Winactie is gesloten en de winnaar heeft bericht gehad!

Hiep hiep hoera, er is er één jarig en dat ben ik! Of eigenlijk, mijn website. Vandaag 15 november 2020, bestaat mijn website GlobeGirl 5 jaar! Daar ben ik ontzettend trots op en met dit artikel neem ik jullie mee in de afgelopen tijd. Daarnaast kun je ook een toffe kofferset winnen, dus lees snel verder!

Tulum en Coba

Vijf jaar GlobeGirl in cijfers!

 • Er kwamen 750 artikelen online op Globegirl
 • Daarop kwamen 6.820 reactie.
 • GlobeGirl heeft 978 volgers op Twitter, 965 volgers op Facebook en 2.190 op Instagram en 60.000 maandelijkse weergaven op Pinterest.
 • In totaal bezocht ik 37 landen.
werkplek op Bali

Mijn leven als reisblogger

Inmiddels ben ik sinds januari 2018, voor mezelf begonnen. Als reisbloggers en daarnaast tekstschrijver voor externe bedrijven. Het is geweldig en ik ben nog iedere dag dankbaar dat ik dit kan en mag doen. Helaas is het door de Corona crisis natuurlijk een spannende tijd. Gelukkig heb ik voldoende werkzaamheden die gewoon door gaan en kan ik het hoofd goed boven water houden. Maar natuurlijk hoop ik dat vanaf januari 2021 alles weer een beetje normaal wordt en ik ook weer vanaf toffe plekken op de wereld mijn werkzaamheden mag uitvoeren.

Aït-Ben-Haddou

Bedankt allemaal: GlobeGirl 5 jaar!

Zoals ieder jaar wanneer mijn website jarig is, heb ik een klein dankwoordje. De standaard mensen bedank ik even, zoals mijn moeder die altijd helpt met het controleren van blogs en het antwoorden van mails. Daarnaast mijn vriend Sam, die altijd bereid is om te helpen met ideeën bedenken, foto’s maken en natuurlijk ook zelf blogs schrijven. Standaard bedankt ik ook Rick, die altijd bereid is om mij te helpen met technische problemen. Want hoewel ik al vijf jaar bezig ben, heeft het technische gedeelte van het hebben van een website nog steeds geheimen voor mij. Maar gelukkig niet voor Rick dus dat is fijn.

Verder wil ik natuurlijk jullie bedanken, mijn lezers. Want zonder jullie was dit allemaal niet mogelijk. Want naast mijn vrienden en familie is het fijn als ook andere mensen info en plezier halen uit de blogs op GlobeGirl.

GlobeGirl 5 jaar

Win een handige kofferset!

Deze handige kofferset bestaat uit twee koffers van 55 en 64 cm. Zelf ben ik gek op koffers met vier wielen dus ook deze koffers zijn daarvan voorzien. Het merk is Travelbags, een fijne website om bagagespullen te bestellen. Verder is de binnenkant voorzien van fijne opbergvakken. Verder heeft de handbagage koffer (55cm) een USB poort ingebouwd zitten, waarmee je eenvoudig onderweg jouw telefoon of tablet kunt opladen. Last but not least de koffers zijn allebei voorzien van een TSA-slot.

Hoe maak je kans op?

 • Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief.
 • Laat in een reactie onder het artikel weten waar jij naartoe zou gaan (als de corona crisis voorbij is) met deze handige kofferset!

Meedoen kan tot en met: zondag 29 november 2020.

Meer kans maken?

GlobeGirl 5 jaar

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

* indicates required

GlobeGirl bestaat 5 jaar en dat moet gevierd worden! Doe jij ook mee aan de winactie? Laat het ons weten in de reacties!

Meer GlobeGirl?

~ GlobeGirl bestaat 4 jaar

~ GlobeGirl bestaat 3 jaar

116 gedachten over “GlobeGirl 5 jaar + win een kofferset [winactie]”

 1. Ik zou graag met mijn dochters naar Spanje willen gaan heerlijk samen genieten

  Andere jaren ging ik altijd met de auto

  Maar door een onverwachtse scheiding waar ik midden in zit zal het vanaf nu helaas anders zijn

  Geen auto en geen rijbewijs helaas dus word het met het vliegtuig voor de eerste keer samen met de meisjes vliegen ? deze koffers zouden een waanzinnig geschenk zijn ?? wij gaan samen duimen en hopen dat covid 19 snel voorbij is.. op naar de zon op naar het genieten

 2. Gefeliciteerd ? hopelijk kunnen we snel weer op reis en (mee)genieten met je reisverhalen. Vijf jaar is in ieder geval een mooie mijlpaal.
  Ik kan niet wachten om mijn vrienden in Spanje te kunnen bezoeken. Ik heb daar een jaar gewoond en ik kom er nog regelmatig, het is echt mijn tweede thuis. Dat mis ik nu wel maar hopelijk volgend jaar weer mijn gezonde dosis Spanje. ? Misschien met deze leuke koffertjes? Ik ga duimen. ✈️?

 3. Gefeliciteerd en ga vooral door! Ik hoop volgend jaar naar Amerika kunnen gaan met mijn gezin. Deze reis is al twee keer geannuleerd. De kofferset komt goed van pas.

 4. Gefeliciteerd met jullie 5jarige bestaan ik doe graag mee ik neem de koffers mee naar mijn dochter die ik nu al 5 jaar niet zie zo kan ik het vullen met lekkere dingen die zei erg mist uit Nederland 🙂

 5. Na de coronacrisis zou ik eindelijk naar Griekenland gaan ? Deze vakantie staat al zeker een hele tijd op de planning, maar door Corona steeds moeten annuleren helaas ?

 6. Whoehoee…!! <3 Wat een supertoffe winactie zeg!! Als eerste natuurlijk GEFELICITEERD en ga zo door !! 😉 Natuurlijk wil ik dolgraag deze te gekke Kofferset winnen, LOVE IT 😀 Wij zouden afgelopen mei vakantie wéér richting Florida gaan.. (Amerika is toch wel ons favoriete vakantieland) Dit zou dan ook wéér onze volgende reis worden.. Vorig jaar helaas niet kunnen gaan ivm verbouwing van ons huis.. dit jaar keuken we er dus ontzettend naar uit! Maar helaas… corona heeft de planning veranderd.. hopelijk komend jaar meer geluk!! en hopelijk mag deze prachtige kofferset dan met ons mee op reis 😀 SPANNEND! MAKE MY DAY! #fingerscrossed

 7. Oh wauw zeg! Ik lees je blogs erg graag altijd. Dat komt omdat ik net zo’n reisverslaving heb als dat jij dat hebt.

  Wij hebben dit jaar dus ook 2 reizen af moeten zeggen door corona. Gelukkig kijken mijn vriend en ik uit naar een heerlijke vakantie, want…. Jaja! Wij gaan trouwens in juli 2021!! De offertes van onze droomreis hebben we al binnen en nu is het echt alleen maar wachten totdat we zijn getrouwd en hopelijk op reis kunnen naar………. Amerika! New York en daarna vliegen we door naar twee verschillende eilanden van Hawaii. Tenminste, als het allemaal veilig door kan gaan.

  Deze prachtige winactie zou ik super leuk vinden, dan kunnen wij deze mooie bij elkaar passende koffers gebruiken, want dat hebben we niet..

  Nogmaals gefeliciteeerrrrrd. Groetjes Babs

 8. Gefeliciteerd dat je al 5 jaar lang je passie volgt en ik kan genieten van je leuke reisverhalen! Heerlijk om mee weg te dromen naar andere oorden ? Tegen de gezellige koffers wil ik zeggen: GA MET ONS MEE OP VAKANTIE NAAR CANADA OF BALI EN JE ZULT EEN FANTASTISCHE TIJD HEBBEN ??

 9. Ik zou allereerst bij mijn ouders gaan logeren want sinds maart hebben we enkel op afstand afgesproken in de tuin. Als echte reis zou ik graag terug naar Londen gaan want ik mis het theater enorm! Het is van oktober 2019 geleden dat we er waren om de musical Hamilton te zien en het kriebelt om terug te gaan. Ook de vele mooie musea en de lekkere streetfood lonken al!

 10. De eerste reis zal waarschijnlijk naar Ibiza wordt. Samen met mijn kinderen de leeftijd van 17 tot 21 jaar. Ik krijg het nog steeds regelmatig te horen, dat ze het niet eens waren dat ik het afgelopen zomer geannuleerd had. Het was een vakantie speciaal uitgezocht voor onze kinderen. Een dikke week met het gezin naar dit gezellige eiland, op bezoek bij oud buurtjes en vrienden. Hopelijk kunnen we snel weer veilig op reis.

 11. Gaaf zeg zo’n winactie! Toch een lichtpuntje voor velen in deze ietwat donkere tijd❤️! Doe graag mee! Het plan was afgelopen zomer om naar Mexico te gaan voor 3 weken, maar natuurlijk ging dat even anders. Aankomende zomer willen we graag een herkansing en gaan we alsnog naar Mexico ??! Alleen die koffer mist nog.. dus die komt dan heel goed van pas!

 12. Gefeli citeerd!! Zodra het kan wil ik met mijn broer naar Zuid Korea, vorig jaar voor studie al geweest maar er is nog zoveel te bekijken. En..er is volop Korean skincare. Daar ben ik dol op.

 13. Ik zou naar London willen om mijn broertje te bezoeken die ik sinds de uitbraak niet meer heb kunnen zien en aangezien het nog wel even duurt voordat dit gedoe over is. Zal het dus ook nog wel even duren voordat ik hem van heel dichtbij zie.
  Wij zouden in de herfstvakantie op bezoek gaan maar dat is gecanceld vanwege de verscherpte maatregelen.
  en GlobeGirl gefeliciteerd!

 14. Gefeliciteerd met je vijfjarig bestaan! Ik zou het liefst naar Australië gaan , maar dat zit er even niet in. Ik hou het wat dichter bij huis, Londen staat hoog op mijn lijstje.

 15. Ik zou graag naar Turkije gaan, ik hoop dat het nog wat wordt.
  Het zou zonde zijn van al die mooie hotels als daar geen toeristen meer mogen komen.

 16. Wanneer COVID voorbij is en reizen weer veilig is, zou ik graag naar Valencia willen. Afgelopen zomer heb ik mijn meestertitel behaald na 10 jaar lang studeren en mijzelf op te werken van het VMBO naar een universitaire master. Het behalen van deze titel had ik graag willen vieren door een leuke citytrip, maar helaas heeft COVID-19 roet in het eten gegooid. Daarnaast staat ook New York hoog op het verlanglijstje. Deze kofferset is perfect voor mee te nemen op een korte citytrip, als ook voor een langere trip naar bijvoorbeeld New York! Duimen maar!

 17. Gefeliciteerd!
  Ik zou graag met de kofferset naar Griekenland gaan, mijn favoriete vakantieland. Nog genoeg plekken daar te ontdekken waar ik nog niet ben geweest!

 18. Allereerst gefeliciteerd!
  Afgelopen jaar heb ik al mijn vrije dagen ingezet voor mijn reizen en vakanties en helaas allemaal moeten annuleren. (Zoals bijna iedereen).
  Ik zou heel graag met mijn ouders naar Spanje, hiervoor komt de kleine koffer formaat goed van pas. Ook zou ik dan graag de grote koffer willen gebruiken voor een reis naar Bali!

 19. Gefeliciteerd jouw website GlobeGirl ??‍? bestaat 5️⃣ jaar! Dat is een mooie mijlpaal. ???
  ???Reizen is helemaal geweldig. Helaas nu even niet, maar wanneer het straks weer kan dan pak ik mijn koffers ?weer in richting Kroatië of Italië.?? ??
  Misschien zijn dat dan wel deze prachtige koffers van het merk is Travelbags. Aan de binnenkant voorzien van fijne opbergvakken en de handbagage koffer heeft een USB poort ingebouwd zitten, waarmee ik eenvoudig onderweg mijn telefoon of tablet kan opladen. Helemaal top! ???
  Heel veel succes toegewenst en op naar de 1️⃣0️⃣ jaar GlobeGirl!??‍?

 20. Gefeliciteerd? zou graag de koffers willen winnen. Afgelopen zomer zouden wij naar Sri Lanka, maar toen gooide corona roet in het eten.
  Hopelijk kunnen wij dit zomer alsnog gaan. Kan het niet, dan is het plan om naar de Azoren te gaan.
  Lijkt ons ook een zeer bijzondere bestemming. De koffers zouden dan goed van pas komen.

  Groetjes
  Corine

 21. gefeliciteerd met je 5 jarig bestaan, heb dit jaar in de paasvakantie mijn reis naar de katjesberg moeten annuleren en hopelijk kan ik die terug boeken voor de volgende paasvakantie alhoewel ik denk dat het eerder voor de zomervakantie zal zijn en daar zal ik de koffers graag mee naartoe nemen

 22. Gefeliciteerd met je jubileum! Waar ik naar toe zou gaan met deze handige kofferset? Zonder twijfel naar m’n nichtje in Hamburg! Ik heb haar door de Corona-maatregelen al lang niet gezien. Hoogste tijd voor deze Globe girl om op pad te gaan. Wat zou dit een mooi verjaardagscadeau zijn (ik ben 21 november jarig). Liefs uit Twente!

 23. Gefeliciteerd met je jubileum!! Wat een mijlpaal!
  Met jou hoop ook ik volgend jaar weer mooie reizen te gaan maken; een van de eerste dingen op mijn lijstje is daarbij Japan. Die kon helaas dit jaar niet doorgaan… Lijkt me een heel bijzonder land, waarbij deze koffers zeer welkom zouden zijn 😀

 24. van harte gefeliciteerd
  wat een geweldig gebaar verras me maar met dit prachtige exemplaar schitterend kado voor mijn 65e jaar #duimenmaar

 25. Ik wil heel graag, zodra COVID voorbij is, naar het Tatra gebergte op de grens van Polen en Slowakije willen gaan. Daarnaast staat de Trans-Mongolie Express op het lijstje, en met de camper door Schotland.

 26. het zou een droom zijn met de koffers weer te kunnen reizen met onze 2 kindjes wij zijn ook dol op reizen naar Florida o.a. met de kindjes willen wij graag een keer naar Orlando!! Met de koffers in huis kunnen wij daar alvast op voorgenieten want dat is ook een belangrijk onderdeel van reizen 😉

 27. Ik zou het redelijk in de buurt houden en richting de Elzas gaan! Héél goede herinneringen en, naar mijn mening, een ondergewaardeerde streek!

 28. Naar Panama, ik zou daar dit jaar kerst vieren, met een pre tussenstop in Los Angeles maar dit moeten we nog even een jaar uitstellen. Wanneer de echte rust is terug gekeerd kan ik pas weer aan vakantie denken, nu is en blijft het knallen op werk.
  #fingerscrossed #globegirlinPanama #summerkerstbody2021

 29. Wat ontzettend leuk dat jij wat weggeeft terwijl jouw blog jarig is!! Gefeliciteerd!

  Onze dochter is lange tijd ziek geweest en als zij beter zou worden dan zouden we dit vieren met een mooie vakantie naar de Canarische eilanden.
  Gelukkig is ze nu genezen en zouden we op vakantie gaan masr helaas heeft Corona deze reis in het water laten vallen.
  Zodra we weer mogen en het veilig is ivm de gezondheid dan zouden wij graag gaan samen met deze prachtige koffers!

 30. Wauw!! Geweldige, handige koffer set. Ik zou die dolgraag mee willen nemen naar Assen als Corona voorbij is, want omdat mijn man AML heeft gehad moeten we zeker goed uitkijken en buitenland zit er zeker niet in maar dit zou wel heel mooi en handig zijn om te mogen winnen.

 31. Ik zou als eerste naar Oostenrijk gaan en dan naar het Skiwelt-skigebied! In de hoop daar lekker te kunnen skiën en snowboarden en anders te wandelen (mocht het niet in de winter lukken). Ons zoontje zat in mijn buik toen ik in Ellmau (ligt in het Skiwelt-gebied) ten huwelijk ben gevraagd en we zouden graag met hem daar naartoe gaan nu hij inmiddels uit mijn buik is 🙂

 32. Gefeliciteerd met deze mijlpaal!
  En wat mijn reisbestemming betreft: al heel lang staat Nieuw-Zeeland op mijn lijstje! Misschien komt het er in het post-corona tijdperk toch nog van…
  Groet, Nina

 33. Dan zou ik naar een van mn favoriete landen gaan: Italië ? Heerlijk met de trein reizen tussen de verschillende meren in Noord Italië, door de schattigste straatjes in Rome lopen en elke keer weer een ander prachtig bouwwerk tegen komen, zwemmen in de heldere zee in Tropea, Zuid Italië, in elke regio weer andere gerechten proeven! Zoals je leest, ik kan geen genoeg krijgen van Italië en la dolce vita ❤

 34. Hopelijk kan ik volgend jaar mijn minor gaan volgen in Spanje. Ik zou dan dus een half jaar in Spanje gaan wonen. Op dit moment heb ik nog geen koffers voor deze reis dus dit zou GE-WEL-DIG zijn! ???

 35. Allereerst van harte gefeliciteerd met je jubileum ! Ik hoop dat we nog lang mogen genieten van je verhalen. Ik doe graag mee met de win-actie. Mijn favoriete reisbestemming is niet zo spectaculair; want we gaan liever niet al te ver van huis. Ik droom van Amerika, maar dat zit er niet in vanwege de gezondheid van mijn man. Maar waar ik graag eens naar toe zou willen is…… Madeira. Dat lijkt me zo’n magische plek !!

 36. Het maakt me eigenlijk niet uit waar we naar toe gaan als de corona straks over is. Als het er maar lekker warm is en we kunnen genieten van zon zee en strand. Maar daarbij ook nog leuke dingen doen!

 37. Van harte gefeliciteerd! Ook al mogen we even niet op pad, betekent dat niet dat ik niet onwijs geniet van je toffe blog! Wat een gave koffers: stijlvol én van goede kwaliteit. Deze medewerker van de Kinder Intensive Care kan wel een boost gebruiken.. Ik droom nu al van een cruise door Scandinavië: deze koffers mogen daarbij niet ontbreken! Duimen dat de voorpret binnenkort al mag beginnen met het winnen van deze exemplaren.. Zin in!!

 38. IK doe heel graag mee.
  De kofferset gaat dan in januari meteen mee op vakantie naar centerparks .
  en volgend jaar hopenlijk ook weer naar het buitenland

 39. Wat een toepasselijke winactie! Mijn ultieme droom is om een keer een interrail trip van een maand te maken door Europa. Een koffer is perfect om mee te nemen in de trein!

 40. Zodra dit voorbij is, zal ik denk ik niet te ver willen reizen. Ik hoop dat we dan weer naar Frankrijk kunnen en genieten van het weer en eten ☘️?. Deze koffers zijn super welkom

 41. Ik zou naar mijn (Nederlandse) tante in Australie gaan, ze wordt 28 november 95 jaar en ik heb haar feestje bijgewoond toen ze 80 en 90 werd. Alle twee als surprise gast, op uitnodiging van mijn nicht uit Australie

 42. Wat mooi dat je dit doet, en al vijf jaar! Proficiat met dit jubileum ?.

  Wij hadden dit voorjaar een vlieg-/camperreis door Spanje gepland, kon uiteraard niet doorgaan. We wachten het rustig af maar hopen natuurlijk (net als iedereen hier) dat we nog eens in de herkansing kunnen en onze kinderen wat meer van de wereld mogen laten zien. Ondertussen genieten we van al het moois dichter bij huis. Die gave koffers zouden hier sowieso wel heel erg van pas komen, en dan blijven we duimen voor onze ‘ooit’-lijst: een camperreis, een warm eiland, een winterse bestemming en een trektocht (wandelen/fietsen/treinen) van pension naar pension. ??

 43. Gave actie, Ik zou naar Egypte gaan. Dit land staat op onze bucketlist. 13 jaar geleden zouden mijn man en ik hier in de zomer naar toe, maar toen ik zwanger bleek, hebben we omgeboekt vanwege de hitte en de hygiëne. Dus dan gaan we nu voor de herkansing, dit keer met kind 🙂 en de koffers zouden dan zeer welkom zijn.

 44. Met mijn dochter naar Londen, ik had eindelijk het reisgeld bij elkaar gespaard, maar toen kwam corona 🙁
  Het plan was om de kerst daar te vieren, maar helaas gaat dat niet door. Deze kofferset zou de pijn verzachten.

 45. Graag wil ik mijn dochter de wereld laten zien. Misschien eerst voorzichtig de grens over met een treinreis. Nog co2 vriendelijk ook. En dan komen goede handzame koffers helemaal goed van pas.

 46. Wanneer de COVID-19 onder controle is zou ik heel graag met mijn gezin naar Lapland gaan, het is daar zo prachtig.
  Wat een mooie natuur.

 47. Deze koffers zijn onmisbaar
  op mijn reis naar
  Oeganda, het mooiste plekje bij de evenaar.
  Met deze geweldige kofferset
  word ik als ‘wereldreiziger’ echt in het zonnetje gezet
  en beleef ik veel inpak- en reispret!

 48. Als eerste gefeliciteerd met dit jubileum. Onze reis naar Curaçao is al met een jaar uitgesteld dus daar zullen ze zeker mee naar toe gaan als we eindelijk mogen gaan. Daarnaast hebben we nog wel weekendjes gepland staan dus ook daarbij komen ze goed van pas ?

 49. mn man zei gister dat hij dan heel graag naar Lissabon toe wilt met me.
  Hij is er zelf al eens geweest maar wilt me er ook mee naartoe nemen

 50. Gefeliciteerd!
  Ik zou graag met mijn beste vriendin naar Marrakech gaan mét mijn eigen kofferset. Ik heb geen eigen koffers, dus ik moet altijd een koffer van mijn ouders lenen. Op zich niet erg natuurlijk, maar een eigen koffer zou een stukje fijner zijn 😉
  En na Marrakech willlen we graag naar Japan.

 51. Ik doe heel graag mee en kan niet wachten om weer op vakantie te gaan! Ons eerste (korte) tripje na corona wordt sowieso een paar dagen naar Disneyland Parijs. Absoluut een favoriet en dit jaar zouden we al gaan voor het eerst met mijn dochtertje, maar dat werd helaas gecanceld.

 52. De eerste de beste gelegenheid is naar Noorwegen om mijn vriendin te feliciteren met haar huwelijk waar ik helaas (iets met Corona ofzo) niet bij kon zijn. Ik sta te trappelen…….

 53. Gefeliciteerd! Wat ben ik jaloers dat jij al zo veel landen van onze mooie wereld bezocht hebt! Zodra het weer mag pak ik (hopelijk deze nieuwe koffers) in voor een autoreis door Costa Rica! Ik kan niet wachten! Liefs, Sharona

 54. als reizen weer mogelijk zou zijn zouden we samen met ons gezin graag eens richting vietnam en thailand willen gaan. Dan zouden deze koffers heel goed van pas komen

 55. Gefeliciteerd met je 5-jarig jubileum! We zouden eind maart een cruise naar het Caribisch gebied maken, maar helaas is dat op het laatste moment gecanceld door Corona. Zodra het weer kan, willen we deze langgekoesterde wens alsnog laten uitkomen. En met deze prachtige koffers is onze droomreis compleet!

 56. Gefeliciteerd! Ik zou met deze kofferset naar Ibiza gaan.
  Eigenlijk zou ik dit jaar in juni gaan, maar vanwege de corona kon dit uiteraard niet doorgaan. Wat had ik uitgekeken naar deze vakantie! 2020 is zeg maar lichtjes uitgedrukt niet mijn jaar geworden en dacht echt even te kunnen relaxen op het mooie eiland Ibiza, maar helaas! Hopelijk kan het volgend jaar wel! Dus het zou leuk zijn om deze kofferset te winnen!

 57. Naar Kreta zou ik gaan, wat een prachtige set om mee op vakantie te gaan. Kan je nu al mooi mee in Nederland mee op vakantie ?? Groetjes van Anneliese de Waal

 58. ik doe graag mee. zou de set gebruiken hopenlijk in mei als we eindelijk naar Canada kunnen. in 2019 al geboekt. in 2020 ging het niet door vanwege corona. we hebben het doorgeschoven naar 2021. dan zou de kofferset goed van pas komen.

 59. Gefeliciteerd met je 5 jarig bestaan. Keep up the good work.

  Ik wil na de corona crisis eens serieus gaan kijken naar een vakantie in Australië.

 60. Gefeliciteerd! Ik zou dolgraag naar mijn zus op Bonaire willen. Ze woont en werkt er nu al bijna een jaar en ik heb haar vanwege corona helaas nog steeds niet kunnen bezoeken!

 61. Als de coronacrisis voorbij is zou ik heel graag met mijn vriend en de kinderen op vakantie willen naar Italië of Spanje. We zijn al drie jaar naar het buitenland aan het gaan, maar dat is ons twee keer ontnomen. Het eerste jaar is mijn schoonmoeder plots overleden aan een dubbele hersenbloeding. Het jaar daarna durfden we niet omdat mijn broertje een niertransplantatie moest ondergaan. En afgelopen zomer zijn we vanwege corona in eigen land gebleven.
  De kinderen zijn nog nooit in het buitenland geweest. De een wil graag naar Italië en de ander naar Spanje, dus het zal een van die twee worden. En de koffers zullen dan heel goed van pas komen!

 62. Nou de reisjes in 2020 zijn doorgeschoven naar 2021 dus hopelijk gaan we zowel naar disneyland parijs als Turkije. misschien nog wel in de zomervakantie ook extra!

 63. We hopen met de voorjaarsvakantie met het gezin naar IJsland te kunnen gaan als het land weer op geel komt te staan en je niet eerst een week in quarantaine hoeft te gaan, koffieset zou precies voldoende voor ons 4 voor een week zijn!

 64. In juli kwam een vriendin uit Sydney naar NL om afscheid te nemen van haar vader, doordat de corona weer oplaaide kon ze pas in november weer naar huis. Als de Corona weer over is zou ik haar graag willen opzoeken in Sydney..

 65. Het liefste naar New York, om daar een heerlijke Cheesecake te eten, naar een show te gaan & vooral veel te genieten van de bruisende stad. Of dat snel mogelijk zal zijn vsnwege Corona & of New York dan nog het New York is waar ik van droom, en alleen op tv gezien heb? Weet ik niet maar deze prachtige set zou heel goed van pas komen en zeer welkom zijn!

 66. Als ik de kofferset mag winnen, dan pak ik ze in voor Lapland. Afgelopen jaar zouden we eindelijk gaan, omdat het hoog op de bucket-list staat, maar Corona heeft daar helaas een stokje voor gestoken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge