Ik vind de Veluwe altijd een heerlijke plek om naartoe te gaan. Toen ik samen met vriendin Marlies naar Landal Miggelenberg op de Veluwe ging, had ik daar dan ook meteen zin in. Ik ben gek op de mooie natuur van de Veluwe en eigenlijk ook al mijn hele leven een trouwe Landal fan. In samenwerking met Parkvakanties bezochten wij dit gezellige park. Onze midweek in 1 minuut:

Het huisje in het kort

We verbleven in een 4-persoons luxe huisje. Er zijn twee slaapkamers met twee bedden, een volledige keuken, een ruime woonkamer, een badkamer, een los toilet. En als klap op de vuurpijl ook een sauna en een zonnebank.

Het huisje in foto’s

Landal Miggelenberg

De gang + sauna

Woonkamer + keuken

Landal Miggelenberg

De slaapkamers

Landal Miggelenberg
Landal Miggelenberg

De badkamer + toilet

Onze ervaring in het huisje

We verbleven een korte midweek in het huisje en waren meteen bij aankomst enthousiast. Toen we aankwamen moesten we even wachten tot we daadwerkelijk naar binnen mochten omdat we iets te vroeg waren. In de tussentijd hebben we even een rondje gelopen over de Veluwe en toen we terugkwamen mochten we huisje 107 dan eindelijk in. De ‘Oehs’ en ‘Aahs’ vlogen je om de oren want wat is het een luxe en modern huisje. Marlies was voornamelijk enthousiast over de vaatwasser, een weekje niet afwassen! Het huisje was al lekker warm toen we aankwamen en dat was erg fijn met temperaturen onder nul.

We kozen ervoor om op de grootste kamer te gaan liggen en onze spullen in het kleine kamertje op te bergen omdat we toch alle ruimte hadden. Met vier volwassenen zou ik het persoonlijk iets te krap vinden, zeker met alle bagage erbij. Verder had de grote kamer ook nog een televisie, dus we konden vanuit bed tv kijken. Vervolgens besloten we om boodschappen te gaan doen zodat we de volgende ochtend lekker konden ontbijten en de rest van de week ook konden eten. We reden naar de supermarkt in Hoenderloo (zes minuten rijden) en hebben genoeg eten ingeslagen voor de hele week.

Door alle indrukken hadden we veel trek en besloten we al vroeg in de avond te eten en daarna lekker te gaan zwemmen. Het was vakantie voor het zuiden van Nederland en daarom was het wel druk in het zwembad. Na een uurtje zwemmen waren we al sportief genoeg geweest en gingen we weer naar huisje 107. ’s Avonds hebben we gezellig spelletjes gespeeld aan de grote eettafel en nog even televisie gekeken. De hele week hebben we vooral genoten van de omgeving in combinatie met de luxe van het huisje.

Landal Miggelenberg

De hele midweek hebben we heel erg genoten van de luxe van ons huisje. Het uitzicht over de bomen en uiteindelijk zelfs met sneeuw was erg mooi. Rond het huisje vlogen de mooiste vogels en spotten we zelfs een eekhoorn. We hebben echt een hele leuk tijd gehad in huisje 107 en daarvoor wil ik Parkvakanties bedanken.

De volledige ervaring kun je terug lezen in de Parkreview over Landal Miggelenberg die ik schreef voor Parkvakanties.

Landal Miggelenberg

Het park is natuurlijk meer dan alleen ons huisje 107. We hebben dan ook veel gebruik gemaakt van alle faciliteiten en andere leuke dingen op het park. Op het park vind je verschillende soorten huisjes, voor ieder wat wils. Het leukste huisje vind ik de boomhut (gaaf), helaas is die al heel vaak vol. Het park heeft een hele nieuwe brasserie, die zeker aan te raden is. Zoals ik al schreef heeft het park een zwembad maar je kunt ook bowlen, midgetgolfen en op pad gaan met de boswachter. Het is daarom ook een erg leuk park om met kinderen naartoe te gaan.

De omgeving

Landal Miggelenberg bevindt zich midden op de Veluwe en dat vind ik echt een groot voordeel. Je kunt vanaf het park namelijk meteen de mooiste gebieden inwandelen. Vanaf het park beginnen ook verschillende wandelroutes zodat je zelf kunt bepalen hoelang je onderweg bent. Het is zeker een aanrader voor mensen die gek zijn op rust en natuur want na een midweek of weekend ben je helemaal zen. Daarnaast kun je ook genoeg leuke steden in de omgeving bezoeken zoals Arnhem, Amersfoort en Apeldoorn.

Disclaimer: Wij bezochten dit park op uitnodiging van Parkvakanties. Ik deel echter niets anders dan mijn persoonlijke mening.

Ben jij wel eens op Landal Miggelenberg geweest? Lijkt het jou een leuke plek om vakantie te vieren? Laat het ons weten in de reacties!

Meer leuke accommodaties?

~ Zwerfhut op hoogte

~ Het mini huisje in Woerden

Bewaren op Pinterest?

8 gedachten over “Kom tot rust in Landal Miggelenberg op de Veluwe”

  1. Wat een mooi park. Ik had er nog nooit van gehoord. De Veluwe is altijd een fijne bestemming. Wij zijn onlangs naar CP geweest, maar was deze keer minder enthousiast. Het zwembad was uiteraard geweldig, maar het huisje minder. Erg ouderwets! Fijn ook dat het huisje al verwarmd was. Toen wij in ons huisje kwamen, was het slechts 15 graden binnen. Niet prettig in februari met een baby van 5 maanden. Dit park ga ik onthouden.

  2. Laatst ook op Texel in een landal huisje geweest. Was mooi in gericht en de omgeving was echt prachtig. Precies tussen de duinen. Wel had ik ook dat het voor vier personen en twee honden te krap was. Konden soms amper onze kont keren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge