Nadat het enige tijd stil is geweest op GlobeGirl.nl (tot mijn schaamte). Is het vandaag eindelijk weer zover dat ik de pen weer opgepakt heb. In deze blog ga ik het hebben over het NH Heemskerk. Aangezien NH voor de derde keer achter elkaar verkozen is tot beste hotelketen van de Benelux, moest ik het toch een keer met eigen ogen zien.

Allereerst ligt het hotel in een prachtige omgeving. Als je het hotel uitstapt sta je direct midden in de bossen en kun je heerlijke wandelingen maken. Wanneer je de laan van het hotel oprijdt voel je je net een celebrity. Wat ik verder een voordeel is van dit hotel is dat je gratis je auto kunt parkeren en je hoeft geen 500 meter te lopen van het hotel naar je auto. Ik zal gelijk het grootste nadeel van het hotel met jullie delen… Het is niet echt makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Ben je met de auto? Dan is het super makkelijk te bereiken! Bij aankomst wordt je  gigantisch vriendelijk ontvangen.

Aangekomen op de kamer zelf, was ik gelijk verbaast door de grootte van de kamer. Je hebt genoeg ruimte en loopt elkaar niet in de weg. In de kamer vind je verder ook een koffiezetapparaat en een waterkoker om lekker thee te drinken. Ook zit er een minibar in, waarvan je (tegen een vergoeding) gebruik van kunt maken.

In de badkamer zijn ook een aantal extra’s, zoals de zeepjes en shampoos waarvan je gebruik kunt maken. Verder vind je een bad/douche, toilet, wasbak en föhn in de badkamer. De badkamer lijkt op de foto vrij klein maar is ruim en je kunt makkelijk tegelijk je tanden poetsen etc..

NH Heemskerk

NH Heemskerk hebben wij gebruikt als uitvalsbasis voor een tweetal Nederlandse toeristische trekpleisters. Namelijk de Zaanse Schans (20 minuten rijden) en Volendam (35 minuten rijden). Dus wil jij deze trekpleisters eens bezoeken en wil je een rustig en luxueus hotel? Ga dan naar NH Marquette Hotel in Heemskerk.

Disclaimer: In dit artikel heb ik affiliate links geplaatst. Als je boekt via zo’n link, krijgt GlobeGirl daar een kleine bedrag voor. Dit gaat niet ten koste van de prijs die jij betaalt. Zo kan GlobeGirl zich blijven ontwikkelen

Ben jij gelijk naar de website van NH Heemskerk gegaan om een nachtje rust te boeken? Laat het ons weten in de reacties!

Meer hotel tips?

~ Hoteltip Berlijn

– Mijn hoteltip Praag

~ Hoteltip Bali

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge