Naast het reizen is het natuurlijk de realiteit dat niet iedere reiziger altijd kan reizen. Je bent natuurlijk ook vaak thuis en daarom vinden veel reizigers het leuk om een aantal gave items in huis te hebben. Het is vaak grappig om te zien dat veel reizigers ongeveer dezelfde items in huis hebben. Daarom vond ik het leuk om dit rijtje te verzamelen, namelijk vijf items die iedere reiziger in huis heeft!

wereldkaart in huis

Een wereldkaart

Natuurlijk een item wat echt niet mag ontbreken in een reislustig huishouden: een wereldkaart. Zelf heb ik er zelfs meerdere door het huis hangen en ik ben er gek op. Je loopt langs de wereldkaart en je droomt meteen weg. Ook vind ik het goed om als reiziger te weten waar je naartoe gaat en ook topografisch gezien te weten waar je ongeveer naartoe zult reizen. Wat mij betreft mag een wereldkaart dus niet ontbreken in een huis met reizigers. Heb jij nog geen gave wereldkaart aan de muur hangen? Dan kun je die bij Pixers.nl makkelijk en snel bestellen.

Een dierbaar souvenir

We hebben allemaal een gave souvenir van een reis meegenomen. Je moet altijd wel kijken of het allemaal in de bagage mee naar huis past, maar als het eenmaal thuis staat is het een eyecatcher. Zelf heb ik deze djembé uit Ghana meegenomen en heb ik deze een mooi plekje in huis gegeven. Het geeft gelijk een onderwerp om over te praten als er iemand voor het eerst bij jou thuis komt. Ik vind het heel gaaf om zulke souvenirs in huis te hebben!

mooi canvas iedere reiziger in huis

Zelfgemaakte foto aan de muur

Voor iedere reiziger is het reizen zelf belangrijk, maar persoonlijk vind ik het ook altijd fijn om mooie foto’s van een bestemming te hebben. Het liefst heb ik van iedere bestemming en reis een gave foto aan de muur hangen. Maar dan zou het huis vrij snel gevuld zijn met zelfgemaakte foto’s aan de muur. Daarom heb ik nu alleen deze foto van het noorderlicht en dat is mijn favoriete foto ooit. Ik ben super trotst dat ik die foto zelf heb gemaakt en dat hij nu boven mijn bureau hangt. Welke foto heb jij aan de muur hangen?

Een plank met reisboeken heeft iedere reiziger in huis

Zelf vind ik het heerlijk om voor elke nieuwe reis een reisboekje te kopen. Ook een goede tip om te vragen voor je verjaardag of tijdens de feestdagen. Zo heb ik ondertussen al een aantal reisboekjes verzameld door de jaren heen. Het is heerlijk om inspiratie op te doen voordat je een reis gaat maken maar ook om even terug te blikken naar een mooie reis die je gemaakt hebt.

iedere reiziger in huis

Reislustige quotes of prints op textiel

Dit is niet zo’n specifiek item als de andere items maar er zijn ook veel mogelijkheden als het gaat om reislustige quotes of prints. Je kunt hierbij denken aan een gaaf kussen met een wereldkaart zoals op de foto. Maar je kunt ook een dekbedovertrek hebben die een reislustige quote of sfeer uitstraalt. Er zijn superveel opties als het gaat om reizen in huis het halen. Persoonlijk vind ik deze kussens met een wereldkaart echt supergaaf om ergens in huis te hebben. Echt iets wat ieder reiziger in huis moet hebben.

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks waar ik niet achter sta. 

Heb jij nog toevoegingen die iedere reiziger in huis heeft? Welke items heb jij ook in huis? Laat het ons weten in de reacties!

Meer reistips?

~ Het noorderlicht fotograferen

– Goedkope stedentrips

~ Ga op single groepsreis

2 gedachten over “Vijf items die iedere reiziger in huis heeft!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge