Je hebt vast wel eens gehoord van HelloFresh, het is een ontzettend populair concept op dit moment. Zelf ben ik sinds een aantal weken ook helemaal om en daarover vertel ik je in dit artikel alles. Het is voor mij namelijk heel erg fijn dat ik op deze manier alsnog de keukens van over de hele wereld kan proeven zonder te hoeven reizen.

reis door Nepal

Heerlijk eten op reis

Naast dat je nieuwe plekken kunt ontdekken op reis, vind ik het eten ontdekken in andere landen ook geweldig. Zo aten wij de heerlijke Dal Bhat in Nepal en proefden we meerdere tajine recepten in Marokko. Nu we al enige tijd thuis zitten, mis ik het eten op reis enorm. Gewoon een restaurant binnen lopen en je laten adviseren door het personeel en genieten. Zelf ben ik er gek op! Maar dat kan dus ook thuis, met bijvoorbeeld HelloFresh. Toen ik de vraag kreeg om samen te werken met hen, was ik dus meteen enthousiast.

HelloFresh
HelloFresh

Het concept van HelloFresh

Het is een eenvoudig concept, je bepaalt zelf hoeveel boxen je krijgt en voor hoeveel personen. Wij gingen voor 3 boxen per week voor twee personen. Een box bestaat uit een maaltijd voor 2 personen, niet meer of minder. Heb je knoflook, een peper en tuikruiden nodig? Dan vind je dat in de box. Ontzettend eenvoudig dus!

Van te voren kun je zelf kiezen welke maaltijden je wilt ontvangen, uit een lange lijst. De boxen worden bezorgd en moeten vervolgens in de koelkast staan totdat je ze gaat gebruiken. Je kunt de boxen stopzetten, pauzeren of wijzigen wanneer je wilt. Ga je spontaan toch op reis? Dan kun je die week gewoon pauzeren.

Mijn ervaring

De eerste week waarin wij de boxen hebben gebruikt, heb ik ze uitgebreid getest. Wij kozen toen voor de volgende maaltijden:

  • Schelvis met sperziebonen en spek
  • Penne met kipgehaktballetjes in romige kaassaus
  • Noedels met oosters gekruide kippendij

Ofte wijl we kozen voor Oosters, Italiaans en een beetje van eigen bodem. De boxen werden netjes op tijd geleverd en van te voren werd er nog even gebeld door de bezorger. Zelf vond ik dat de recepten goed en duidelijk staan aangegeven. Het is voor iedere (zelfs beginnende) kok goed te doen. Het is erg fijn dat je niets hoeft af te meten maar dat alles al in de goede hoeveelheden is geleverd. De tijden die aangegeven staan bij de gerechten zijn accuraat.

Alle ingrediënten zijn vers en lekker, zeker de schelvis was heerlijk. Verder heb ik eigenlijk weinig aan te merken op het concept. Behalve dat de bezorgmomenten erg minimaal zijn, wij moesten hier speciaal voor thuis blijven en dat wil je eigenlijk niet.

HelloFresh

Kortingscode: GLOBEGIRL45

Van HelloFresh heb ik ook een fijne kortingscode gekregen voor mijn lezers. Want wie wilt dat nou niet? Je kunt namelijk €45 korting krijgen op de eerste drie boxen. Een super fijne manier natuurlijk om de boxen eens te gaan proberen. Aangezien we de komende tijd nog steeds niet veel kunnen reizen, zullen we het toch met de wereldste keuken in huis moeten doen. Ga jij HelloFresh proberen met mijn kortingscode?

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Heb jij HelloFresh wel eens geprobeerd? Welke gerechten zijn bij jouw favoriet? Laat het ons weten in de reacties!

Meer inspiratie?

~ Maaltijd vervangers voor op reis

~ Sporten op reis

4 gedachten over “HelloFresh – de wereldste keuken eenvoudig in huis”

  1. wij hebben het ook een keer mogen proberen maar het is veel te duur man haha. wij hadden al 5 boxen nodig om van kunnen eten en dan at er zelfs een niet mee 😉 nee ik haal wel onze eigen dingen dat is A goedkoper en B ik wil alles op de dag zelf vers halen.
    De maaltijden die ze aanbieden zijn wel heerlijk!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge