Vandaag niet veel tekst maar vooral foto’s die het verhaal doen. Na een aantal maanden was ik vandaag eindelijk terug in mijn geliefde stad, Göteborg. De meeste weten wel dat ik hier gestudeerd heb vorig jaar. Toen heb ik veel van de mooie stad mogen ontdekken, vooral met mijn ogen. Ik nam naar de universiteit namelijk nooit mijn camera mee (logisch toch). Dus ik vond eigenlijk dat ik geen mooie foto’s had van de stad. Het doel van vandaag? Mooie foto’s scoren van de stad waar ik zoveel van hou.
Dus deel ik nu, de 10 mooiste foto’s van Göteborg.

Brunnsparken

Cafe Kringlan in Haga

Domkyrkan

Barken Viking

Skansen Kronan

Utsikstornet

Hagakyrkan

Stenpiren

Slottsskogen

Kungsportsplatsen

Ben jij overtuigd om een stedentrip naar Göteborg te maken? Vind jij de foto’s van Göteborg ook zo mooi? Laat het ons weten in de reacties!

Meer Göteborg?

~ Hotel tip Göteborg

~ Praktische informatie Göteborg

~ Dierenpark bezoeken

31 thoughts on “10 prachtige foto’s van Göteborg”

  1. Wij zijn in de zomer van 2016 tijdens onze Interrailreis door Scandinavië één dagje in Göteborg geweest. We moeten toch nog maar eens teruggaan en wat meer tijd nemen om deze stad te bekijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge