Hotels vallen soms tegen, maar soms zijn ze echt boven verwachting. Vandaag deel ik vijf hotels die ik bezocht waarbij ik dat had. Ik ging vol enthousiasme een nachtje of weekend weg en belandde in een geweldig hotel. Daarom deel ik vandaag mijn persoonlijke top 5 hotels in de Benelux!

Apollo Hotel Breda

Ligging
Hygiëne
Prijs
Grote v/d kamer

We beginnen lekker dichtbij huis, in Breda. We boekten spontaan dit nachtje weg en het beviel eigenlijk perfect. Het hotel ligt naast het station (geen geluidsoverlast) dus je kunt hier gemakkelijk komen. De kamers waren ruim, schoon en voorzien van allerlei technische snufjes.We hadden een ontbijt en dat was genieten! Er was zoveel keuze dat ik niet goed wist waar ik moest beginnen. Alles was lekker en de ontbijtruimte was een plaatje. Het was wel aan de prijzige kant maar het is het waard, zeker voor alle luxe die je ervoor krijgt. Kortom een perfect hotel om Breda te verkennen!

Saint Nicolas Brussel

Deze foto’s zijn van HotelSpecials

Ligging
Hygiëne
Prijs
Grote v/d kamer

Toen we naar een concert in Brussel besloten te gaan, begon de zoektocht naar een hotel. Het nadeel? We waren met zijn drieën, soms voor het boeken van een hotel een nadeel. Ik kwam terecht bij het Saint Nicolas hotel, die een 3-peroonskamer aanboden voor een fijne prijs. Wil je ook een fijne prijs betalen voor jouw hotelovernachting? Doe dat dan via HotelSpecials. De kamer was ruim, handig ingedeeld en het hotel bevond zich op een centrale plek. We konden na het concert makkelijk in het hotel komen en genoten van een heerlijke nachtrust.

Kaboom hotel in Maastricht

Ligging
Hygiëne
Prijs
Grote v/d kamer

Maastricht kan natuurlijk niet ontbreken in mijn persoonlijke top 5 hotels in de Benelux. Misschien wel de mooiste stad in de Benelux… Ook dit hotel ligt net als het Apollo Breda naast het station, ook hier heb je daar geen last van. Het is een modern en hip hotel. Ik vind de stijl geweldig, je moet hier wel van houden. De kamer is van alle gemakken voorzien, de kamer is niet heel ruim maar voor een nachtje of een weekendje is het perfect.

’t Stadhuys Grote Markt in Antwerpen

Ligging
Hygiëne
Prijs
Grote v/d kamer

Officieel gezien is dit geen hotel, het is een onderdeel van een hotel maar een losse accommodatie. Toch vond ik deze het noemen waard, het is namelijk de perfecte uitvalsbasis in Antwerpen. Je hebt zelfs een keuken met daarin alle apparatuur die je je maar kunt wensen. Zo kun je bijvoorbeeld ’s avonds koken of ’s morgens lekker een eitje bakken. Hier kun je dus ook geen ontbijt bestellen maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een ontbijtje buiten de deur te halen.

NH hotel in Heemskerk

Ligging
Hygiëne
Prijs
Grote v/d kamer

Heemskerk is niet echt een plek waar je gelijk aan denkt bij een hotel tip, toch? Maar Heemskerk is juist een goede plek om te verblijven; niet ver van de Zaanstreek, Volendam en Amsterdam. Het NH Hotel in Heemskerk bezochten wij dan ook om deze bezienswaardigheden aan te doen. Het hotel is gevestigd in een prachtig gebouw en de kamers zijn ruim opgezet. Het is alleen te bereiken per fiets of auto, helaas is het met het openbaar vervoer niet heel handig te bereiken.

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks waar ik niet achter sta.

Welke hotels horen thuis in jouw persoonlijke top 5? Welke hotels in de Benelux heb je ooit bezocht? Laat het ons weten in de reacties!

Meer hotels?

~ Hotel tip Bordeaux

– Hostel tip Göteborg

~ Hotel tip Milaan

22 gedachten over “Mijn persoonlijke top 5 hotels in de Benelux!”

  1. Ik ken de hotels ook niet, maar die in Maastricht lijkt me fijn vertoeven. Allemaal trouwens wel hoor. Maar Maastricht heeft mijn voorkeur, want een verblijf van een paar dagen daar staat hoop op mijn verlanglijstje!

  2. Ik ken het apollo hotel alleen bij naam. Ik overnacht nooit in hotels. Ik kom er wel vaak voor events dan eet je en woon je een presentatie bij. Wel een handig lijstje voor als ik een keer wil overnachten.

    1. Leuk, Apollo is een hotelketen dus die vind je in meerdere steden in Nederland. Het is ook leuk om voor een event in een hotel te komen, dan zie je weer een hele andere kant van het hotel.

  3. Nog nooit van de hotels gehoord, maar in het Kaboom hotel in Maastricht zou ik wel graag overnachten. Het is een mooi hotel en in Maastricht kan je ook veel fijne uitstapjes doen of lekker gaan eten.

  4. Wat een leuke hotels. Op de foto’s ziet het er allemaal goed uit! Als ik ergens ben vind ik het persoonlijk minder belangrijk waar ik slaap, maar dat is persoonlijk. Ik geef mijn geld altijd liever uit aan andere dingen (lekker eten en drinken, tripjes, etc).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge