Vandaag niet veel tekst maar vooral foto’s die het verhaal doen. Na een aantal maanden was ik vandaag eindelijk terug in mijn geliefde stad, Göteborg. De meeste weten wel dat ik hier gestudeerd heb vorig jaar. Toen heb ik veel van de mooie stad mogen ontdekken, vooral met mijn ogen. Ik nam naar de universiteit namelijk nooit mijn camera mee (logisch toch). Dus ik vond eigenlijk dat ik geen mooie foto’s had van de stad. Het doel van vandaag? Mooie foto’s scoren van de stad waar ik zoveel van hou.
Dus deel ik nu, de 10 mooiste foto’s van Göteborg.

Brunnsparken

Cafe Kringlan in Haga

Domkyrkan

Barken Viking

foto's van Göteborg

Skansen Kronan

foto's van Göteborg

Utsikstornet

foto's van Göteborg

Hagakyrkan

foto's van Göteborg

Stenpiren

foto's van Göteborg

Slottsskogen

foto's van Göteborg

Kungsportsplatsen

Ben jij overtuigd om een stedentrip naar Göteborg te maken? Vind jij de foto’s van Göteborg ook zo mooi? Laat het ons weten in de reacties!

Meer Göteborg?

~ Hotel tip Göteborg

– Praktische informatie Göteborg

~ Dierenpark bezoeken

Over Fika in Haga

De Zweedse traditie fika is al jaren een bekend fenomeen. Je gaat lekker koffie drinken met een lekker gebakje of een kaneelbroodje. Iedereen in Zweden doet het en daarom zijn er ook veel leuke tentjes waar je kunt genieten van een fika. Mijn lievelingsplek? Kringlan in Haga. Haga is een leuke hippe wijk in Göteborg. Je vindt hier allemaal hippe tentjes die helemaal ingesteld zijn op studenten. De hele wijk heeft een fijne sfeer en je vindt hier veel leuke fika tentjes. Mijn aanrader bij Kringlan? De chocoladecake met een lekkere kop koffie (of thee). Ik ben iedere keer weer helemaal blij als ik bij Kringlan ben geweest en heb genoten van een lekkere fika.

31 gedachten over “10 prachtige foto’s van Göteborg in Zweden”

  1. Wij zijn in de zomer van 2016 tijdens onze Interrailreis door Scandinavië één dagje in Göteborg geweest. We moeten toch nog maar eens teruggaan en wat meer tijd nemen om deze stad te bekijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge