Zelf vind ik het altijd ontzettend leuk om veel reisfoto’s in huis te hebben. Ik hang ze aan een prikbord, met een magneet aan de koelkast of laat foto’s afdrukken. Op mijn wensenlijstje staat al enige tijd een foto op aluminium. Dus toen ik deze mocht reviewen was mijn antwoord natuurlijk meteen JA!

foto op aluminium

Foto op aluminium

Een toffe foto op aluminium is een goede herinnering in huis. Heb je een stoer interieur? Dan past een foto op aluminium daar perfect bij. Het is echt een geweldige manier om je huis op te fleuren. In mijn geval met een foto op de Veluwe. Een unieke foto die op aluminium echt heel goed overkomt. Hiervoor hebben we een mooie plek gezocht in de keuken. Naast een foto op aluminium kun je nog veel meer toffe ideeen laten afdrukken, zoals een retro canvas met houten lijst.

Goede reisfoto’s kiezen voor in huis

Als je besloten hebt om een foto te laten drukken via BESTECANVAS.nl, dan is het zaak om goede foto’s uit te zoeken. Het heeft de voorkeur om foto’s gemaakt met een camera te kiezen, dan is de kwaliteit het hoogst. Verder is het een goed idee om naar jouw kleurenthema in huis te kijken, zelf heb ik gekozen voor groen. Belangrijk is natuurlijk vooral dat je foto’s kiest, waar je vrolijk van wordt en mooie herinneringen aan hebt.

Reisherinneringen levendig houden

Het is natuurlijk tijdens een reis enorm genieten maar ik ben de laatste tijd steeds meer bewust van het feit dat het daarna ook enorm genieten is. Je kunt terugkijken op mooie momenten, locaties en fijn gezelschap. Daarom vind ik het ontzettend belangrijk om in mijn huis voldoende reisherinneringen te hebben. Welke herinneringen wil jij altijd bij je houden? Leuke andere opties naast wanddecoratie zijn, een mok met reisfoto of een muismat. Zelf vind ik een leuke muismat altijd motiveren tijdens het werk.

foto op aluminium

Shoppen met korting

BESTECANVAS.nl was vrijgevig genoeg om mijn volgers een exclusieve EXTRA KORTING van 15% te geven op hun reeds afgeprijsde producten! Gelieve mijn code GLOBE15 te gebruiken om uw korting op www.bestecanvas.nl te verzilveren. Daarnaast is er momenteel ook nog eens winteruitverkoop. Een goede reden dus om mooie wanddecoratie of fotocadeaus uit te zoeken. *Geldig t/m 31 mei 2023*

Disclaimer: Deze producten heb ik ontvangen om te reviewen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Heb jij ook een foto op aluminium in huis? Welke reisfoto zou jij graag in huis hebben? Laat het ons weten in de reacties!

Meer interieur?

~ Keuken make-over

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge