Antwerpen is een stad waar de meesten van ons wel eens zijn geweest. Vaak om te shoppen, maar ze hebben ook mooie cultuur in Antwerpen. Een aantal bezienswaardigheden in Antwerpen die ik zou aanraden zijn; MAS, Centraal Station, Grote Markt & Stadhuis, dierentuin, botanische tuinen, de theaterbuurt, de Meir en mijn favoriete bar: 8tea5. Maar deze blogpost gaat niet over de bezienswaardigheden in Antwerpen, maar over een accommodatie. Daarom deze accommodatie tip Antwerpen!

Accommodatie tip Antwerpen
Accommodatie tip Antwerpen

Appartement ’t Stadhuys Grote Markt, ben ik met toeval tegen gekomen via Booking.com. Mijn tips hoe je een goed hotel kunt boeken vind je hier.  Toen ik in Antwerpen aankwam kwam ik er eigenlijk achter dat het geen hotel was. Er was geen receptie en de sleutel moest opgehaald worden bij een ander hotel even verderop. Zo gezegd, zo gedaan. Het ophalen van de sleutel ging allemaal erg soepel. Het personeel van het hotel heeft ons uitleg gegeven over de stad, een kaartje meegegeven en ons vervolgens naar de kamer gebracht. Aangekomen in de “kamer” was ik meteen verbaasd, het was gigantisch groot.

Het is eigenlijk meer een appartement, want in de rest van het gebouw wonen ook gewoon Antwerpenaren. De kamer is groot, bevat een tweepersoonsbed, een tv, een keuken, een eethoek, een badkamer en uitzicht op de Grote Markt.

Vanaf het centraal station ben je binnen 10/15 minuten lopen bij de kamer. Onderweg naar de kamer kom je over de Meir; de grote winkelstraat van Antwerpen. Deze kamer is dus de perfecte uitvalsbasis voor een weekendje Antwerpen. Omdat er een keuken in zit die van alle gemakken voorzien is, kun je ook langer in Antwerpen verblijven!

Heb jij iets gehad aan de accommodatie tip Antwerpen? Heb jij al eens een geweldig hotel bezocht in Antwerpen? Laat het ons weten in de reacties!

Meer hotel tips?

~ Hoteltip Bali

– Mijn hoteltip Florida

~ Hoteltip Berlijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge