Vandaag een iets andere blog dan normaal. Jullie kennen vast allemaal de reclame van Secret Escapes, “Even the best hotels don’t want empty beds.”. Na deze reclame heb ik mijn aangemeld voor de website. Je kunt alleen de exclusieve deals bekijken wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief. Dit heb ik gedaan en na een tijdje zoeken zag ik een leuke deal. In dit blog vertel ik over mijn ervaring met Secret Escapes.

Het Apollo Hotel in Breda, voor €85 per nacht. Samen met mijn vriend zijn we een nachtje naar Breda geweest en hebben we de stad verkend en geslapen in het Apollo hotel. Via bijvoorbeeld Booking.com betaalde je voor dezelfde nacht €115.

Eerst maar eens een stapje terug, het boeken. Het boeken ging erg gemakkelijk via Secret Escapes en ik kreeg al snel een mailtje met de boekingsgegevens en dergelijke. Het bedrag moet je gelijk via de website betalen, via iDeal of met een creditcard.

Drie dagen later was het zover, we kwamen met het uitgedraaide mailtje aan bij het Apollo hotel. De jongedame achter de balie heette ons hartelijk welkom maar vroeg meteen of we wilde betalen voor de overnachting. Ik heb het formulier erbij gepakt en laten zien dat we al betaald hadden, geen probleem; ze had het over het hoofd gezien. De kamer was nog niet klaar, we waren ook te vroeg, maar als we even zouden wachten zou de kamer klaar zijn. We kregen tijdens het wachten een welkomstdrankje (dit stond ook vermeld in de Secret Escapes voorwaarden).

Ervaring met Secret Escapes

Na zo’n 10/15 minuten mochten we onze kamer in. Bij binnenkomst waren we allebei positief verrast, de kamer was gigantisch en de badkamer was prachtig. Op de televisie stond zelfs een speciaal welkom aan Mrs. van der Lee (dat ben ik dus :P). Ik zou het hotel aan iedereen aanraden die een dagje of weekendje naar Breda wil.

Mijn ervaring met Secret Escapes is dus erg positief! Ik zou zo nog eens een luxe hotel via deze website boeken. Mijn TIP is wel dat je goed op de voorwaarden moet letten! Als je al betaald hebt, ga dan niet klakkeloos in op een vraag om te betalen van een hotelmedewerker. Zorg dat je goed weet wat je hebt geboekt en wat daarbij is inbegrepen. Wat ik merkte is dat de medewerkers van het hotel niet altijd op de hoogte zijn van de voorwaarden, wees niet verlegen en vraag om de extra’s die je beloofd zijn! Dan weet ik zeker dat jij een geslaagde reis hebt als je een hotel boekt via Secret Escapes.

Zou jij via Secret Escapes een hotel boeken? Heb jij al ervaring met Secret Escapes? Laat het ons weten in de reacties!

Meer hotel tips?

~ Hotel tip Antwerpen

– Hotel tip Orlando

~ Hotel tip Heemskerk

10 gedachten over “Mijn eerste ervaring met Secret Escapes [Apollo Hotel Breda]”

  1. I’m not sure where you’re getting your info, but good topic.

    I needs to spend some time learning more or understanding more.
    Thanks for great information I was looking for this info for my
    mission.
    Kandace onlangs geplaatst…KandaceMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge