Het thuiswerken is voor veel mensen nu de realiteit. Je kunt lekker iedere ochtend vanuit je bed, in jouw pyjama achter de computer gaan zitten. Maar toch is dat niet altijd wat het meest productief werkt. Zelf merk ik dat het steeds lastiger wordt om de discipline te vinden om steeds weer aan de slag te gaan. Maar daar heeft VoorDeThuiswerkers een oplossing voor verzonnen. Leegstaande hotel kamers gebruiken als een werksuite. Ik mocht het ervaren en deel hier mijn ervaring.

Thuiswerken
Thuiswerken

Thuiswerken in de Corona crisis

Vrijwel iedereen zit sinds maart 2020 aan thuiswerken vast, natuurlijk met een uitzondering voor de vitale beroepen. Het thuiswerken was in het begin wel lekker, ondertussen kon je een was draaien, stofzuigen en gewoon lekker het huis op orde houden. Maar inmiddels duurt het erg lang en is voor veel mensen de motivatie gezakt. Daarom is het wel eens heerlijk om weer volledige focus te hebben maar wel op een corona proof manier natuurlijk. Dan kun je in een werksuite aan de slag gaan!

Volledige focus

Je kunt al een werksuite huren vanaf €30 euro voor een hele dag. De tijden dat je van de suite gebruik mag maken verschillen per hotel. Ik mocht van 07:00 tot 20:00 in het hotel verblijven. De hotelkamer is ruim, mooi en rustgevend. Je kunt niet afgeleid worden door de deurbel die gaat, de was die staat de draaien of kleding die nog gestreken moet worden. Je hebt hier echt volledige focus. Zelf heb ik ook alleen mijn nodige spullen meegenomen zoals mijn laptop, agenda en camera.

Thuiswerken

Fijne service en mooi uitzicht

Op het moment dat ik in de werksuite aan het werk was (6 november 2020) was alle horeca gesloten. Behalve die van hotels voor hun eigen gasten. Als je in de werksuite aan het werk bent mag je daar dus ook gebruik van maken. Je kunt er dus voor kiezen om gebruik te maken van de roomservice of in het restaurant beneden iets te eten of drinken. De service in zo’n hotel is heerlijk. Thuis moet je alles zelf regelen en hier wordt je gewoon verzorgd. Verder had ik in The Slaak Rotterdam echt een prachtig uitzicht, dit werkt voor mij erg inspirerend.

Thuiswerken in een hotel

Het concept – VoorDeThuiswerkers

Mijn ervaring met het concept VoorDeThuiswerkers is goed. Ik ben echt de hele dag heerlijk aan het werk geweest en lekker in mijn eigen bubbel geweest. De kosten van een dag productief werken vind ik erg laag, mijn werksuite was €30 voor de hele dag. Tevens kun je als eigen ondernemer dit natuurlijk van de belasting aftrekken. Verder is het eenvoudig om online de werksuite te boeken en kun je eenvoudig contact op zoeken met vragen. Het concept vind ik echt een schot in de roos in deze huidige situatie!

Thuiswerken

The Slaak – Rotterdam

Mijn werksuite was in The Slaak Rotterdam, een super mooi design boutique hotel in het centrum van Rotterdam. Een groot voordeel van dit hotel vind ik dat je er ook gebruik mag maken van de fitness en het restaurant. Zelf heb ik tussen de middag even lekker een uurtje gesport en ben ik toen weer verder gaan werken. Het personeel in het hotel is erg vriendelijk en behulpzaam. Het hotel is gevestigd in het voormalige gebouw van de krant ‘Het Vrije Volk’, een mooi authentieke uitstraling dus. Mijn werksuite was gevestigd op de vijfde etage en daardoor had ik prachtig uitzicht over Rotterdam.

Disclaimer: Ik werkte in deze werksuite op uitnodiging van VoorDeThuiswerkers. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Zou jij willen thuiswerken in zo’n tof hotel? Ben jij het thuiswerken al zat? Laat het ons weten in de reacties!

Meer reistips?

~ Mondkapjes dragen op reis

~ Niet verzekerd bij een oranje land

11 gedachten over “Thuiswerken maar dan in een hotel – The Slaak Rotterdam”

  1. Echt een goed initiatief. Ik zag dit ook in een vlog van Mascha (Vloggloss), maar zij moest wel extra betalen als ze gebruik zou maken van het bed en de douche. Was dat bij jou ook?

  2. Ik werk de ene week 1 dag thuis en 2 op kantoor en de andere week 2 thuis en 2 op kantoor. Ik heb ook wel een tijdje volledig thuis gewerkt, maar dat ging me zo tegenstaan plus ik miste ook het gewone contact met collega’s.

  3. Wat een goed idee, ik denk dat dit erg welkom is voor mensen die de gehele dag op de computer/laptop moeten werken. Dan is zo’n verandering van omgeving wel fijn denk ik. Ik vind het een mooi initiatief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge