis helaas geen bad dus voor een accommodatie kies ik graag met een bad. Dan kan ik daar van genieten. Verder is de badkamer praktisch en schoon.

Overnachten in Loosdrecht

Het restaurant: Marina Lounge

In het hotel heb je langs de Loosdrechtse plassen de Marina Lounge, het restaurant. Je kunt hier ook eten en drinken als je niet in het hotel verblijft. Wij kozen ervoor om hier te gaan dineren en dat was erg lekker.

De kaart is uitgebreid en de prijzen zijn goed, in vergelijking met de kwaliteit. Ik koos voor een lekkere zeebaars en Sylke voor een entrecote, vooraf gingen we voor de paprika soep. Een heerlijke soep die op een leuke manier geserveerd werd. De zeebaars was ook erg leuk en vooral de saus van sereh maakt het helemaal af.

Er is ook een terras bij de Marina Lounge waardoor je echt aan de Loosdrechtse plassen kunt lunchen of dineren, een aanrader!

Overnachten in Loosdrecht

De omgeving van dit hotel

Overnachten in Loosdrecht is voornamelijk fijn doordat je aan de Loosdrechtse plassen verblijft. Het leukste om in deze omgeving te doen is een boot huren en over de plassen varen. Wij hebben een boot gehuurd en een hele dag gevaren in deze mooie omgeving. Dit is echt het hoogtepunt van een bezoek aan Loosdrecht. Verder kun je hier ook lekker fietsen of wandelen. Er zijn voldoende leuke routes in de omgeving te ontdekken. Maar je mag echt niet naar huis voordat je op het water bent geweest!

Prijs voor twee personen inclusief ontbijt per nacht: vanaf €100 euro.

Disclaimer: In dit artikel heb ik affiliatie links geplaatst. Als je boekt via zo’n link, krijgt GlobeGirl daar een kleine bedrag voor. Dit gaat niet ten koste van de prijs die jij betaalt. Zo kan GlobeGirl zich blijven ontwikkelen.

Zou jij hier willen overnachten in Loosdrecht? Ben jij wel eens op de Loosdrechtse plassen geweest? Laat het ons weten in de reacties!

Meer Loosdrecht?

~ Varen op de Loosdrechtse plassen

Bewaren op Pinterest?

4 gedachten over “Overnachten in Loosdrecht: uitkijken over de plassen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge