Volgende week is het alweer zover: Halloween! Wat is jouw ervaring met Halloween? Vier jij überhaupt Halloween of is het niet jouw ding? Ik vind het altijd leuk om wat snoep klaar te hebben staan voor wat dappere jongeren maar, heel lang geleden vierde ik Halloween op een wel heel speciale manier.

Halloween

Halloween in Amerika

Je weet waarschijnlijk wel dat in Amerika Halloween helemaal een ding is. Toen ik ongeveer 1 jaar was, heb ik Halloween in Amerika gevierd. Zelf kan ik er natuurlijk niet veel meer van herinneren maar de foto´s zijn nog erg leuk. Mijn ouders hebben mij wel verteld dat het echt bizar was, met hoeveel snoep wij weer thuis kwamen.

Halloween

Toch is het voor mij een wens om Halloween nog een keer in Amerika te vieren, maar dan dat ik het echt zelf mee kan maken. Het leukst? Allemaal lekker snoep eten 🙂 Ik ben echt dol op snoep. In de infographic kun je ook zien dat er in Amerika veel meer gedaan wordt dan hier. 1 op de 2 Amerikanen versierd zijn tuin of huis voor Halloween, dat is hier zeker niet zo.

Ben jij wel eens in Amerika geweest tijdens deze feestdag? Ik ben erg benieuwd naar die verhalen.

Halloween

Wat doe jij met Halloween?

Wat ga jij doen op 31 oktober dit jaar? Ga je naar een gaaf verkleedfeestje of deel je snoep uit aan de kinderen die langs lopen. Het leuke van dit griezelfeest is dat rond die periode veel feestjes met dit thema gegeven worden. Ik vind dat zelf altijd erg leuk en vind het ook leuk om mij te verkleden. Zoals je op de oude foto ziet, was ik toen een heks. Nog steeds vind ik heks de leukste rol voor tijdens Halloween. Uit de infographic blijkt dat prinses het populairste is, maar gelukkig staat heks wel in de top 4. Hoe ga jij graag verkleed tijdens Halloween? Mijn ervaring met Halloween is echter ieder jaar anders.

De cijfers

De infographic is hier te vinden.

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks waar ik niet achter sta.

Heb jij wel eens Halloween in Amerika gevierd? Wat is jouw ervaring met Halloween? Laat het ons weten in de reacties!

Meer Amerika?

~ Skyline van Orlando

– De mooiste stranden van Florida

~ New York, gratis ferry tip

5 gedachten over “Mijn ervaring met Halloween + infographic”

  1. Een leuke post om te lezen! Je infographic ziet er leuk uit. Een tip voor een eventuele volgende infographic is om meer weer te geven in tabellen en grafieken, zo houd je het duidelijk en dat is wat er eigenlijk in een infographic hoort te staan. Je aanpak is leuk, maar leest de resultaten niet heel overzichtelijk.

  2. Weet jij misschien rond welke tijd ze in Amerika beginnen met de aankleding van Halloween, waarschijnlijk willen we volgend jaar rond deze tijd naar Amerika gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge