Thuis een vakantiegevoel creëren is ontzettend fijn. Zo kun je ook in deze gekke tijd genieten van een vakantiegevoel maar dan aan huis. Een hangmat in de tuin zorgt voor een ultiem vakantiegevoel en dat gewoon in de achtertuin. Of natuurlijk op je balkon want ook daar kun je vaak wel een manier bedenken om een hangmat op te hangen.

Hotel tip Bukit Lawang

Hangmat = vakantiegevoel

Zelf ben ik echt dol op het liggen in een hangmat. Het geeft mij echt meteen een vakantiegevoel. Als je op een tropische bestemming bent, hebben ze altijd wel een hangmat. Hangmatten voor in eigen tuin of zelfs in huis zijn tegenwoordig eenvoudig te krijgen. In allerlei leuke kleurtjes, soorten en maten. Zelf heb ik geen tuin of balkon waar een hangmat kan staan maar mochten wij ooit verhuizen dan is dat zeker een must in onze nieuwe tuin. Ik vind het hebben van een hangmat echt heerlijk. Bij mijn ouders had ik er altijd één en zat ik de hele zomer in mijn hangmat vastgeplakt.

hangmat in de tuin

Verschillende soorten hangmatten

Je hebt natuurlijk hangmatten in verschillende soorten en maten. Daarom is het erg belangrijk dat je een hangmat kiest die bij jouw wensen past. Een hangmat om lekker in te zonnen heeft een andere vorm nodig dan een hangmat die je wilt gebruiken om lekker een boekje in te lezen. Een hangmat om te zonnen, zoals op de foto heeft een recht model en zorgt daarvoor dat je niet echt in de hangmat ligt maar meer erop. Als je een traditionele hangmat wilt hebben, dan kun je vaak uit heel veel kleuren kiezen. Zelf ben ik gek op groen en vind ik dat ook goed bij de natuur en dus bij de tuin passen. Je hebt zelfs tweepersoonshangmatten zodat je samen met je partner kunt genieten van het ultieme vakantiegevoel maar dan in eigen tuin.

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Heb jij een hangmat in de tuin? Ben jij ook zo gek op het liggen in hangmatten?

Meer reistips?

~ Bluetooth box voor op reis

~ Handige rugzak voor op reis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge