Het begon allemaal op de website , een fijne overzichtelijke site waar je voor alle mogelijke telefoonhoesje kan kiezen, zelfs voor mijn oude Apple Iphone 4.

Het hoesje ontwerpen zelf verliep heel soepel, je kan makkelijk horizontale of verticale foto’s gebruiken. Je kan deze dan makkelijk vergoten, verkleinen en verslepen. Ook kan je nog extra tekst invoeren om op je hoesje te laten printen.

Ik heb uiteindelijk voor een hardcase hoesje gekozen, met een foto van mijn vriend en ik tijdens onze vakantie deze afgelopen zomer. Na een sorteerfout bij de bezorger kwam mijn hoesje iets later binnen dan verwacht, maar dit ligt niet aan hoesjemaken.nl. Zij hadden het product dezelfde dag al naar mij verzonden.

Het hoesje is gemaakt van sterk, hard plastic. Het materiaal is stevig en raakt zeker niet beschadigd door je sleutel in je zak, of andere kleine scherpe dingen. Het hoesje past ook perfect om mijn telefoon. Hij is makkelijk om de telefoon te doen en weer te verwijderen.
Zoals bijna alles hoesjes van hard plastic zou deze een grote val misschien niet overleven en zal het dunne plastic bij de volume knop misschien kunnen breken. Pro-tip: laat je telefoon het liefst helemaal niet vallen ?.

Het hoesje bevalt mij verder super! De gladheid van het plastic is eerst even wennen, maar ligt uiteindelijk super lekker in je hand. Het witte van het hoesje blijft mooi wit en verkleurt niet snel. De foto is afgedrukt in super kwaliteit en is erg scherp. Ik denk dan ook elke keer terug aan de leuke herinneringen als ik mijn telefoon zie! Ook heb ik het gevoel dat mijn telefoon echt goed beschermd is met dit hoesje. En hij ziet er ook nog geweldig leuk uit!

Het fijne van dit hoesje is dat je jouw herinnering altijd bij je hebt. Want wie gaat er nou op reis zonder telefoon? Niemand toch? Een leuke vakantiefoto van die mooie reis of juist jouw lieve kat die je altijd mist als je op reis bent. Voor reizigers zoals wij is het een perfect telefoonhoesje.

Overall geef ik dit hoesje dus zeker een 8,5 tot 9. Ik ben extreem blij met hoe goed hij beschermd en hoe leuk hij eruit ziet. Ik ga zeker nadenken over mijn volgende hoesje…

Totale beoordeling:
Snelheid levering
Gebruiksgemak
Kwaliteit product
Prijs

Disclaimer: Dit product heb ik ontvangen om te reviewen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Heb jij ook een leuk telefoonhoesje? Eén die je altijd laat terugdenken aan mooie herinneringen? Laat het ons weten in de reacties!

Meer GlobeGirl?

~ Budget stedentrips voor april 2017

– Wat te doen in Bordeaux

~ Mijn eerste ervaring met Secret Escapes


Deze blog is geschreven door gastblogger: Sylke

Toen zij met haar ouders naar Canada ging, was een nieuwe reiziger geboren. Sinds die reis heeft ze het reisvirus te pakken en wilt ze meer zien van de wereld. Ierland is haar favoriete land, de natuur en de steden vind ze geweldig. Bovenaan op haar bucketlist staat Japan, Japan lijkt haar helemaal te gek. Het liefst bestelt ze rijsttafel maar lokale gerechten proeven vind ze ook leuk. Ze gaat nooit op reis zonder de reislijstjes van GlobeGirl, anders vergeet ze de helft.

2 gedachten over “Review: handig telefoonhoesje voor op reis”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge