Al eerder schreef ik over mijn gave wandelschoenen, maar ook de espadrilles van TOMS zijn een aanrader. Zeker nu de lente en zomer er weer aankomen zijn het ideale schoenen om mee te nemen op stedentrip of een fijne zonvakantie.

espadrilles van TOMS

Mijn gave espadrilles van TOMS

Deze gave espadrilles heb voornamelijk aangeschaft voor stedentrips en andere zomerse bestemmingen. Tijdens een stedentrip neem ik graag open schoenen mee omdat de temperatuur vaak erg kan verschillen. Ik vind mooie schoenen ook belangrijk en dat zijn deze espadrilles zeker. Ik ben gek op mintgroen maar je kunt natuurlijk espadrillers krijgen in allerlei kleuren en met kleurrijke patronen. Wil jij ook zulke gave espadilles of andere schoenen van TOMS? Speel het geheugenspel en krijg €5 korting en maak ook nog eens kans op €250 shoptegoed.

espadrilles van TOMS

Het belang van een goede schoen op reis

Op reis vind ik het altijd belangrijk om goede schoenen mee te nemen. Ik heb al goede wandelschoenen van TOMS maar daar heb ik ´s zomers niet veel aan. De espadrilles van TOMS zijn perfect om mee te nemen op reis omdat ze weinig ruimte innemen. Je kunt de espadilles gemakkelijk in een handbagage koffer meenemen en daarnaast genoeg andere kleding meenemen. Het voetbed dat in de espadrille zit, is fijn en loopt lekker. Ik ga een hele dag op deze schoenen lopen en dan heb ik geen last van mijn voeten, dat hebben niet alle schoenen. Op reis wil je natuurlijk graag veel ontdekken en bekijken en heb je geen zin in blaren of pijn aan je voeten.

espadrilles van TOMS

De goede boodschap van TOMS

Waarom ik TOMS zo vet vind? Ik vind TOMS zo’n vet merk omdat het een prachtige misse heeft.

Met elke aankoop die je doet, helpt TOMS een mens in nood. One for One®

De oprichter van TOMS (ook een reisgek) was ooit in Argentinië en zag daar veel kinderen zonder schoenen. Toen hij TOMS oprichtte bedacht hij dan ook deze missie. Zo is TOMS dus begonnen met schoenen, in het begin alleen met espadrilles maar momenteel kun je schoenen in allerlei soorten en maten krijgen. Voor elk paar dat jij koopt, helpt TOMS een mens in nood. Het is natuurlijk belangrijk om te denken aan de rest van de wereld. Daarom vind ik het een mooie boodschap dat door mijn paar, ook een kind in nood wordt geholpen. Tot nu toe zijn er al meer dan 75 miljoen kinderen in nood geholpen. Super toch? Ik loop dan ook met trots op deze gave espadilles, want achter de boodschap van TOMS sta ik 100%

Disclaimer: Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met TOMS. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Heb jij al een paar espadrilles van TOMS? Wist jij dat TOMS zo’n goede boodschap heeft? Laat het ons weten in de reacties!

Meer reistips?

~ Hoe boek je het perfecte hotel?

-Avondbestedingen tijdens een stedentrip

~ Hoe pak je snel je koffer in?

36 gedachten over “Handige espadrilles van TOMS [Stedentrip essential]”

  1. Nee, ik heb geen Toms. Zijn niet echt mijn schoenen. Ik loop in de zomer toch het liefst op slippertjes. Voor het wat stevige wandelwerk trek ik mijn Nikes aan. Toch vind ik de missie wel heel mooi van Toms!

  2. Wat een goede boodschap hebben ze, dat wist ik helemaal niet maar vind dat zeker belangrijk! Ik denk dat deze espadrilles ook heerlijk lopen, ik zoek al jaren schoenen voor de zomer ( ik loop altijd op hakken of slippers, maar voor langere stukken moet ik iets anders) en dan is dit wel een heel goed idee

  3. Ik heb ze zelf uitgedeeld in Zuid-Afrika. De missie wist ik. Dit was onder andere de reden dat ik ook een paar wilde hebben. Gekocht voor tijdens mijn interrailreis. Helaas viel ik op het begin en was mn voet/enkel zwaar gekneusd (en dus dik) waardoor ik ze bijna niet heb kunnen dragen.. Blij dat het bijna weer lente wordt dan kan ik ze weer aan want ze lopen heerlijk!
    Robin onlangs geplaatst…In Dublin heb ik…My Profile

  4. Leuke schoenen hoor, een kleurtje dat ik ook gekozen kon hebben . Ik heb nu zachtroze sneakers die ik voor citytrips meeneem, of zoals laatst voor een weekje Portugal. Ideaal..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge