HetIn verschillende blogs schreef ik over leuke bezienswaardigheden en andere tips in Florida. Nu eigenlijk het belangrijkste tijdens een reis, een accommodatie. Ik heb mijn reis naar Florida geboekt via D-reizen en daar werd het Legacy Vacation Resort in Kissimmee aangeboden. Na veel research en het vergelijken van verschillende hotels, koos ik voor dit hotel. Ze noemen het een hotel maar in mijn ogen is het meer een appartementencomplex of park met huisjes. Vanuit de verschillende luchthavens in Orlando ben je binnen 40/45 minuten bij het hotel. De receptie is 24/7 bemand dus je kunt aankomen wanneer je wilt.

Het park kent verschillende soorten kamers/huisjes. Je kunt het zo luxe maken als je het zelf wilt. Natuurlijk ben ik nog een student en zit dat er voor mij helaas niet in. Wij namen de goedkoopste kamer. De kleinste kamer was al erg groot en luxe. Je komt binnen in de gang, vanuit de gang kun je naar de aparte woonkamer met een klein keukentje. Verder is er nog een aparte badkamer en een aparte slaapkamer met twee tweepersoonsbedden. Je hebt veel ruimte om al je bagage kwijt te kunnen en kunt in de ruime woonkamer goed eten/spelletjes spelen etc.. Je kunt de accommodatie ook los boeken zonder vlucht via Booking.com.

Het grote voordeel van deze accommodatie is dat je binnen 15 minuten rijden bij Universal, Wet ’n Wild en Sea World bent en zelfs binnen 5 minuten bij Disney. Helemaal top! Het is dan wel aan te raden om een auto te huren. Wij hebben de eerste dagen geen auto gehuurd maar kwamen eigenlijk tot de conclusie dat je eigenlijk weinig kunt doen zonder auto.

Het park beschikt over een zwembad, een restaurant en een attractie informatie desk. Je kunt van te voren jouw tickets al kopen voor alle attractieparken, zo vermijd je de lange rijen. Ook het huren van de auto kun je via de receptie doen. Ze zijn erg vriendelijk en zeker erg behulpzaam. Nog een voordeel van dit park is dat het vrij goedkoop is voor de begrippen in Orlando. Je betaalt voor een week in het park €630,- voor een appartement! Dit tarief is voor het appartement dus je kunt er met 1,2,3 of 4 personen in slapen.

Als laatste positieve punt aan dit resort is dat je verschillende eettenten om de hoek hebt zitten en de Walgreens. Voor boodschappen hoef je niet eens 5 minuten te lopen, perfect toch?

Disclaimer: In dit artikel heb ik een affiliate link geplaatst. Als je boekt via zo’n link, krijgt GlobeGirl daar een kleine bedrag voor. Dit gaat niet ten koste van de prijs die jij betaalt. Zo kan GlobeGirl zich blijven ontwikkelen.

Ben jij ook eens in Orlando/Kissimmee geweest en raad jij ons een ander hotel aan? Of zou jij naar het Legacy Vacation Resort willen? Laat het ons weten in de reacties!

Meer hoteltips?

~ Hotel Antwerpen

– Een fijn hotel Tenerife

~ Hotel Heemskerk

2 gedachten over “Hotel tip Legacy Vacation Resort Kissimmee”

  1. Leuk om te lezen. Ik ben ook in Orlando geweest en we hadden ook een groot appartement ( Orlando Bonnet Creek Resort) met verschillende zwembaden. Het zag er allemaal heel mooi uit. En ook een paar minuutjes van de pretparken af 🙂 Een auto is daar echter wel nodig inderdaad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge