De laatste jaren ga ik bijna nooit op pad zonder mijn GoPro, of eigenlijk de GoPro van mijn broer. Er is altijd wel een activiteit waarbij je hem kan gebruiken zoals raften, snorkelen of skiën. Zo door de jaren heen hebben we verschillende accessoires verzameld die we op reis kunnen gebruiken voor de GoPro en mijn favorieten deel ik vandaag met jullie!

GoPro

Helmsticker – wintersport of mountainbiken

Dit is misschien wel één van de bekendste GoPro accessoires en dat is niet zonder reden. Wij gebruiken hem vooral tijdens het skiën, zo kun je namelijk gave beelden maken van degene voor of achter je. Het enige nadeel vind ik wel dat je hem maar één keer kunt plakken dus je moet niet een leenhelm gebruiken. Daarnaast is dit ook een goede accessoire om te gebruiken bij het mountainbiken. Zo zie je ook het stuur en de aanblik die je hebt tijdens het fietsen, erg tof!

GoPro

Borstband – wintersport of raften

Misschien wel mijn favoriet omdat je hier helemaal geen zorgen hoeft te maken over de camera, hij hangt gewoon lekker op je borst. Tijdens het wintersporten vind ik deze erg fijn omdat je goed foto’s kunt maken van degene voor je. Daarnaast heb je er helemaal geen last van tijdens het skiën. Ook met raften is het een handig accessoire en kun je hier hele opnames mee maken. Het enige nadeel van deze is dat als je je jas uit wilt doen, je vaak even in de knoop zit met de borstband.

Drijvende monopod voor GoPro – snorkelen of duiken

Enorm handig tijdens het snorkelen of duiken, je hoeft niet bang te zijn om hem los te laten want hij drijft gewoon naar het oppervlak. Verder kun je hier hele toffe foto’s mee maken in het zwembad of de zee want de GoPro drijft door deze monopod. Een goede aankoop zonder enige twijfel want voorheen was ik altijd enorm bang om de GoPro kwijt te raken tijdens het snorkelen maar nu hoef je daar niet meer bang voor te zijn. Je kunt hem ook makkelijker aan elkaar overgeven tijdens het zwemmen.

GoPro

Selfiestick – bij watervallen of in regenachtig weer

Hoewel al die andere accessoires enorm tof klinken is dit toch degene die ik het meest gebruik. Je kunt hem namelijk dan ook verder van je gezicht houden. Het is enorm handig als je zelf of met meerdere mensen op de foto wilt gaan tijdens activiteiten zoals snorkelen of raften. Maar daarnaast is het ook handig voor een waterval, waar je normale camera niet goed tegen kan of tijdens een tropische regenbui. Zo waren wij in Thailand tijdens het regenseizoen en hebben we veel foto’s gemaakt met deze selfiestick.

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Welke van deze GoPro accessoires neem jij ook altijd mee op reis? Vind jij het ook zo tof om tijdens sportieve activiteiten foto’s te maken? Laat het ons weten in de reacties!

Meer reistips?

~ File apps op reis

– Camera mee op reis

~ Noorderlicht fotograferen

Bewaren op Pinterest?

6 gedachten over “GoPro accessoires voor op reis – mijn favorieten!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge